دوست عزیز
من این قسمت را نخواستم بلکه قسمت sub option را و اطلاعات region یا همان منطقه را می خواستم
دوست عزیز
من این قسمت را نخواستم بلکه قسمت sub option را و اطلاعات region یا همان منطقه را می خواستم
خیلی ممنون از توجهتون به مشکل من.اینم خدمت شما:
![]()
دوست عزیز
من مشگل شما را بررسی می کنم و بعد جواب خواهم داد.
دوست عزیز
از این مسیر بروید منو ----> کانال---> منطقه و سپس کشور ها را یکی یکی انتخاب و به این مسیر بروید . منو-->سیستم ---> زمان ---> ساعت نگاه کنید ببینید آیتم منطقه زمانی پیدا می شود اگرکه نه مجبورید دستی فعال کنید چون فعلا دیجیتال تان نسبت به منطقه زمانی جواب نمی دهد ولی ممکن است که بعدا فعال شود.
این کار روانجام دادم و تمام کشورها رو تست کردم ولی متاسفانه آیتم منطقه زمانی فعال نشد.
الان هر گوشی موبایل یا گیرنده دیجیتالی رو که میخریم نه تنها منطقه زمانی دارد بلکه آپشن DST رو هم کنارش داره.از سیستم عامل تلویزیون هوشمند سامسونگ در عجبم!!!قبول بفرمایید این یک باگ بزرگ محسوب میشه.چون هم راهنما یا گاید کانالها بهم میریزد هم مشکل پاک شدن اسمارت هاب هست و هم تایم تلویزیون کلا اشتباه هستش که عملکرد برنامه ریزی روشن و خاموش کردن تلویزون رو تحت تاثیر قرار میده و....
صحیح بودن زمان واقعا حیاتی و مهمه .
یادم هست هفت یا هشت سال پیش شرکت مایکروسافت یادش رفته بود آیتم DST رو به سیستم عامل Windows mobile 5 اضافه کنه که چقدر ازشون ایراد گرفتند.و به یه هفته نکشید این آیتم رو هم در قالب آپدیت آنلاین و هم Patch آفلاین ارایه کردند و کلی هم معذرت خواهی کردند.
دوست عزیز
این آیتم در تلویزیون من موجود است این ربط به دیجیتال تان دارد.
ببخشید متوجه منظورتان نمیشم.منظورتان فرستنده صدا سیماست؟!چون اگه منظورتان گیرنده دیجیتال است که اینترنال هستش.
دوست عزیز
بله منظورم هم به صدا و سیماست هم دیجیتال داخلی تان که بستگی به منطقه ممکن است موجود نباشد.
ولی در هر صورت سامسونگ در قبال این کمبود و خطا باید جوابگو باشد.
من هم همين مشکل رو دارم چطور به منوي مخفي برم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)