امکانات جانبیشون که برام مهم نیست.یعنی کیفیت تصویر 6950 و 6960و6980 مثل همه؟
7770 رو 3280000 سراغ دارم.آیا سامسونگ برای تابستون جشنواره میزاره به نظرتون؟
امکانات جانبیشون که برام مهم نیست.یعنی کیفیت تصویر 6950 و 6960و6980 مثل همه؟
7770 رو 3280000 سراغ دارم.آیا سامسونگ برای تابستون جشنواره میزاره به نظرتون؟
ال جی رو نباید فراموش کرد تو بحث سه بعدی ... بهترین هست ...
مدل های 42lm6100 < 42lm6100 عالین ...
من خودم دارم میرم که بگیرم ...
به نظر من این سه مدل هیچ فرقی از لحاظ کیفیت تصویر ندارند (اگه هم باشه بسیار ناچیزه) فقط ظاهر و امکاناتشون متفاوته در حالی که اختلاف قیمتشون زیاده.
این قیمت برای این تلویزیون بسیار عالیه، اگه کیفیت تصویر دو بعدی از سه بعدی برات مهمتره بدون شک و بدون هیچ تاخیری همین سری 7 سامسونگ رو بخر، تازه اگه سامسونگ برای تلویزیون هاش جشنواره بزاره باز شما با خرید این مدل با این قیمت سود میکنی.
Last edited by faraso0; 10-06-2013 at 15:55.
بالاخره امروز رفتیم هایپراستار و اونجا تقریبا همه مدلها رو دیدیم. متاسفانه 6950 موجود نیست چند جا هم زنگ زدم و همشون گفتن نداریم. مدل 6980 بود که فروشنده می گفت 3،970 میدم بهتون. در مورد شارپ هم فقط سایز 42 باز بود که تصویرشو ببینیم. تصاویر 6980 و 8300x به نظر من تو یه مایه ها بودن فقط سری 7 سامسونگ خیلی شفاف تر بود و یه کم انگار غیر طبیعی به نظر میرسید. تصویر xvision ها هم خوب بود ولی تو تصاویر سریع تر یه کم پرش داشت. این پرش تو 6980 حیلی کم بود و حرکات روانتر بودن که فروشنده میگفت به خاطر برادازشگر 2 هسته ای اون و اسکن تشاویر 200 هرتز اونه که من نمیدونم راست میگفت یا نه!
پلاسمای سامسونگ از مدل 6950 رو هم دیدم سایز 51 فکر کنم. رنگها طبیعی تر بودن حتی نسبت به سری 7750 سامسونگ ولی رنگ سفید رو خوب تولید نمی کرد ولی تو رنگ مشکی عملکردش خوب بود. مصرف برق این پلاسما در حدود 240 واته که نسبت به سری 8 اون 30 وات بیشتره و نسبت به 6980 تقریبا میشه گفت دو برابره.
به تلویزیون های ال جی زیاد نگاه نکردم چون خودم شخصا از ال جی خوشم نمیاد. حالا فکر کنم همین 6980 رو بگیرم و خیالمو راحت کنم. البته اگه 6950 بود اونو می گرفتم ولی نیست تو بازار. چون قیمتش خیلی بهصرفه تر از 6980. تنها تفاوتهاش با 6980 اینه که پردازشگرش تک هسته ای هستش و سرعت انطباق تصویرش هم 400 هرتزه و Local Diming نداره. به نظر منهم تصویراشون زیاد فرقی از لحاظ کیفیت با هم نداشتن.
یه مدل پلاسمای VT30 هم دیدم که تصویرش مثل LED های سامسونگ بود ولی موجود نداشتن. با این اوصاف فکر کنم برم سراغ همون 6980.
حالا اگه دوستان باز نطری دارن بفرمایند که به جای 6980 تو سایز 46 چی باز بهتره بگیرم.
دوست عزیز
اگر می خواهید یک تلویزیون بخرید که تا سالها قابلیت ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشد و کیفیت تصویر و پر دازش و دیگر امکاناتش بسیار زیاد شود تلویزیون سامسونگ 2012 سری 7 به بالا را بخرید تا بتوانید مطابق روز تا حتی 10 سال بعد هم با تلویزیون های همان سال مطابق باشید.
مرسی از راهنماییتون. از دوستان کسی میدونه از کجا می تونم پلاسمای سامسونگ مدل 51E8880 رو تهیه کنم. چرا این مدل دیگه نیست؟ مگه سری جدید پلاسما نیست؟
بدون شک این بهترین انتخاب هستش، چون با پرداخت 4.650.000 صاحب بهتربن تلویزیون سامسونگ از نظر کیفیت تصویر و امکانات هستید. برای خرید هم به سامسونگ سنتر قسمت پلاسمای 51 اینچ مراجعه کنید.
Last edited by faraso0; 11-06-2013 at 11:48.
کیفیت تصویر 6980 رو دیدم خوبه منم خوشم میاد ولی یه چیزیو حواست باشه و اونم اینکه شاید از نظر کیفیت تصویر بین مدل 6980 و 8300x تفاوت چندانی حس نکرده باشی که البته بعیده چون بالاخره باید یه تفاوتی بین کیفیت تصویر پنلهای ژاپنی و بقیه پنلها وجود داشته باشه ولی از نظر دوامو کیفیت tv مطمئن باش نمیشه این دو مدلو باهم مقایسه کرد . به نظرم حتی مرغوبیت پنل و خدمات و پشتیبانی lg بهتر از سامسونگه .
Last edited by alilosting; 11-06-2013 at 16:03.
چه مدلی از LG رو شما پیشنهاد می کنین که به جای 6980 بشه خرید؟
اولا 6950 هم پیدا می کنید با همان قیمت اگر گفته بودید می گفتم از کجا در ضمن برای خرید الان پاناسونیک هم بد نیست فکر کنم بانیان داره جمع می کنه تقریبا هر تی وی رو نزدیک به نصف کرده مثلا ET5 که قبلا 5 میلیون بود با سینما الان 3 ملیون با سینما و می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه در ضمن VT30 گفتید شبیه LED های سامسونگ که اصلا اینطور نیست اصلا از لحاظ رنگ زمین تا اسمون فرق دارند و به نظر اکثر خریدار ها رنگهاش مرده اند خیلی مات تره ولی چیزی که یه خریدار معمولی به اون دقت نمی کنه جزئیات تصویر و واقعیت رنگ هاست . برای خرید ال جی چیز مطرحی نداره کم کم باید 76100 بگیرید به قیمت 3.300.000
به نظر من بین این 3 مدل انتخاب کنید ET5 یا 6950 و یا 6980
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)