^^^^^^
پس سال بعد هم قهرمان از جزیرست...........
با اومدن رونالدو و انتقام شیاطین سرخ همینطور خواهد بود!!
من به دورتموند رای دادم،انصافا غیر قابل پیش بینی هست و من از روی سلیقه رای دادم..یک مورد دیگه هم در نظر گرفتم این بود که اگر دورتموند قهرمان بشه تیمی بالاتر از قهرمانی منچستر (3قهرمانی) قهرمان نخواهد شداگر بایرن بشه میشه 5 تا و خیلی از یونایتد جلو میفته
![]()
شما چجوری حساب کردی که تیمی بالاتر از 3 قهرمانی منچستر نداره؟
بارسلونا و آژاکس هم 4 تا دارنا !
من بین دو تیم بایرن و دورتموند حساب کردم!
آهان از اون لحاظ
آخه جملتو یه خورده پیچیده گفتی منظورت درست دریافت نشد
بنر طرفدارن دورتموند در بازی مقابل بایرن تو بوندس لیگا
" گوتزه برو به جهنم "
واقعا ناراحت شدم وقتی این عکس رو دیدم این خودش میتونه تاثیر منفی روی عملکرد گوتزه تو بازی فینال بذاره!![]()
منم ترجیح میدم دورتمند قهرمان بشه به دلیل کاملا شخصیچون تعداد قهمانی های بایرن بالا نره
خدایشش اگر بایرن تیم خوش شانسی بود الان به جای 4 تا باید 6 تا قهرمانی داشت
منظورم 99 و 2012 هست !
سرمربي بايرنمونيخ در اقدامي نادر نام بازيکنان اصلي خود را براي ديدار برابر بوروسيادورتموند در ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد. هنوز يازده روز ديگر تا برگزاري اين بازي زمان باقي مانده است.
بايرنمونيخ چهارم خرداد در فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر دورتموند در ورزشگاه ومبلي به ميدان خواهد رفت.
به گزارش ايسنا ، يوپ هاينکس، سرمربي بايرن ترکيب اصلي تيمش را براي حضور در اين ديدار اعلام کرد که عبارتند از: مانوئل نوير، فيليپ لام، ژروم بوآتنگ، دانته، ديويد آلابا، ژاوي مارتينس، شوايناشتايگر، آرين روبن، توماس مولر، فرانک ريبري، ماريو ماندزوکيچ.
هاينکس در توضيح اين کار خود گفت: دو تيم بايرن مونيخ و دورتموند همديگر را به خوبي ميشناسند و چيزي براي مخفي کردن ندارند. بازيکنان بايرن در نهايت تمرکز هستند. احترام زيادي براي دورتموند قائلم. مطمئنا حريف آساني نخواهند بود. ما هم همين طور. هدف واضحي داريم و آن قهرماني است. دليلي براي نااميدي نميبينم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)