تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: به نظرتون کارت گرافیکم سوخت ؟

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش سیستم قدیمی کجا بود ؟ همه قطعاتم رو مدت زیادی نیست خریدم به جز سی پی یو که دو سال پیش خریدم

بعدش هم قبل از خرید پاور در سایت گرین قسمت محاسبه گر پاورش تمام قطعاتم را وارد کردم و پاور 380 وات پیشنهاد داد

در صورتی که در محاسبه گر پاور سایتای خارجی محاسبه کردم کل قطعاتم 260 وات پاور نیاز دارن !!!!
    ایشون راست گفتند و خیلی بهتر بود از پاور بهتری استفاده کنید. پاور 380 شما که نمیتونه دائماً 380W خروجی داشته باشه! فقط برای چند دقیقه
    باید پاوری انتخاب کنید که با در نظر گرفتن خروجی واقعی(Real) باز هم حداقل 25 درصد از نیاز سیستم شما در حالت لود بالاتر باشه.

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ایشون راست گفتند و خیلی بهتر بود از پاور بهتری استفاده کنید. پاور 380 شما که نمیتونه دائماً 380W خروجی داشته باشه! فقط برای چند دقیقه
    باید پاوری انتخاب کنید که با در نظر گرفتن خروجی واقعی(Real) باز هم حداقل 25 درصد از نیاز سیستم شما در حالت لود بالاتر باشه.
    خب همونطور که میدونید پاورهای گرین توانشون ریل و واقعی هستش . تو سایتای خارجی که حساب کردم برای کل قطعاتم پاور حداقل 260 وات

پیشنهاد داد اگه با 25 درصد لود بالاتری که شما گفتید هم بکشیم روش میشه 325 وات !! پس 55 وات بازم اضافه میمونه

بعدشم محاسبه گر سایت گرین همیشه پاوری رو پیشنهاد میده که حتی 30 درصد لودت هم بالاتر بره هم در نظر میگیره و پاوری

که مناسب سیستمتون هست رو بهتون پیشنهاد میده

این لینک رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •