دوست عزیز شما در چه مسافتی می خواهید این کار رو انجام بدید؟
دوست عزیز شما در چه مسافتی می خواهید این کار رو انجام بدید؟
120 متر حیاط بین 30 تا 40 متر داخل سوله ضمن اینکه مسیر مستقیم نیست
بعلاوه اینکه یک لپتاپ که ممکنه باز هم از این دورتره و یا بعضی وقتا نزدیک اتاق یک باشه یه تبلت که حتما فایل ترنسفر رو احتیاج داره و چندتا گوشی که بیشتر با اینترنت کار دارن
Last edited by Alireza Shams; 17-05-2013 at 09:02.
من درست متوجه نشدم
ولی از روترهای outdoor هم می تونید استفاده کنید ولی بدی هایی داره
شما باید اطلاعات دقیق تری بدید
مثل جنس دیوار
و نقاطی که دستگاه ها قرار دارن
وسایلی که من دارم و نمیخوام هم جایگزین براشون پیدا کنم به شرح زیر هستش
روتر , مودم ساده دی اس ال , یک کامپیوتر مجهز به کارت وایرلس یک کامپیوتر مجهز به کارت لن .
شبکه هم باید فایل ترنسفر داشته باشه هم اینترنت
دستگاهایی هم که باید از این شبکه استفاده کنند :
دو تا پی سی که این دو تا در واقع اصلی ترین هدف من هستند هم برای فایل ترنسفر هم اینترنت
یک لپ تاپ که بیشتر جنبه شخصی داره و کمکی اون هم هر دو حالت
یک تبلت که بیشتر برای فایل ترنسفر استفاده میشه .
یه سری گوشی که صرفا اینترنت نیاز دارند .
یه سری کامپیوتر دیگه هم هست که اونا شبکه ی مجزایی دارند و اصلا قابل بحث نیستد ولی شاید به این شبکه هم وصل بشن .
حالا میخوام یه شبکه راه اندازی که علاوه بر اینکه دو تا پی سی اصلی منو ساپورت کنه دستگاه های دیگه هم که عرض کردم شاملش بشن .
در مورد مسافت و موانع
کل شرکت رو یک مستطیل فرض کنید . ابتدای این مستطیل کام 1 قرار داره یعنی کامپیوتر دفتر . بعد از 120 متر حیاط سوله شروع میشه که بعد از 30 متر در کنار دیوار کام 2 یعنی کامپیوتر انبار قرار داره .
موانعی که سر راه کام 1 و 2 هست به این شرحه: یک اتاق 30 متری پشت دیوار سوله در حیاط که توش چیلر و کمپرسور باد قرار داده و پشت اون همچنین یه سری تابلو برق که وقتی این دستگاه ها روشن باشن تصور کنید چی به سر شبکه وای فای میاد .
خود کامپیوتر هم توی یک اتاقک اهنی هستش .
ضمن اینکه جلوی این کامپیوتر انبار تعداد زیادی گونی حاوی محصول تا سقف چینده شده !
چیزی که کاملا محرزه اینه که نمیشه کابل کشی کرد یا بهتر بگم نمیخوام که بکنم . میخوام روتر رو ببرم بالای در همون سوله .
چیزی که تو ذهمنه رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست کردم![]()
Last edited by Alireza Shams; 17-05-2013 at 12:31.
چه قدر می خوای هزینه کنی؟
روتر وای فای کل محیط رو آنتن می ده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)