تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون تا 6 ، 7 تومن

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر بگید چی بگیرم من قول میدم با گارانتی بگیرم ) اگر اختلاف ۱۰۰ باشه که خدایی گارانتی خوبه

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

تو سامسونگا صرف با گارانتی داره،
    اما اگه مثلا سونی بخوای صرف با بانه هست،
    مثلا مدل HX750 سونی تصویر خوبی داره میتونی سایز 55 اینچشو از همونجا بدون گارانتی بگیری به 6.400، تلویزینهای سونی فقط مشکل پخش فایل با USB دارن که اونو با خرید یه بلوری یا DVD مارک LG یا Samsung میتونی حل کنی.
    سونی HX925 یا HX855 هم میتونی سایز 46 بخری.
    ولی Blueray رو حتما با گارانتی بخر چون Blueray های گارانتی ارزونتر هست.

3. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو سامسونگا صرف با گارانتی داره،
    اما اگه مثلا سونی بخوای صرف با بانه هست،
    مثلا مدل HX750 سونی تصویر خوبی داره میتونی سایز 55 اینچشو از همونجا بدون گارانتی بگیری به 6.400، تلویزینهای سونی فقط مشکل پخش فایل با USB دارن که اونو با خرید یه بلوری یا DVD مارک LG یا Samsung میتونی حل کنی.
    سونی HX925 یا HX855 هم میتونی سایز 46 بخری.
    ولی Blueray رو حتما با گارانتی بخر چون Blueray های گارانتی ارزونتر هست.

جناب پرهام

سوالی دارم از خدمتتون و امیدوارم با توجه به اطلاعات تخصصیتون به جواب برسم

راستش تلویزیونهای سری F سامسونگ رو چک میکنم که فکر کنم برای 2013 هستند بعضیهاشون 50 هرتز یا 100 هرتز هستند ...

من خیلی دقیق متوجه نمیشم چرا با گذشت زمان و جدیدتر شدن اینا میزان هرتز بالاتر نمیره و هنوز 50هرتز یا 100 وجود داره؟

آیا کیفیت تصاویر تحت تاثیر این عدم افزایش در هرتز پنلها قرار نمیگیره؟ آیا 2013 های سامسونگ چیزی در تکنولوژی اضافه کردن که کیفیت رو بهبود بده؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پنلی که قابلیت 100 هرتز رو داشته باشه پنل خوبی بالای 90% فیلم های HD پخش شده الان از طریق هر سورسی که پخش بشوند 60 هرتز پخش می شوند درضمن همین الان هم بهترین LED های 200 هرتز هستند که معمولا هم فقط یک یا دو مدل رده بالا هر برند این مقدار رو دارند عدد های بیشتر از 200 که برای ال ای دی ها می خواندی همه نرم افزاری هستند هر کمپانی هم یک اسم براش داره سامسونگ میگه کلر موشن ریت ال جی می گه توربو موشن و سونی هم موشن فلوو که مقدار اینها تا 800 و تازگی ها تا 1000 هم می گویند ولی اصل انطباق تصویر واقعی خود پنل که بالای 200 نیست پس اگر تی وی این مقدار براش 100 باشه خوب هم هست ومقدار کمی نیست . هرچند مخاطب سئوال من نبودم ولی نصبت به دانسته هام جواب دادم امیدوارم اگر اشتباهی توش هست دوستان درست کنند یا کامل ترش کنند چون برای خودم هم هنوز تو این مورد سئوال زیاد مخصوصا در باره این که وقتی بهترین دوربین های حال حاضر تصویر رو با 30 یا نهایت 60 فریم ضبط می کنند ( البته منظور دوربین های کاربردی نه دوربین های خاص برای فیلم برداری های خاص ) و بهترین سورس موجود برای فیلم دیدن که الان مثلا بلوری پلیر یک فیلم رو 60 هرتز پخش می کنه این هرتز بالاتر پنل تی وی چه نقشی داره ؟

6. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا از دوستان میگن 7750 نگیرم جاش 6680 بگیرم میگن خیلی شبیه همن و نمی ارزه پول بیشتر بدم نظر شما چیه؟ جالب اینجاست پاناسونیک تو تبریز اصلا نیست یا من ندیدم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پنلی که قابلیت 100 هرتز رو داشته باشه پنل خوبی بالای 90% فیلم های HD پخش شده الان از طریق هر سورسی که پخش بشوند 60 هرتز پخش می شوند درضمن همین الان هم بهترین LED های 200 هرتز هستند که معمولا هم فقط یک یا دو مدل رده بالا هر برند این مقدار رو دارند عدد های بیشتر از 200 که برای ال ای دی ها می خواندی همه نرم افزاری هستند هر کمپانی هم یک اسم براش داره سامسونگ میگه کلر موشن ریت ال جی می گه توربو موشن و سونی هم موشن فلوو که مقدار اینها تا 800 و تازگی ها تا 1000 هم می گویند ولی اصل انطباق تصویر واقعی خود پنل که بالای 200 نیست پس اگر تی وی این مقدار براش 100 باشه خوب هم هست ومقدار کمی نیست . هرچند مخاطب سئوال من نبودم ولی نصبت به دانسته هام جواب دادم امیدوارم اگر اشتباهی توش هست دوستان درست کنند یا کامل ترش کنند چون برای خودم هم هنوز تو این مورد سئوال زیاد مخصوصا در باره این که وقتی بهترین دوربین های حال حاضر تصویر رو با 30 یا نهایت 60 فریم ضبط می کنند ( البته منظور دوربین های کاربردی نه دوربین های خاص برای فیلم برداری های خاص ) و بهترین سورس موجود برای فیلم دیدن که الان مثلا بلوری پلیر یک فیلم رو 60 هرتز پخش می کنه این هرتز بالاتر پنل تی وی چه نقشی داره ؟

با تشکر از شما.

خود منم یه کمی تو نت تحقیق کردم و یه چیزایی دستگیرم شد که مثل فرمایشات شماست.برای استفاده دیگران اینجا کپی میکنم :

سرعت تعویض فریم یا Refresh Rate

این عدد در واحد هرتز‌ اندازه‌گیری می‌شود و ماکسیمم تئوری میزان تعداد فریم‌های مجزایی را نشان می‌دهد که در یک ثانیه پنل صفحه نمایش می‌تواند پخش نماید. در سال‌های اخیر این عدد تبدیل به یک ابزار تبلیغاتی شده، و هنوز ما متوجه نشدیم که چرا این رقابت بی‌معنی ادامه یافته است. سازندگان LCD در چند سال اخیر به اعدادی مثل ۱۲۰ و یا حتی ۲۴۰ هرتز دست پیدا کرده‌اند و هم اکنون این اعداد تا ۶۰۰ هرتز هم دیده می‌شود. این بدان معنی است که برای یک فیلم ۶۰ فریم در ثانیه‌ای، صفحه نمایش ۱۰ بار تغییر می‌کند که هیچ تاثیری در کیفیت تصویر و یا افزایش کارایی صفحه نمایش در حرکات سریع ندارد (زیرا زمان پاسخگویی این صفحات نمایش آن‌قدر نیست که به طور واقعی به آن عدد دست پیدا کنند). در هنگام برخورد با این عدد نیز به آن زیاد توجه نکنید
    براساس آزمایشات انجام شده و با استفاده از دوربین های عکاسی با سرعت شاتر بسیار بالا مشخص شده است که تفاوتی در تصویر تلویزیون 60 هرتز با 120 هرتز نیست دلیل برتری تلویزیون های با فرکانس 120 هرتز یا 240 هرتز به تلویزیون های با Refresh Rate پایین تر به هیچ وجه ربطی به Refresh Rate آنها نداشته و تنها به دلیل استفاده از پنل های با کیفیت تر، تصویر بهتری را ارائه می دهند.

اما نکته ای در مورد تصاویر 3بعدی و هرتز پنل هست :
    در حقیقت این دستاورد که تاتیر بسیار زیادی در بازاریابی و فروش بالاتر محصولات و مجاب کردن مشتری به خرید تلویزیون های گرانتربا Refresh Rate های 120Hz یا 240Hz و یا 480Hz شده است نه تنها هیچ تاثیری در رفع Motion Blur ندارد بلکه تاثیر منفی نیز دارد چون همانطور که در بالا ذکر شد تلویزیون های LCD یا LED تنها با یک فرکانس و Refresh Rate طبیعی خود کار می کنند. البته لازم به ذکر است که بسیاری از تلویزیون های سه بعدی از فناوری اکتیو شاتر برای نمایش تصاویر سه بعدی استفاده می کنند که نیاز به Refresh Rate دو برابر یعنی 120 هرتز دارند

9. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط یه نکته ای عجیبه ....

با این تعاریف و اینکه الان فیلمهای مختلف حداکثر 24 فریم در ثانیه هستند اصولاً پنل 100 هرتز واقعاً به چه دردی میخوره؟

(با فرض درست بودن مطالبی که کپی کردم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون هرتز زیاد بیشتر در تصاویر 3 بعدی کاربرد داره که باید قدرت تفکیک و تعویض فریم ها بالا باشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا اینا جه ربطی به من داره یکی به من کمک کنه اینا الان از تو ال ای دی میرن تو از پلاسما در میان من چی کار کنم خوب بگید من چی بخرم :(

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اقا از دوستان میگن 7750 نگیرم جاش 6680 بگیرم میگن خیلی شبیه همن و نمی ارزه پول بیشتر بدم نظر شما چیه؟ جالب اینجاست پاناسونیک تو تبریز اصلا نیست یا من ندیدم
    شما نمیگی چه برندی میخوای؟
    چه قابلیتهایی نیاز داری و ....
    باید همه فاکتورهای مورد نیازتو بگی، بعد بگی محیط استفاده چه میزان نور داره، آیا استفادت تلویزیون ایرانه یا ماه.اره، اگه ماه.اره هست آیا به کانالهای Full HD دسترسی داری؟
    آیا 3بعدی برات خیلی مهمه؟
    آیا از طریق پورت USB فیلم میخواید نگاه کنید و....
    اینارو جواب بدید من بگم چی بدرتون میخوره؟
    اگه بین 7750 و 6980 موندید بدون شک 7750 تصویر بهتری داره،
    آخه TV رو توی نمایندگیهای تبریز میتونید راحت پیدا کنید و تصویرشونو مقابسه کنید، TV مثلا مثل یه مدل پردازشگر نیست که غیر قابل دیدن باشه و اینقد بصورت تئوری بخواید راجبش تحقیق کنید،
    بصورت چشمی راحت میتونید تو نمایندگی مقایسه کنید دوست عزیز، اینطوری کمتر به اشتباه میوفتید

14. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •