تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: مشكل با ويندوز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه بخواهم ويندوز اكس پي را بدون آسيب رساندن به وين ديگه ام كه در درايو سي است پاك كنم دي را فرمت كنم بعد دوباره نصب كنم به ويني كه تو سي هست مشكل نداره؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من فکر می کنم نسخه پشتیبان ویروس ها در درایو دی واقع در فولدر
    System Volume Information
    مونده باشن که با هر بار بالا آمدن ویندوز دوباره اجرا می شن یه بار فایل های موجود تو این فولدر رو پاک کن یه سکن هم بکن بعد ریست بده ببین مشکل حل می شه یا نه
    جهت دیدن فولد فوق گزینه ای هست که فایل های هیدن رو نمایش می ده دو خط پایین ترش تیک
    hode protect operating system
    رو بر دار اگه غلط نوشتم ببخشید من اینگیلیسیم زیاد جالب نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با فرمت کردن درایو دی به هیچ وجه مشکلی با ویندوز درایو سی (اگر اکس پی باشه) پیش نمی یاد.
    در واقع باید قبل از ارتقاها و ریپیر قبلی

حتما

سیستم ریستور رو غیرفعال کرده باشی وگرنه ویروس برای خودش یه جا محفوظ داره که هیچ آنتی ویروسی هم نمی تونه به اونجا دست بزنه چون ویندوز اجازه ی این کارو نمی ده.
    برای این کار روی My Computer در Start Menu کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید.
    به زبانه ی System Restore بروید و گزینه ی
    Turn off System Restore on all Drives را تیک دار کرده به سوالی که می پرسه جواب مثبت دهید.
    حالا یک بار ویندوز رو ریپیر کنید ان شاءالله درست می شه. اگه نشد تا جایی که می دونم چاره ای جز فرمت نداری.

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

نقل قول نوشته شده توسط shahedi
    اگه بخواهم ويندوز اكس پي را بدون آسيب رساندن به وين ديگه ام كه در درايو سي است پاك كنم دي را فرمت كنم بعد دوباره نصب كنم به ويني كه تو سي هست مشكل نداره؟
    سلام شاهدی جون ...

این سوال رو قبلا در تاپیک زیر پرسیده بودی !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من همون جمله ی آقا بهروز رو تکرار می کنم :

فرمت کن ، نترس !

یادمه واست شیوه ی Turn Off کردن System Restore و نیز آشکار کردن آیتم های Super Hidden رو توی تاپیک زیر بیان کرده بودم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کارت گرافیک هم توصیه می کنم اول یه ویندوز XP نصب کنی و بعدا درباره ش به گفتگو بپردازیم .

همیشه سبز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    با توجه به اينكه 2 سيستم عامل دارم مي خواستم ببينم اگه ويروسي توي ركود راه اندازي يكي تاثير داشته باشه توي ديگري هم تاثير داره؟چون بعضي وقت ها بعد از هنگ و ريسيت پيامي دريافت مي كنم كه احتمال مي دم از ويروسه كه در هسته هاي ويندوز مثل كرنل جا خوش كرده باشه كه باعث مي شه آنتي ويروس جواب نده و فايل هاي راه اندازي هم بهش وابسته شدن دانگر جان كارت گرافيك را هم دوستان گفتند مادربردم درست تعريف نشده براي همينه كه اينطوريه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

پیغام ویروس کجاست؟ اگه موقع بالا اومدن ویندوز بعد از صفحه ی مشکی رنگ باشه ویروس تو هسته ی ویندوزه و کاری به ویندوز دیگه نداره. ولی اگه مستقیما بعد از ریست (قبل یا هنگام دیدن صفحه ی مشکی) پیغام رو می بینید به احتمال زیاد ویروس خودش رو روی MBR(Master Boot Record) هارد نوشته و باید MBR رو رونویسی کنید. مراقب باشید که طی این فرایند احتمال نادیده گرفته شدن هر دو ویندوز در ریست بعدی وجود داره پس با احتیاط این کارو انجام دهید.
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام كدام صفحه مشكي؟ پيام بعد از صفحه ي اول كه نام قطعات و بعد ازجايي كه مي توان وارد بايوس شد يعني در هنگام انتخاب منوي سيستم عامل هاستيعني قبل از اينكه منو ظاهر بشه البته گفتم آن ويندوز مشكلي ندارد و به خوبي كار مي كند راستي پيام را كه مي نويسد بايد سيستم را خاموش و دوباره روشن كنم كه درست بشه
    Last edited by shahedi; 10-08-2006 at 13:37.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام ببين من با اين پيام مواجه مي شم مطمئنم هارد به عنوان اولين راه انداز انتخاب شده و لي اين پيام مي ياد شايد از ويروسه

Verifying DMI Pool Data
    راه حلش چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام گفتی فقط یه ویندوز این ارورو می ده؟ چون این خطا سخت افزاریه (یا لااقل ناتوانی ویندوز در شناخت بخشی از سخت افزار) . پیغام خاموش و روشن رو هم به همین خاطر می ده.
    این خطا قبلا با همین سخت افزار نمی اومد؟ اگه نمی اومده احتمال داره از ویروس باشه و همون طور که گفتم روی Mbr خودشو نوشته.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه قبلا نداشتم حالا چه كنم هر دو تا را فرمت كنم يا فقط اكس پي را ميشه بگي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •