wildfire.m عزیزو بله y500 از خیلی جهات بهتره اما قیمتش 3600 هستو به 2500 شما نمیخوره ، اگه خواستی یه نگاهی هم به سری ACER V3 بنداز، نسبت به قیمت کیفیت خوبی داره و همچنین MSI CX61.
wildfire.m عزیزو بله y500 از خیلی جهات بهتره اما قیمتش 3600 هستو به 2500 شما نمیخوره ، اگه خواستی یه نگاهی هم به سری ACER V3 بنداز، نسبت به قیمت کیفیت خوبی داره و همچنین MSI CX61.
Acer V3 , MSI CX61 بهت پیشنهاد میکنم و Z500. e530 از برند lenovo
y500 با i5 قثیمتش 3600 هست؟
ی جورایی کیفیتِ لنوو برام قابلِ اطمینان تر هست تا برند های دیگه!
z500کیفیتِ نمایشگرش ضعیف هست نسبت به y500 و باتریشم انگار ضعیف هست
e530 هم کلا خوبه ولی نمایشگرش افتضاح هست!
من یه اشتباهی کردم. Y 500 فقط Core i7 هستش![]()
ممنون از راهنمایی , بین اینا به نظرم z500 ظاهر بهتری داشت , کیفیت صفحه نمایش خوبی داره ؟ گرافیکش تو بازیهای سنگین کم نمیاره ؟ v3 برادرم داره همه چیزش عالیه فقط صفحه نمایش با کیفیتی نداره
اگه v3 خوب نیست خدا بداده z500 برسه!!
نت بوک چک به نمایشگرِ v3 نمره 91
و به z500 نمره 79 داده
خودم رو z500 بیشتر سره این قضیه مشکل دارم
نت بوک چک سایت معتبری ، اگه بتونب acer V3, core i5 با گرافیک GT 640 خیلی خوبه. چون gt 640 دارای 384 تا cuda core هست که واسه گیم خیلی خوبه. اما مراقب باش بهت GT 710 قالب نکنن که خیلی ضعیف هستش.
اخه ایسر مطمعنن کیفیتِ ساخته لنوو رو نداره
من ی لنوو با مشخصاتِ v3 میخوام![]()
acer دومین برند لپ تاپ از نطر فروش هست ، حالا اگه میبینی باهاش حال نمیکنی همون z 500 رو بخر. یه نگاهی هم به MSI CX 61 بنداز. اونم قیمت خیلی خوبی داره
منم قبلا مث تو نمی دونستم چی بخرم همه میگن اسوس خوبه اما به نسبت قیمت نخری شاید بهتر باشه.... من خودم به رده بندی جهانی توجه کردم و لنووو رو انتخاب کردم G580 گرفتم مال من گرافیکش 1 گیگ بود که 2 گیگ هم داشت اما گرونتر... الان واقعا راضیم....برا بازی های خفن مث crysis عالی جواب داد...... امیدوارم بهترین انتخاب رو بکنی دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)