تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 63

نام تاپيک: تراژدی بازی سازهای بی پول و بی امکانات! ( مبارزه با نسل جدید بازیها! )

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ولی یه چیزی اینجا حتمیه و اونم اینه که من بالاخره بزرگ ترین شرکت بازی سازی ایران رو تشکیل میدم حتی اگه سالها طول بکشه پس همینجا به همتون هشدار میدم اگه تصمیم دارید شرکت بازی سازی بزنید پاتون رو از کفش من بکشید بیرون هر شرکتی که تاسیس کنید در برابر گروهی که من در آینده راه میندازم هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت
    شاید اینو به شوخی گفته باشین اما اگه کسی آرزو های بزرگی رو مثل این حرف تو زندگیش دنبال نکنه به هیچ عنوان نمی تونه کار بزرگی تو زندگیش انجام بده. حتی اگه رقابت با شرکتای بزرگ محال به نظر برسه همینکه فکرشو تو ذهن داشته باشین و با خودتون بگین که:

از همین امروز می خوام با فلان شرکت رقابت کنم.

همین که قصدشو در پیش گرفتین و با این هدف پیش رفتین مطمئن باشین که به اون هدف و موفقیت میرسین و یا شاید فراتر از اون پیش برین. (به طوری که ناخوداگاه 100 نفر آدم خبره رو تو این زمینه پیدا می کنین (البته به صورت مرحله به مرحله و با گذشت زمان و صبر و پشتکار بالا) )

فقط مهم اینه که هدف انتخاب بشه و رینج کوچیکی و بزرگی این هدف هم آرزوی کوچیک و بزرگ رو در پی داره.

با اومدن کنسولهای مثل PS4 و Xbox one کار رقابت با شرکت های غولی که بازار رو قبضه کردن کار وحشتناکی و در حال حاضر غیر ممکنی هست اما میشه امیدوار بود با گذشتن زمان ابزارهای قوی تر در اختیار بازی سازهای بی امکانات قرار بگیره و جوری که امکان مقابله با شرکت های بزرگ هم ممکن بشه
    دقیقا...

اول من بگم که شرکت بازی سازی که بخواد واقعا بازی خوب و با ارزش بسازه تعداد نفراتش نباید کمتر از 40 نفر باشه وگرنه هیچ شانسی در برابر بازیهای AAA نداره. اما با 40 نفر نیروی کار و امید به داشتن یه موتور بازی سازی قوی هنوز هم امیدی هست که بشه با بازیهای کنسول های نسل بعد رقابت کرد!
    با این مورد موافق نیستم چون توانایی فردی هر کسی با کس دیگه فرق می کنه. ممکنه یه شخصی کاری که ارائه میده 5 نفر از اعضای تیم با کمک هم، هم نتونن کار اونو ارائه بدن. پس توانایی ها فرق می کنه.

الان دیگه مثل اون زمان نیست که با 2 تا کاراکتر و چندتا مدل انداختن تو محیط بازی و یه سری انیمیشن بشه بازی خوب ساخت. الان دیگه بازی سازی حرفه ای رقابتش شده ساخت گیم پلی و صحنه های عجیب سینمایی که گیمرها و حتی بازی سازهارو متعجب میکنه! کلی نابغه تو شرکت های پولدار بازی سازی خارجی هست که رقابت باهاشون چند برابر نسل قبل سخت تر میشه. اگه قبلا یه شرکت کوچیک میتونست بازیهای قابل مقایسه با کنسولهای نسل فعلی بسازه اما دیگه به راحتی نمیتونه بازیهای قابل مقایسه با کنسول های نسل بعدی بسازه. واسه همین تو نسل بعدی خیلی از شرکت های کوچیک بازی سازی حذف میشن
    اگه بازم بحث گرافیکه اینبار دیگه می خوام یک بار برای همیشه تو مثال زیر ثابت کنم که اشتباه می کنین:

بگین ببینم بچه ها. کسی اینجا می دونه چرا رزیدنت اویل تا ورژن 3 محبوب ترین بود و هست و ورژن های بعدی نتونستن محبوبیت قبلی رو یدک بکشن با اینکه از گرافیک ایده آلی هم برخوردار نبودن ؟

من جواب این سوالو نمیدم چون می خوام اولش تحقیق کنم ببینم با این همه توانایی تو زمینه بازی سازی، چقدر قدرت شناسایی نقاط ضعف و قوت رو دارین.
    Last edited by Homunculus; 11-07-2013 at 15:02.

2. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بنینید call of duty حدود 100 نفر ساختنش کل گیم پلی به سختی به یک روز می کشه. مطممن باشید مهارت و توانایی هاشون و تجربه شون و امکاناتشون خیلی بیشتره ما هاست .

اما بازی آرکید می تونه پر طرفدار باشن و هزینه زمان خیلی کمتر هم بگیرند . من هرچقدر توانایی تو اسکرپیت نویسی یونتی خوب باشه همیشه تو بازی هام تو سرگرافیک بازی ام خورده میشه!!!.
    چون بازی های AAA هم گیم پلی می خوان هم گرافیک هم صدا...

من خودم دیگه به بازی سازی برای درآمد نگاه نمی کنم بلکه فقط برای سرگرمی .

4. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بنینید call of duty حدود 100 نفر ساختنش کل گیم پلی به سختی به یک روز می کشه. مطممن باشید مهارت و توانایی هاشون و تجربه شون و امکاناتشون خیلی بیشتره ما هاست .
    کاملا اما شما دارین بازی رو از سبکی مثال میزنین که بهترینه و سالها ورژن های مختلفی رو ازش ارائه دادن و توش تجربه کافی و وافی دارن و به طبع رقابت با همچین بازی و یا بازی هایی تو این سبک کاملا اشتباه س. حتی شرکت های حرفه ای دیگه هم نمی تونن تو این سبک باهاشون رقابت کنن چه برسه به ما.

تمام چیزایی که دارم میگم اینه که ما به جای این نوع رقابت باس نوآوری جدید رو تو سبک FP و TP ارائه بدیم که شروع کننده سبک جدیدی تو عرصه بازی سازی باشه. به عنوان مثال Resident Evil 4 شروع کننده سبک دوربین Over Shoulder بود به نظر من و بعد از اون دیدیم که سیل زیادی از بازی ها از این سبک دوربین الهام گرفتن.
    از طرف دیگه Resident Evil شروع کننده سبک منحصر به فرد زامبی بود و محبوبیت بازیشم به همین خاطر بود چون تا اون زمان همچین سبکی ارائه نشده بود و نهایتا مابقی هم از این سبک بهره گرفتن و الان دیگه قضیه زامبی داستان و سبک جدیدی به حساب نمیاد.

پس به نظر من ما باید تعریف درستی از رقابت داشته باشیم. اگه واقعا درآمدی دارین و می خواین تو این عرصه شروع به کار کنین پیشنهاد می کنم که چندین مغز متفکر بازی رو به کار ببرین (از همین آدمای خوره بازی کوچه و بازار) و طی جلسه ای نکات و معیارهاتونو باهاشون در میون بذارین تا بتونین به سبک و داستان موردنظرتون با شیوه های یاد شده برسین. به نظر من این قسمت پایه و شالوده کاره و اگه تونستیم تو این زمینه به موفقیت برسیم اونوقت مابقی کار، تلاش برای رسیدن به هدف مورد نظره.

اما از اونجایی که کسی جوابی واسه سوالم نداشت خودم جواب سوالمو میدم.

بازی Resident Evil جدا از سبک جدید داستانیش یه نقطه قوت بی نهایت بزرگ داشت که کمتر کسی به اون پی برده و اونم استفاده از دوربین ثابت بود.

استفاده از دوربین ثابت تو سبک ترسناک دو مزیت بزرگ داره.

1. استفاده از عکس
    2. انتقال حس ترس

1. استفاده از عکس خوبیش اینه که دیگه نیازی به مدل سازی های پیچیده نیست و شاید بشه خیلی راحت از محیط های مختلف عکس گرفت و با ابزارای مخصوص Cartoonize شون کرد.

2. وقتی دوربین شما ثابته و محدود به فضای دید همون زاویه س اونوقت زمانی که صدای زامبی رو از گوشه ای از اتاق می شنوین مطمئنا جرات نمی کنین که به سمتش حرکت کنین و صبر می کنین که زامبی بیاد سمتتون در حالی که تفنگ رو هم سمت اون قسمت نشونه رفتین.
    اما وقتی زاویه دیدتون 360 درجه س خو مسلما به راحتی به همه چیز اشراف دارین و با دیدن زامبی به سمتش حرکت می کنین و بهش شلیک می کنین.

به همین خاطر ورژن های بعدیش نتونستن به هیچ عنوان حس ترس رو منتقل کنن و بیشتر شبیه یه بازی اکشن بود. حتی Resident Evil : Revalation که مثلا به قول خودشون flashback ی بود به راکون سیتی ساعت ها منو خندوند.

حالا این تو ژانر Survival Horror بود. و مطمئنا نکات فوق العاده پیچیده ای وجود داره که کارشناسی خاص خودشو نسبت به سبک مورد نظر داره. شما اگه بهترین بای رو هم ارائه بدین و حتی از بهترین کمپانی های غربی هم فراتر برین (از لحاظ گرافیک)، اگه نوآوری و سبک درستی رو اختیار نکنین به راحتی شکست می خورین و کلی هم هزینه و انرژی تو این راه از دست می دین.
    Last edited by Homunculus; 11-07-2013 at 22:05.

6. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اگه بازم بحث گرافیکه اینبار دیگه می خوام یک بار برای همیشه تو مثال زیر ثابت کنم که اشتباه می کنین:

بگین ببینم بچه ها. کسی اینجا می دونه چرا رزیدنت اویل تا ورژن 3 محبوب ترین بود و هست و ورژن های بعدی نتونستن محبوبیت قبلی رو یدک بکشن با اینکه از گرافیک ایده آلی هم برخوردار نبودن ؟

من جواب این سوالو نمیدم چون می خوام اولش تحقیق کنم ببینم با این همه توانایی تو زمینه بازی سازی، چقدر قدرت شناسایی نقاط ضعف و قوت رو دارین.
    دوست عزیز بازی های سه بعدی تاریخ مصرف دارن. این که این سری قدیمی هاش برای ما لذت بخشه بخش عمدش بابت نوستالژی هست وگرنه همین الان یه بازی در حد رزیدنت ایول 3 (مخصوصا گرافیک) بسازن بدن به شما حتی حاضر نیستید دانلود کنید.

8. 2 کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

alone in dark که پلی استیشن اینطوری بود بازی های ادنوجور معمولا اینطورین.

10. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوست عزیز بازی های سه بعدی تاریخ مصرف دارن.

این که این سری قدیمی هاش برای ما لذت بخشه بخش عمدش بابت نوستالژی هست وگرنه همین الان یه بازی در حد رزیدنت ایول 3 (مخصوصا گرافیک) بسازن بدن به شما حتی حاضر نیستید دانلود کنید.
    Combined sales of the original Resident Evil and the Director's Cut for PlayStation 1 total almost 2 million units in the US alone. The follow-up, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , sold 1.7 million copies in America. Even [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sold more than 1 million copies on the system.

Resident Evil remake on GameCube sold 445,000 units in the US through the end of November 2003 It sold more than 300,000 units in Japan through 2002.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tallied 350,000 units in the US through November 2003. It did a little more than 360,000 units in Japan through 2002.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اینکه نسخه remake واسه کنسول گیم کیوب حدود 7 سال بعد ارائه شد اما فروشش بیشتر از resident evil 0 بود. حتی آمار فروشش نزدیک به resident evil 3 بود. اینو هم نباس فراموش کنیم که گیم کیوب نسبت به پلی استیشن کنسول محبوب و فراگیری نبود.

اگه یه سرچ کوچیک هم بزنین می بینین که خیلیا petition های مختلفی رو ارائه دادن برای ساخت دوباره resident evil 2. از طرف دیگه بازی ای حس نوستالژیک رو القاء می کنه که بتونه با مخاطب ارتباط قطعی برقرار کنه و الا هر بازی قدیمی که حس نوستالژیک رو انتقال نمیده. یه بازی منحصر به فرد دیگه هم مال SEGA بودش که تو کنسول های نسل بعد هرگز تجربه ش نکردیم به نام Streets of Rage یا همون شورش در شهر که خیلی هاتون میشناسینش.

بر اساس گفته شما Resident Evil 6 هم 6 سال آینده واسمون نوستالژی میشه ؟ عمرا...از نسخه 3 به بعد نه تنها هیچکدومشون نتونستن سبک زامبی با ساختار گذشته رو حفظ کنن بلکه فیلم های ساخته شده بر همین اساس هم با حضور Milla Jovovich "ستاره شورش در شهر با زامبی ها" به گند کشیده شد. (یارو فکر می کرد شورش در شهره. همه ش با مشت و لگد و عملیات ژانگولر میرفت جلو. البته فقط شماره 1 ش موفق بود)

پس اونطوری هم نیست که شما فکر می کنین.

alone in dark که پلی استیشن اینطوری بود بازی های ادنوجور معمولا اینطورین.
    مثال خوب دیگه ای از Alone in the Dark زدین. می بینین ؟ این سبک هم کاملا موفق بود بیشتر شم به خاطر دوربین ثابت بود. (البته داستانشم فوق العاده خوب عمل کرد)

البته همه بازی ها با دوربین ثابت موفق ظاهر نشدن چون نه داستان خوبی داشتن و نه گیم پلی خوب.

اما... یه امای دیگه هم وجود داره و اونم اینکه فقط شاید یه بازی تونست تو سبک Third Person با دوربین 360 درجه موفق ظاهر شه و اونم بازی نبود جز Silent Hilll. این بازی منحصر به فرد ترین بازی تو ژانر ترسناک با دوربین 360 درجه س. عامل موفقیتشم وجود داستانی پرقدرت، استفاده از مخلوقاتی خیالی و ترکیبی، محیط کاملا چندش آور و هزاران عامل دیگه س که واقعا اونو تبدیل به اسطوره کرد.البته از ورژن 3 به بعدش خوب عمل نکرد.

ویرایش:

راستی یه مورد دیگه رو هم یادم رفت که اضافه کنم. پیشنهاد می کنم بازی Resident Evil 1 Remake رو واسه گیم کیوب دانلود کنین و تو شبیه ساز مربوطه بازیش کنین اونوقت تفاوت رو کاملا حس می کنین. یادمه دو بار تمومش کردم و کاملا هم لذت بردم. شبیه ساز شم بدون نقص اجراش می کنه.

Last edited by Homunculus; 12-07-2013 at 12:35.

12. 4 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

چند تا شات از دو شبیه ساز مربوطه گرفتم و تفاوت گرافیکی رو ببینین و حالشو ببرین. اونوقت خود شما هم نه تنها حاضر میشن دانلودش کنین بلکه شاید 3-4 بار هم تمومش کنین:

14. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخ آخ مصطفی جان یادش بخیر گذشته ها اومد جلو چشمم. کربلا گفتی و کردی کبابم. خیلی دلم برات تنگ شده خوب شد که یه سر زدی.
    ولی جدا اخه پسر این چه کاریه می خوای بکنی بازی سازی هم شد اخه کار عزیز الان اون دو سه سالی هم که تو ساخت و ساز رفتی تو کار ساخت بازی بودی هیچ پیشرفتی نداشتی الان . مخصوصا در حال حاضر که شرکت های بازی سازی هم اکثرا وضعیتشون افتضاحه . اصلا در واقع کسایی که شرکت بازی سازی راه انداختن واسه این بوده یک پولی بگیرن سرمایه زندگیشون کنند برای بقیه کارها نه اینکه بیان یه بازی بسازن .
    اون اولا هم که بنیاد وضعش خوب بود همینجوری ردیفی به این شرکتها حمایت میلیونی می داد و آخرش بازیها با یک قیمت چند صد میلیونی فروخته می شدند در حالی که نهایت فروششون تو بازار زیر صد میلیون بود .

خلاصه عزیز بچسب به کسب و کارت و زندگیت رو بکن . یعنی ببینم باز زدی تو فاز گیم خودم میام با بیل و کلنگ دنبالت می افتم . همه ما بخاطر این بازی سازی عمر و جوونیم رو هدر دادیم دیگه بسه تورو خدا هر کی موقعیت کاری بهتری مثل تو داره به نظرم فقط باید بچسبه به اون بعد هم تو اوقات فراغت وقت داشته یه بازی کوجک با سرمایه گذاری محدود بکن اونم در صورتی که دیگه خیلی علاقه به بازی سازی دارید.

16. 5 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مهدیار ما که رفتم تو کار حسابداری چقدر تراز مالی و انبار داری فاز میده خدا میدونه.

18. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدیار ما که رفتم تو کار حسابداری چقدر تراز مالی و انبار داری فاز میده خدا میدونه.
    خوب کاری کردی عزیز . تو و مصطفی ادم شدید باید حالا ببینم بقیه هم درست می شن یا نه ؟ . به خدا خیلی ناراحتم وقتی می بینم بعضی بچه ها اینقدر به خاطر بازی سازی عقب افتادند از زندگی .
    اقا همه برید بچسبید به یک کاری که حقوق بهتون بدن یا کاری که براتون درآمد خوبی داره این بازی سازی رو بزارن برای وقت های فراغتتون

20. 3 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •