تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

راي دهنده
161. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield

9 5.59%
  • Bioshock

10 6.21%
  • Borderlands

0 0%
  • Crysis

10 6.21%
  • Call Of Duty

70 43.48%
  • The Darkness

0 0%
  • Doom

4 2.48%
  • Duke Nukem

0 0%
  • Far Cry

9 5.59%
  • F.E.A.R

1 0.62%
  • GoldenEye 007

0 0%
  • Halo

10 6.21%
  • Half life

24 14.91%
  • Killzone

2 1.24%
  • Metroid Prime

0 0%
  • Medal Of Honor

1 0.62%
  • Metro 2033

0 0%
  • Painkiller

1 0.62%
  • perfect dark

0 0%
  • Quake

2 1.24%
  • Resistance

0 0%
  • Red Faction

1 0.62%
  • Serious sam

1 0.62%
  • Star Wars: Jedi Knight

0 0%
  • S.T.A.L.K.E.R

1 0.62%
  • Wolfenstein

5 3.11%
صفحه 2 از 14 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 136

نام تاپيک: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

چو این بحث تاریخی هست ، نه مربوط فقط به این نسل ، یه خورده در حق قدیمی ترا ..اونایی که حداقل نسخه های قبلیشون شاهکار بودن اجهاف میشه ... مثلا MOH که به نظر من ارزشش از COD هم بالاتره چون به هر حال انقلابی بود در زمینه شوتر و همینطور Half-Life و ....
    درسته....ولي طبيعيه و نميشه كاريش كرد
    تو هر راي گيري(از راي گيري بازي گرفته تا مجلس و ...)اوني بيشتر راي مياه كه به دلايلي بيشتر تو چشم باشه.....
    مثلا اينجا بالطبع به دلايل مختلف بازيهاي جديدتر نسبت به قديمي ها بيشتر تو چشن و بيشترم راي ميارن(همين duke nukem كه الان هيچ رايي نياورده قديما بت ما بود اولين بازي بود كه جلو ايينه وايميسادي ميتونستي خودتو ببينييادش بخير بابت اين موضوع چقدر كف كرده بوديم n سال قبل....)

در نتيجه اگه بخواهيم در حق هيچ بازي اجهاف نشه بايد كسي بياد راي بده كه همه بازيهاي ليستو در زمان خودش بازي كرده باش كه اونوقت ديگه نميشه عضو فروم ميشه سردبير گيم اسپات

ولی مثلا شوتری مثل COD فقط نسخه MW1 اون می تونه در حد قرار گرفتن 10 شوتر برتر تاریخ قرار بگیره و با تمام احترام بقیه نسخه های اون در مقایسه با بزرگانی مثل Bioshock و Half Life و Halo حرفی برای گفتن ندارن و حتی بهترین نسخه اون یعنی MW1 رو هم من با کمی ارفاق برابر با HL2 : E2 می بینم
    وحيد انقلابي كه mw كرد و كلا سري كال او... يكيش آنلاينش بود(نظر سنجي كه فقط در مورد story mode نيس) يعني كلا همين انلاينش اون زمان وحشتانك غوغا كرد و همين انلاينش باعث شده هنوزم تا حدي fresh بمونه

.
    Last edited by halflife g; 04-05-2013 at 19:29.

2. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

"علاقه به Call of Duty چونان علاقه به داف های صد قلم آرایشی ، دماغ عملی و پروتزی میباشد. چرا که از محتوا خالی بوده و از درون پوچ میباشند و صرفا" جهت ساعتی حال و حول مناسب مینمایند."

- اینجانب

4. 5 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

"علاقه به Call of Duty چونان علاقه به داف های صد قلم آرایشی ، دماغ عملی و پروتزی میباشد. چرا که از محتوا خالی بوده و از درون پوچ میباشند و صرفا" جهت ساعتی حال و حول مناسب مینمایند."

- اینجانب
    ميدونم چي ميگي پارسا ...تو از بازي ديالوگ و هنر و محتوا و ...ميخواي

ولي يه سوال : هدف اصلي گيم چيه؟؟؟بازي و تفريح....(بنا به تعريف و اسمش)
    و نميشه دقيقا تاثيري كه از كتاب يا موسيقي يا فيلم انتظار داريم از بازي هم انتظار داشته باشيم

براي مثال سوپر ماريو هيچي به جز گيم پلي نداره ولي جزو بهترين بازيهاي تاريخه....يا مني كه اواتار و اسم كاربريم هاف لايف هست اين بازي رو به اندازه يك دهم بازي gears هم انجام ندادم(چون gears گيم پلي خالص داره....ولي خوب داستان و اينا تعطيل)

+

در نتيجه خواستم بگم همين بازي cod هم داخل تعريف بازي هست و كوتاهي نكرده.....مساله اينه كه مثلا بايوشاك و هاف لايف پاشونو از تعريف رايج فراتر گذاشتن

+

بقيه دوستان هم نظر بدن و شركت كنن تو بحثاي اين تاپيك....نترسين ميدان مين نيست داريم بحث مي كنيم

.
    Last edited by halflife g; 04-05-2013 at 22:08.

6. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

منم به Half Life امتیاز دادم.
    دوستان بهتره به نظرات همدیگه احترام بزاریم. خوب اگه من از یه بازی ای خوشم نمیاد دلیل نمیشه اون بازی بد باشه. ممکنه شما از بازیهایی خوشت بیاد که من حتی یه دقیقه هم نمیتونم تحمل کنم و برعکس

8. 4 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

قبول کنید COD تو ایران بیشتر از جاهای دیگه طرفدار داره ...حالا پرفروشترین هست ولی تو فرومای خارجی زیاد ندیدم همچین تعریف کنن بیشتر فقط از جنبه ی FUN بهش نگاه میکنن ...مخصوصا این آخرا که کلن Activision فقط به فکر فروشه ...هرچند خودم عاشق سریای تا 2009 اش بودم ولی خب...

10. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کاشکی نظر سنجی چند گزینه ای بود یعنی میشد به چند عنوان رای داد ! من که به شخصه اینجوری دلم نیومد به یه گزینه رای بدم

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بحث سلیقه ایست و این کاملا" مشخصه. اما نامردیه این تاپیک به کل کل کشیده نشه. اصن یادمه توی بخش بایوشاک بحث ِ این تاپیک وقتی مطرح شد که یک کل کلی بین طرفداران ِ دو بازی ِ محبوب شروع شد. پس رودرواسی نکنید و کل کل کنید...

جمله ی گهربار ِ قبلیم هم صرفا" جهت ِ کل کل بود و گرنه مگه CoD اصن ارزش ِ نظر دادن داره

13. 4 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من به Bioshock رای دادم. بعد از این که Infinite رو بازی کردم رای من اندکی به سمت این بازی متمایل شد.. البته Half life رو هم خیلی دوست دارم ولی نمی شه که به هر دو تاش رای داد.

15. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به نظر من بعد از بحث زمان انتشار بازی ها ، انحصاری بودن برخی عناوین هم تاثیر گذار هستش برا همین نمیشه زیاد گله کرد و بالاخره نظر سنجی عمومی هستش و فرصتیه تا یک گیمر بتونه اون چیزی که در نظرش هست رو بیان کنه.
    شاید اگر قسمت جدیدی از Halo منتشر نمیشد و ناشناخته میموند سرنوشتش میشد چیزی مثل الان متروید

+
    حالا من رای ندادم ولی مطمئن باشید مثل همیشه نظرم خاص و یونیک خواهد بود و باید بگم یکی از اولویت هام برای رای دادن لذت ساعت های زیاد سرگرمی از بازی بعد از اتمام خط داستانی بازی خواهد بود.

جمله ی گهربار ِ قبلیم هم صرفا" جهت ِ کل کل بود و گرنه مگه CoD اصن ارزش ِ نظر دادن داره
    پارسا درسته کل کل یا بحث بکنید ولی نه دیگه به این شکل یا ارایش دخترونه اینا رو مثل نزنیم ، اگر دلیلی داریم بگیم مگر نه پس همون بهتر که کل کل نکنیم

17. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brnudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایمز

پيش فرض

بعضی از نظرات دوستان واقعا جالبه
    ولی این جانب بیشتر به سمت بازیهایی تمایل دارم که داستان قویی داشته باشن مثل همین half life (یا مثلاmetal gear solid)
    نظر کلی من روی half life هستش
    بین doom و fear من fear رو انتخاب میکنم(هردوتا رو هم پارسال تقریبا پشت یرهم بازی کردم احساس کردمdoom یه ذره تکراری و کسالت بار شده ولی fearنه گرافیک و گیم پلی هم تقریبا میتونی بگیم یکسان بود )
    بایوشاک رو بازی نکردم؟(متاسفانه)
    از فارکرای و کرایسس خوشم نیومد
    COD که یه شوتر ستده و خطی ولی هیجانی بود ولی نه در حد بالایی ها
    یاد ولفنتشتاین هم بخیر خیلی بازی زیبایی بود
    مدال افتخارPS1 هم خیلی خوب بود یاد اونم بخیر
    بقیه را بازی نکردم ولی دورا دور میشناسمشون

درکل رای من half life به خاطر گیم پلی جذاب و داستان زیبا و قوی

19. 6 کاربر از brnudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •