به طرز عجیبی امروز این مشکل وجود نداشت فکر می کنم به شکایتم رسیدگی کرده باشن ولی هنوز جوابشو ندادن
به طرز عجیبی امروز این مشکل وجود نداشت فکر می کنم به شکایتم رسیدگی کرده باشن ولی هنوز جوابشو ندادن
نخیر مشکلشون رفع نشد یه هفته هست هم که شکایتم رو با مارک فوری براشون نوشتم هنوز که هنوز هیچ جوابی بهش ندادن اگر مشکل از من باشه نباید وقتی که ترافیک مصرفیشون زیاده برای من پیش بیاد بلکه باید هر موقه ای پیش بیاد
دوست عزیز
وقتی صبح پینگ پایین باشه و رفته رفته بره بالا مسلما مشکل از طرف شرکت هست
صبانت چند وقته که تو اهواز دایر شده؟
نمی دونم اطلاعی ندارم ولی میدونم بیشتر از 2 ساله
حالا جالبش اینجاس که وقتی دیروز با پشتیبانی زنگ زدم خیلی علنی وقتی کم میاره بهم دروغ می گه و می گه که ما دخالتی در اینترنتی که به شما داده می شه نداریم
تازه امروز متوجه شدم که مشکل نه ترافیک زیاد موجود در شبکه شون هست نه کنترل سرعت :| بخطار اینکه وقتی مثلا 5 ثانیه این مشکل هست 5 ثانیه نیست توی اون 5 ثانیه اون مشکل کاملا نیست و یه هو پینگ میره بالا یه هو هم میاد پایین اگه از ترافیک بود کم کم این اتفاق میوفتاد مثلا دیشب این مشکل بوده دقیقا راس ساعت 6 برطرف می شه حالا که دانلود رایگان ساعت 6 تموم میشه ولی دانلود همه مشترک ها که همه توی یه ثانیه باهم تموم نمیشه که !
من 128 دارم و شبا می تونم 210 kb دانلود کنم فکر می کنید ربطی به این قضیه داشته باشه ؟ می تونه باگی در سیستم اون ها باشه؟
من 3 ساله استفاده میکنم
ولی چون نا محدود نداره میخوام از مخابرات بگیرم
ولی واقعا برای من سرویس با کیفیتی بوده
دانلودم با 128
200kb/sبود
پینگم هم روی 40یا50
البته الان این ماه دارم از 2mb اش استفاده میکنم
سرعتش حدودا 350 تا 550kb میره
شب ها دانلود رایگانت چقدره ؟
یه سوال داشتم مشکل من می تونه به MAC آدرس و اینجور چیز ها مربوط بشه ؟ آخه دوستام وقتی بشون می گم دانلود رایگانم با 128 200 هست باورشون نمی شه
Last edited by roohi_iq; 28-06-2013 at 10:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)