تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 60

نام تاپيک: انتخاب لپ تاپ ترجیحا asus تا سقف 3 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مسعود جان! هرکدوم از سری های تولید شده ی برند ایسوس برای یک نوع کاربری و استفاده به خصوصه..مثلا لپ تاپهای سری N ایسوس بیشتر واسه کاربرائیه که زیاد فیلم و سریال می بینن آهنگ گوش میدن یا با نرم افزارهای معمولی و بازی های نیمه سبک کار میکنن..

سری K ایسوس هم بیشتر واسه اونایی مناسبه که با لپ تاپشون زیاد کار میکنن و دوست دارن شبانه روز ازش استفاده کنن.چون این سری از لپ تاپها کمتر باطری میکنن و به ندرت هم بعد فعالیت زیاد داغ میکنن! به خاطر فناوری Ice cool که ایسوس تو سری G به کار برده همچین قابلیتی رو تونسته ایجاد کنه..بیشتر هم برای مهندس ها تاجرها و اونایی که کارخونه دارن به کار میاد چون زیاد لپ تاپو حمل و نقل میکنن و نیاز به باطری قوی دارن و از این حرفها...

سری G ایسوس هم که مختص گیم خورهاس!! یعنی اونایی که دوست دارن شبانه روز بازی کنن و خیالشون راحت باشه که جدیدترین بازی های دنیا رو هم برای چند ساعت با بهترین کیفیت بازی میکنن و خبری هم از داغ کردن و خالی شدن باطری نیست..گراف و سی پی یو های این سری ایسوس فوق العاده س(حداقل بین لپ تاپ ها)...البته اینو هم بگم که سری G ایسوس جدا از بازی و اجرای خوب اون به خاطر سخت افزار قوی قابلیت ساپورت نرم افزارهای سنگین رو هم داره..

در آخر هم پیشنهادم اینه که اولا به هیچ وجه به خاطر بازی سراغ لپ تاپ نیا و اگه هم قراره بیای حتما یکی از لپ تاپهای سری G ایسوس یا MSI رو بخر اونم از نوع cori7..چون بیشتر لپ تاپهای موجود بازار از هر برندی هم که باشن قابلیت اجرای مناسب و دلخواه بازی ها رو ندارن و حتی سری G برند ایسوس و ام اس آی هم نمیتونن اونطور که دسکتاپ(پی سی) بازی هارو ساپورت میکنه از پسش بر بیان و در ضمن وزن سنگینی هم دارن...
    اما اگه نظرت عوض شد و می خوای کمتر به فاکتور بازی خور بودن تو خرید لپ تاپت توجه کنی اینهارو بهت پیشنهاد می کنم که البته همینام کم بازی خور نیستن ولی نه از نوع حرفه ای!!
    Asus N53SV
    MSI CX61 i7
    Lenovo ideapad Z500-C
    Asus N53SN
    خیلی ممنون بابت راهنماییتون اما شما درست میگین لپ تاپ واسه بازی نیست و من به این قضیه واقفم،اما جدای بازی پس به نظرتون من بیام k46 رو بگیرم بهتر از n46 واسم کار میکنه ؟چون من هم ازش زیاد کار میکشم هم میخوام زیاد اینور اونور ببرشم،در رابطه با مانیتورم بیشتر از 14 اصلا نظرم نیست.
    البته یه بنده خدایی یه پشینهاد به من داد گفت شما بجای اینکه بیای 3 تومن هزینه کنی،بیا یه مینی لپ تاپ بگیر،باقیشم خرج سیستمت کن،
    حالا نمیدونم به نظر شما اصلا مینی لپ تاپ خوبه بدرد میخوره،البته میدونم که اصلا نمیشه باش بازی کرد،ولی منظورم اینه که سخت افزار پایینش جوابگو هست ؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام
    چون شما اولویتت 14 اینچ ، سبک و قابل حمل بودنه حق انتخاب خیلی بالائی نداری اما خوش شانس هستی که ایسوس تو این سایز لبتاپ های خوبی داره.
    Asus k46cb و Asus n46vz که خودت اشاره کردی هردو انتخابهای خوبی هستند با دقت به این موضوع که کلا سری n فارغ از قیمت بالاتر، بهتر و کم اشکال تر از سری k بوده و درگذشته هم به تجربه اینو دیدیم. سری k در گذشته برخی وقتها مثل هندونه میموند و ممکن بود اشکال دار از آب دربیاد.
    این سری جدید k که اولترابوکه و به نظر با کیفیت میاد مخصوصا کارت گرافیک جدید خوبی داره که با قدرت مناسب حرارت نسبتا کمی تولید میکنه . تا ببینیم به تجربه چی از آب درمیاد.

درخصوص سایز هم فکر نمیکنم واسه بازی خیلی مشکل ایجاد بکنه. من که با 13 اینچش خیلی مشکل نداشتم و بعد یه مدت به اندازش کاملا عادت کردم. حتی شرکتها لبتاپ های اختصاصی گیمینگ با سایز 14 اینچ هم ارائه میکنند اما نه زیاد.

درکل تنها ایراد کلی ایسوس در طول سالیان گذشته از نظر من این بود که هیچوقت تصویرشون عالی نبود و جزو رده های معمولی یا حداکثر نسبتا خوب قرار داشتند. مخصوصا زاویه دید عمودیشون پائین بود و با بالا و پائین کردن صفحه ، تصویر افت شدید کیفیت میکرد. این مدلها رو هم از نزدیک چک کن وگرنه تو فیلم دیدن و بازی کردن مصیبت درست میکنه. مخصوصا تو صحنه ها و تصاویر کم نور.

3. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    چون شما اولویتت 14 اینچ ، سبک و قابل حمل بودنه حق انتخاب خیلی بالائی نداری اما خوش شانس هستی که ایسوس تو این سایز لبتاپ های خوبی داره.
    Asus k46cb و Asus n46vz که خودت اشاره کردی هردو انتخابهای خوبی هستند با دقت به این موضوع که کلا سری n فارغ از قیمت بالاتر، بهتر و کم اشکال تر از سری k بوده و درگذشته هم به تجربه اینو دیدیم. سری k در گذشته برخی وقتها مثل هندونه میموند و ممکن بود اشکال دار از آب دربیاد.
    این سری جدید k که اولترابوکه و به نظر با کیفیت میاد مخصوصا کارت گرافیک جدید خوبی داره که با قدرت مناسب حرارت نسبتا کمی تولید میکنه . تا ببینیم به تجربه چی از آب درمیاد.

درخصوص سایز هم فکر نمیکنم واسه بازی خیلی مشکل ایجاد بکنه. من که با 13 اینچش خیلی مشکل نداشتم و بعد یه مدت به اندازش کاملا عادت کردم. حتی شرکتها لبتاپ های اختصاصی گیمینگ با سایز 14 اینچ هم ارائه میکنند اما نه زیاد.

درکل تنها ایراد کلی ایسوس در طول سالیان گذشته از نظر من این بود که هیچوقت تصویرشون عالی نبود و جزو رده های معمولی یا حداکثر نسبتا خوب قرار داشتند. مخصوصا زاویه دید عمودیشون پائین بود و با بالا و پائین کردن صفحه ، تصویر افت شدید کیفیت میکرد. این مدلها رو هم از نزدیک چک کن وگرنه تو فیلم دیدن و بازی کردن مصیبت درست میکنه. مخصوصا تو صحنه ها و تصاویر کم نور.

والا منم دقیقا حرفهای شما رو زیاد شنیدم،ازینورم دو تا قضیه هست،اول اینکه سری n شما میگین خوبه و ثابت شده هم هست،اما این مدل خوب یه مقدار قدیمی شده و میگن دماش خوب بالاتر میره و کمی سنگین تر و ضخیم تره،
    ازینورم k46cb لپ تاپ سبکی هستش و اینکه خیلی نازکه،ازینورم گرافیکش سری جدید nvidia 740 هستش،اما عملکردش تو بنچمارکهایی که من دیدم به مراتب و حدود 8 درصدی از 650 که کارت n46vz هست کمتر بود،ازینورم خوب مسلما گرمای کمتری تولید میکنه،
    اما نه نقدی نه ویدیویی ازش تو نت ندیدم،و اینم بگم من این لپ تاپ رو کم کم تا 4 سال میخوام استفاده کنم،البته آدم بی سلیقه ای نیستم ولی خوب کمم کار نمیکشم،
    در رابطه با تصویرم خیلی حساس نیستم،یعنی کیفیت تصویرش جز اولویت های آخرم هست،چون به هرحال اگر آزار دهنده نباشه آدم عادت میکنه دیگه.
    البته من یه سه چهار تا ویدیو از n46 و n56 تو نت دیدم،و کیفیتهاشون خوب بود،البته نزدیک که ندیدم،ولی از k46 اصلا.
    Last edited by masoud_5april; 03-07-2013 at 14:24.

داره خودمونی میشه RMaaneMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنماییتون اما شما درست میگین لپ تاپ واسه بازی نیست و من به این قضیه واقفم،اما جدای بازی پس به نظرتون من بیام k46 رو بگیرم بهتر از n46 واسم کار میکنه ؟چون من هم ازش زیاد کار میکشم هم میخوام زیاد اینور اونور ببرشم،در رابطه با مانیتورم بیشتر از 14 اصلا نظرم نیست.
    البته یه بنده خدایی یه پشینهاد به من داد گفت شما بجای اینکه بیای 3 تومن هزینه کنی،بیا یه مینی لپ تاپ بگیر،باقیشم خرج سیستمت کن،
    حالا نمیدونم به نظر شما اصلا مینی لپ تاپ خوبه بدرد میخوره،البته میدونم که اصلا نمیشه باش بازی کرد،ولی منظورم اینه که سخت افزار پایینش جوابگو هست ؟
    بله..مطمئنا K46 از نظر دوام و طول مدت باطری قوی تر از N46 هست و با توجه به اینکه میگی زیاد با لپ تاپ کار میکنی بیشتر به کارت میاد..به طور کل نظرم اینه که هرکدوم از لپ تاپهای سری K رو که بگیری با ویژگی هایی که مدنظرته همخونی داره و میتونه کارتو راه بندازه..البته باز هم میگم برای خرید باید تکلیفتو روشن کنی که انتظار و نوع کاربری که از لپ تاپ داری چیه؟ اگه کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و گوش دادن به آهنگ و کار با نرم افزارها و بازی های معمولی حداکثر موارد کاربردیت از لپ تاپه نیازی به وسواس بیش از حد و به شک افتادن تو انتخابت نیست و هرکدوم از لپ تاپهای سری K , N ایسوس برآورده کننده ی همه ی خواسته هاته..چه K46 باشه و چه N46
    اما درمورد مینی لپ تاپ ها که گفتی باید بگم یکی از مهمترین ویژگی هاش کم مصرف بودن و وزن سبکش نسبت به لپ تاپهای معمولیه که از این نظر میتونه باب میلت باشه..اما از اون طرف ضعفهای زیادی نسبت به لپ تاپ های معمولی داره از جمله اینکه اکثرشون سخت افزار آنچنان قوی ندارن و اینکه خبری هم از درایو دیسک نوری(رام یا رایتر) توشون نیست که مثلا بتونی یه فیلم دی وی دی رو باهاش تماشا کنی یا یه نرم افزار و بازی دی وی دی رو نصب کنی و خیلی از ضعفهای دیگه مثل مشکلات نرم افزاری و ساپورت نکردن خیلی از نرم افزارهای سنگین و بازی ها...بازم اگه مشکلی بود من درخدمتم

6. 2 کاربر از RMaaneMan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله..مطمئنا K46 از نظر دوام و طول مدت باطری قوی تر از N46 هست و با توجه به اینکه میگی زیاد با لپ تاپ کار میکنی بیشتر به کارت میاد..به طور کل نظرم اینه که هرکدوم از لپ تاپهای سری K رو که بگیری با ویژگی هایی که مدنظرته همخونی داره و میتونه کارتو راه بندازه..البته باز هم میگم برای خرید باید تکلیفتو روشن کنی که انتظار و نوع کاربری که از لپ تاپ داری چیه؟ اگه کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و گوش دادن به آهنگ و کار با نرم افزارها و بازی های معمولی حداکثر موارد کاربردیت از لپ تاپه نیازی به وسواس بیش از حد و به شک افتادن تو انتخابت نیست و هرکدوم از لپ تاپهای سری K , N ایسوس برآورده کننده ی همه ی خواسته هاته..چه K46 باشه و چه N46
    اما درمورد مینی لپ تاپ ها که گفتی باید بگم یکی از مهمترین ویژگی هاش کم مصرف بودن و وزن سبکش نسبت به لپ تاپهای معمولیه که از این نظر میتونه باب میلت باشه..اما از اون طرف ضعفهای زیادی نسبت به لپ تاپ های معمولی داره از جمله اینکه اکثرشون سخت افزار آنچنان قوی ندارن و اینکه خبری هم از درایو دیسک نوری(رام یا رایتر) توشون نیست که مثلا بتونی یه فیلم دی وی دی رو باهاش تماشا کنی یا یه نرم افزار و بازی دی وی دی رو نصب کنی و خیلی از ضعفهای دیگه مثل مشکلات نرم افزاری و ساپورت نکردن خیلی از نرم افزارهای سنگین و بازی ها...بازم اگه مشکلی بود من درخدمتم
    راستیتش من دیروز رفتم پاساژ پارسیان و اونجا چند مدل لپ تاپ رو گذلشاه بود واسه بازدید عموم که یکیش k46cb بود و اونیکی هم n56vz که فقط صفحش بزرگتره،بعد مقایسه که کردم دیدم واقعا صفحه n56 خیلی شفافتر و بهتر از k46 بود،رو این حساب یه مقدار نظرم عوض شد،اما k46 هم خیلی سبک بود،همم خیلی نازک،رو این حساب الان نظرم رو همون n46 هست،
    راستی من کلا تو برندها آشنایی ندارم،میشه یه توضیحی در مورد lenovo و acer بدین،چون مثلا همین لپ تاپ رو تو اکثر سایتهای خارجی با lenovo y500 و y580 مقایسه میکردن،
    از نظر کیفیت میشه یه مقایسه بین asus و این برندها انجام بدین ؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لنوو فقط دو سه تا مدل خوب مث زد 500 داده تو ایران که اونم همچین تعریف نداره صفحه نمایش ضعیف, باطری غیر قابل تعویض و چهار سلولی , فاقد بلوتوث و... اینها جزء معایب زد 500 هستند . اما ایسوس خیلی مدلهای خوبی داده که زیاد هستن نمیشه همشو نام برد .ایسر هم نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره, کیفیتی که ایسوس داره ایسر نداره.ایسوس امسال رتبه سوم رو کسب کرده!تو سایت های خارجی میتونی بری ببینی. کسایی هستند تو بازار و تو همین انجمن ایراد های الکی از ایسوس میگیرن,مثلا میگن سری k اصلا به درد نمیخوره درصورتی که تجربه کار با این سری رو نداشتن خیلی از دوستام ازین سری داشتن پس چرا اونا مشکلی ندارن؟یکی از بچه های انجمن سری قدرتمند n رو برده زیر سوال میگه تاچش میپره پلاستیکیه صداش نویز داره و و و!در صورتی که با این مدل کار نکردن;اینا همشون ضد این برند هستن و این شایعاتی که میگن باعث شده که طرفدارای ایسوس تو ایران یا حداقل تو این انجمن به حداقل رسیده !این واقعا کار درستیه؟ متاسفانه ملت ما تا یه چی شایعه میشه باور میکنن امیدوارم شما جزء این دسته نباشین!
    Last edited by 3aman021; 04-07-2013 at 10:03.

9. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RMaaneMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

راستی من کلا تو برندها آشنایی ندارم،میشه یه توضیحی در مورد lenovo و acer بدین،چون مثلا همین لپ تاپ رو تو اکثر سایتهای خارجی با lenovo y500 و y580 مقایسه میکردن،
    از نظر کیفیت میشه یه مقایسه بین asus و این برندها انجام بدین ؟
    ببین اصلا نمیشه برحسب درنظر گرفتن دو مدل از لپ تاپهای یک برند یا مقایسه چند مدل از دو برند مختلف تولید کننده لپ تاپ با هم، در مورد کیفیت یا عدم کیفیت محصولات اون کمپانی نتیجه گیری کلی کرد و گفت این برند خوبه و اون یکی خوب نیست! در واقع این طوره که همه ی شرکت های تولید کننده برای جذب تمام سلایق و انواع بودجه های خرید، مدل های مختلف تولید می کنند و تو این راه بعضی شرکتها تمرکز اصلی شون رو روی کیفیت و قدرت سیستم از جنبه های مختلف گذاشتن مثل برندهای اپل سونی و ایسوس..البته این معنیش این نیست که همه ی محصولات این شرکتا بدون نقصن و همشون عالی بوده! نه..مثلا سونی و ایسوس چند مدل مختلف دارن که مفت هم نمی ارزن ولی همین شرکتها سری vaio , zenbook دارن که با آدم حرف میزنن..برندهای دیگه ای هم هستن که تو ایران جا نیفتادن حالا به هر دلیلی(مثل محدودیت واردات مدل های برجسته اون برندها یا چیزای دیگه) لپ تاپهایی مثل لنوو توشیبا و یه کمی هم ایسر شاید لپ تاپ های خوبی باشند اما مردم روی خوشی به اونا نشون نمیدن و دارن به سرنوشت dell دچار میشن..تفاوت اصلی برندهای مختلف اول تو دیزاین یا همون طراحیشونه و بعد از اون میشه به تکنولوژی های ریز و کاربردی مثل ice cool استفاده شده تو ایسوس، صدای بیشتر و واضحتر، کیفیت بیشتر نمایشگر و فول اچ دی بودن کانفیگ قوی تر یا تعدد پورتهای خروجی و خیلی چیزای دیگه اشاره کرد که تو این موارد ایسوس با ایسر و لنوو قابل مقایسه نیست..بازم میگم لنوو و ایسر هم لپ تاپهای خوبی هستن و اصلا دوس ندارم هم رنگ جامعه بگم اینا هم مثل dell فقط قیمت پائینتر میدن تا مشتری نداشته شونو جذب کنن ولی خب چون مدل های با کیفیت کمتری ازشون تو ایران دیده شده و از اونطرف فعالیت برندهای ایسوس و سونی و اپل گسترده تر بوده همچین ذهنیتی در مورد برندها پیش اومده که اتفاقا این ذهنیت هم تقریبا به حق و به جا بوده چون این برندایی که گفتم رضایت مشتری رو هم تونستن جلب کنن و کیفیتشون قابل مقایسه با برندهای دیگه نیست..

11. این کاربر از RMaaneMan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

والا من موافقم با حرفتون ولی فک میکنم،با سلایق من بهترین انتخاب همین n46vz هستش،امروزم دوباره رفتم بازار رضا و لپ تاپ رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم،دستمم گرفتم،البته سنگین بود،ولی دیزاین و کیفیت تصویرش واقعا خوب بود،ولی در مقایسه با مدلهای دیگش مثل zenbook خوب کمی بالاتر بود،البته بهتر بگم کیفیت تصویر اونا واقعا عالی بود،اما سخت افزار مطلوبی نداشتن و فرکانسهای cpu ضعیف تری داشتند.
    با این حال فک میکنم همین مدل مناسبم باشه گرچه تجربه ای جز vaio نداشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بیا بالا
    بالا
    بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من کل تاپیکها رو خوندم و وقتی رسیدم به آخر شما رو خودم دیدم که بین این ۲ مدل گیر کرده
    نظر من روی k46cb هست چون بنابه تجربه فاکتور فوق العاده مهم تو لپ تاپ قابلیت حمل اونه (تا حالا ۳ تا لپ تاپ از برندهای ایسر، اچ‌پی، وایو داشتم با بیش از ۲ کیلو وزن) فقط یه ذره کیفیت ساخت سری جدید k به خاطر نبودن هیچ ریویوویی برام جای سوال داره که اگه دوستانی که تجربه کار کردن باهاش رو دارن درباره کیفیت اجرای بازی ها و میزان گرمای این لپ تاپ نظر بدن شاید انتخاب بهتر و دقیقتری بدون ریسک بشه کرد
    Last edited by yeketaz.taz1; 11-07-2013 at 21:34.

15. این کاربر از yeketaz.taz1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •