ممنون از پاسختون نظر شما پس رو اچ پیه برا ویندوطی؟!؟
بچه های دیگه نظری ندارن؟ باتوجه به پست اولم و سوالا ممنون از راهنماییتون ;-)
ممنون از پاسختون نظر شما پس رو اچ پیه برا ویندوطی؟!؟
بچه های دیگه نظری ندارن؟ باتوجه به پست اولم و سوالا ممنون از راهنماییتون ;-)
من سلیقه م اچ پی هست ! چون منو با توجه به توقعات خیلی بالام از یه سیستم راحت ارضا می کنه !
برای من زیبایی توهر گجت / کیفیت / اعتبار برند / کلاس و ....مهمه که اینارو باهم داره !
من الان Pavilion dv6 دارم ولی خوب سری Envy اچ پی رو می خوام بخرم که کولاکه اصلا بین خارجی ها معروفه به مک ویندوزی !
سعی کن تجربه ش کنی !
ممنون از پاسختون بعد اچ پی نظرت رو چیه؟ و اینکه شنیدم اچ پی خرابیش زیاده درسته!!؟ مدل خوبش همین پرو بوکاس برا کار من؟
بچه های دیگه نظری ندارن اینجا راجب سلیقه ها و مدلی که دارین بنویسین!!؟
و اینکه سامسونگ هم مدل های خوبی زده و چون سامسونگ مقلد اپله برا هم طراحیش جالبه و قیمتاش کمه نظرتون چیه؟
آره میدونم این بعضی کاربرای نوب یه چیزی شنیدن هی تکرار می کنن !
اون مال 2008 بود که گرافیک های انویدیا مشکل گرما داشت و اچ پی هم تو تمام سری ها از انویدیا استفاده میکرد ! بعد هم یه سری لپ تاپ هاش می سوخت !
حتی همین پارسال اپل اعلام کرده بود مک بوک های 2008 که مشکل سوختن گرافیک دارن رایگان تعمیر میشه ! اچ پی که بماند !
پروبوک که روش قسم میدن انقدر این دستگاه عالیه !
پروبوک واسه کاربرای اداری و مهندسی ! نه گیم و مالتی مدیا !
واسه کاربری حرفه ای اینا عالیه ! سری hp envy dv6 / hp pavilion dv6 / hp envy / hp pavilion m6 / hp envy m6 و .....
ببین اینا همش مثل همه مثلا اچ پی دوسری جدا داره به نام envy و pavilion !
حالا اومده ویژگی های بی نظیر envy رو مخلوط کرده با pavilion dv6 !
یا m6 همون نازک تر شده سری pavilion هست که قرار بود مختص بازار امریکا باشه که تصمیم گرفتن برای پارت های مختلف دنیا هم تولید کنن !
و ..............................
ممندن از راهنماییت یه جورایی رفتم تو فکرش و دلیلش هم طراحیاشه و البته شباهتش به مک بوک ها واقعا من موندم بعضی این لپ تاپ ها و البته اکثرشون طراحیشون داغون و حال آدم ازشون به هم میخوره اصن بری سمتش البته سامسونگ هم مدلای خوبی زده کسی سامسونگ داره؟ نظرتون چیه؟
فک کنم این مدلای envy خوب باشه
ممنون واقعا از راهنماییت برادرمونده بودم سیب زمینی پخته بخرم یا لپ تاپ انگار زیرمجموعه ها را دقت نمیکنیا قبلیش مشاوره خرید لپ تاپه
![]()
ممنون از راهنماییتون
فک کنم envy خوب باشه البته هرچی قیمت سرچ میکنم تو نت نیس ولی به خاطر شباهتش به مک بوک و طراحیش خوببه نظر میرسه آخه بعضی این لپ تاپ ها واقعا طراحی های داغونی داره آدم اصن دلش نمیاد نگاش کنه
سامسونگ هم مدل های خوبی داره نظرتون چیه؟
خواهشا اگه کسای دیگه ای روی برند های دیگه نظر دارن بیان نظر بدن تا اینجا مک بوک پرو و اچ پی انوی 17 خوب بوده البته قیمتاشا اطلاع ندارم
envy های جدید رو هم معرفی کرده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین !
میاد اما ممکن طول بکشه چون اچ پی نمایندگی رسمی نداره !
envy کم میاد ایران چون خیلی گرونه مثل مک بوک میمونه همه چیش اصلا خیلی خاصه !
فک می کنی چرا من اچ پی انتخاب می کنم همیشه چه لپ تاپ چه اسکنر چون اولین چیزش یعن طراحی منو شدیدا جذب می کنه ! دیزاین های هنری داره فقط سخت افزار نیست محصولاتش !
بهم احساس فلسفه میده !![]()
Last edited by Persian-swag; 09-06-2013 at 20:11.
حالا چقدر طول میکشه تا اینا بیاد؟!؟
ولی همش برا لپ تاپ هاسی ویندوزی میترسم آخه آمار خرابی همش بالاس و مث اسباب بازی میمونه یه جورای راه دستم نی اما خب مک بوک ها هم یه نمه قیمتش بالاس ولی فک کنم آخرشم دل و بزنم به دریا
فعلا که لحظه شماری میکنم تا فردا شب ببینم اپل چی داره با هاسول و البته بدون استیو خدابیامرز فک کنم فردا یه جورایی اولین طرحای خالص شرکت بدون استیوه چون سری قبلیا را خود استیو در جریانش بوده
ممنون از همه تا فردا شب ببینم چی میشه
فردا شب 30 : 21 به تایم ایران !
اینم از کنفرانس اپل نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه مک بوک پرو معرفی نشد البته خب نیازی هم احساس نمیشه چون الان مک بوک پرو ها واقعا فوق العاده ان و هاسول هم هنوز اول راهه البته تتا آخر سال شاید معرفی کنه چن مدل مک بوک ایر هم که فک نکنم به کار من بیاد ایشالا همین مدلا ارزون تر بشه بخرم مک هم که نسخه جدیدش عالیه
بچه ها کسی نظری نداره خواهشا اگه لپ تاپ ویندوزی غیر اچ پی هم در نظر دارید به کار من بیاد معرفی کنید چرا هیچکس نیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)