شاید اینو به شوخی گفته باشین اما اگه کسی آرزو های بزرگی رو مثل این حرف تو زندگیش دنبال نکنه به هیچ عنوان نمی تونه کار بزرگی تو زندگیش انجام بده. حتی اگه رقابت با شرکتای بزرگ محال به نظر برسه همینکه فکرشو تو ذهن داشته باشین و با خودتون بگین که:
از همین امروز می خوام با فلان شرکت رقابت کنم.
همین که قصدشو در پیش گرفتین و با این هدف پیش رفتین مطمئن باشین که به اون هدف و موفقیت میرسین و یا شاید فراتر از اون پیش برین. (به طوری که ناخوداگاه 100 نفر آدم خبره رو تو این زمینه پیدا می کنین (البته به صورت مرحله به مرحله و با گذشت زمان و صبر و پشتکار بالا) )
فقط مهم اینه که هدف انتخاب بشه و رینج کوچیکی و بزرگی این هدف هم آرزوی کوچیک و بزرگ رو در پی داره.
دقیقا...
با این مورد موافق نیستم چون توانایی فردی هر کسی با کس دیگه فرق می کنه. ممکنه یه شخصی کاری که ارائه میده 5 نفر از اعضای تیم با کمک هم، هم نتونن کار اونو ارائه بدن. پس توانایی ها فرق می کنه.
اگه بازم بحث گرافیکه اینبار دیگه می خوام یک بار برای همیشه تو مثال زیر ثابت کنم که اشتباه می کنین:
بگین ببینم بچه ها. کسی اینجا می دونه چرا رزیدنت اویل تا ورژن 3 محبوب ترین بود و هست و ورژن های بعدی نتونستن محبوبیت قبلی رو یدک بکشن با اینکه از گرافیک ایده آلی هم برخوردار نبودن ؟
من جواب این سوالو نمیدم چون می خوام اولش تحقیق کنم ببینم با این همه توانایی تو زمینه بازی سازی، چقدر قدرت شناسایی نقاط ضعف و قوت رو دارین.