تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تا 2 تومان بهترین انتخابها
    hp 4540
    acer v3
    fujitsu Ah532
    بین اینا هیچ تفاوتی جز ظاهر وجود نداره و کیفیتشون تقریبا در یک سطح هست
    پیشنهادم hp 4540 هست چون عام پسندتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من ايسوس از دوتاي ديگه بهتره البته از بعضي لحاظ مثلا كيفيت ساخت msi بي نظيره كه رو دستش نيومده ولي قيمتاش چنگي به دل نميزنه اما ايسوس هم قيمتش خوبه هم كاراييش ايسرم كه چينيه و قيمت پايين و مسلما با مشكلات فراون
    تا 2 تومن من پيشنهادم اينه كه i5 بگيريد چون از i3 خيلي سرتره و مي تونه تا چن سال آينده هم كارتونو را بندازه ايسوس i5 گرافيك دار خيلي سخت گير مياد ولي جوينده يابنده س فعلا كه چيزي تو ذهنم نيست ولي اگه پيدا كردم براتون مشخصاتشو مي فرستم
    msi هم كه اصلا نري دنبالش بهتره
    فقط مي مونه hp , dell , acer , ibm lenovo
    اچ 4540 واقعا بينظيره قيمتشم يه خورده از 2 تومن كمتره i5-ram4-vga2-hdd 500 فينگر پرينت داره صفحه شم ماته كه خيلي به درد بخوره اين بهترين مدل تو اين رنجه
    با صد تومن كمتر lenovo با همين مشخصات و vga1 مي تونيد بگيريد acer , dell رو هم بيخيال شيد كه اگه بگيري دوروز بعد بايد بري پيش تعمير كار وگرنه با مشخصات لنوو مي توني دل 3521 رو بگيري 1750 كه اين قيمت بي نظير گول زننده س چون دل تو اين سرياي آخر گند زده به همه چي
    راستي فوجيتسو هم مي تونيد بگيريد كه واقعا اونم خيلي سره اگه تونستم مشخصات فوجي رو هم براتون مي فرستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به اینکه بودجت محدوده من پیشنهاد میکنم acer بخری چون با این بودجه کانفیگها و مدلای خوبی داره .
    من همون v3 acer پیشنهادمه چون کانفیگ خوبی داره و برای بازیم مناسبه .
    کانفیگ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

باسلام.دوستان نظرتون درباره دو مدل لنوو 580g و ایسر e1-571gبا یه کانفیگ که قیمتهای مشابهی هم داره کدومو برای خرید پیشنهاد میدید در انتخابشون بشدت مردد هستم:cori5-ram4-hdd500-vga geforce 610m, 710m به قیمت حدودی1700تا1800. اگه بااین قیمت مورد بهتری هم مد نظرتونه بفرمایید ممنون میشم.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

580g مدل بهتری هست. اما e1 هم مدل بدی نیست.

انتخاب هم بین بد و بدتر هست. کلا کارت های گرافیک زود قدیمی میشن واما پردازنده نه. اگه پردازش های گرافیکی سنگین نداری همین گرافیک 710 هم خوبه اما اگه i3 بخری با گرافیک بهتر مثله 620 که هر دو متوسط و ضعیف هستند. پس بهتره حداقل پردازنده رو قوی برداری

یه کم پیچیده شد ولی در کل منظورمه که یه گرافیک قوی تری بگیری زود قدیمی میشه اما پردازنده اینجوری نیست. پس با این حساب بهتره یه لپ تاپ با پردازنده قوی.
    تو این رنج قیمت زیاد به گرافیک فکر نکن.

6. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

580g مدل بهتری هست. اما e1 هم مدل بدی نیست.

انتخاب هم بین بد و بدتر هست. کلا کارت های گرافیک زود قدیمی میشن واما پردازنده نه. اگه پردازش های گرافیکی سنگین نداری همین گرافیک 710 هم خوبه اما اگه i3 بخری با گرافیک بهتر مثله 620 که هر دو متوسط و ضعیف هستند. پس بهتره حداقل پردازنده رو قوی برداری

یه کم پیچیده شد ولی در کل منظورمه که یه گرافیک قوی تری بگیری زود قدیمی میشه اما پردازنده اینجوری نیست. پس با این حساب بهتره یه لپ تاپ با پردازنده قوی.
    تو این رنج قیمت زیاد به گرافیک فکر نکن.
    خب پس هردوپردازنده این دو مدل یکیه و هردوشم core i5.پردازنده از این قویترهم قیمت بیشتر وبالاتری رو طلب میکنه که از عهده من خارجه.فقط آیااینو درست متوجه شدم که گرافیک 620از 710قویتره همینطوره؟البته قابل ذکره که عمده توقع من از لپتاپ جهت عکاسی وانجام فتوشاپ مختصر روی عکسهاست.هرچند بیشتر از این مبلغ هم برام میسر نیست بتونم یه دستگاه با کیفیت صفحه نمایش بالاوگرافیک و پردازنده قوی بگیرم.حالا اگه باز پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.ابتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما که نگفتید بودجه تون چقدره
    بهتره برید تو سایتا یه نگاهی بندازید چن تا مدلو در نظر بگیرید بعد بیاید اینجا با هم بحث کنیم چون تا وقتی که این اتفاق نیفته بحث ما به تیجه نمی رسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما که نگفتید بودجه تون چقدره
    بهتره برید تو سایتا یه نگاهی بندازید چن تا مدلو در نظر بگیرید بعد بیاید اینجا با هم بحث کنیم چون تا وقتی که این اتفاق نیفته بحث ما به تیجه نمی رسه
    دوست عزیز در پست قبلی قید کردم حدودا 1800.حالا یه کم بیشتر یا کمتر مهم نیست.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •