تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: خرید asus n56-vz یا vm

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

علی جون یه مورد رو هم یادت رفت بگی که وسایل جانبی رو هم از رو لب تاب در می یارن.....

2. این کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

نت رو ول کن من اول بازار رو می گردم بعد میام تو نت می گردم ! البته فقط مواردی که میخوام مدل رو ببینم یا بخرم ، نه وقتی که میخوام در موردش تحقیق کنم ...
    بنده هم تهران زندگی نمی کنم یه نگا به محل زندگی بندازی میفهمی.
    در مورد کاربردشون که با 630 گیم هم میشه زد ولی تو بازی های جدید نمی تونیم رو تنظیمات آخر بازی کنیم البته من خودم امتحان نکردم ولی آمار نشون داده ...

محتوای مخفی: خودم 
    اگه جنس خاصی مد نظرته 1 روز بعد از پخش تو دبی یه سر به اینجا بزن ! اینجا با گارانتی معمولی پیدا نکردی هیچ جا نگرد !
    البته منظور من شما نبودی اون دوسنمون که اهل کرجه بود! ایشون دنبال لب تاپ میگردند. کارت گرافیک هم من جملات قبلی شما رو دوباره تائید کرده بودم.

درمورد نت و بازار ، خیلی ارزبرندها نمایندگی هاشون وبسایت دارند و مشخصات لب تاپهای موجود رو با قیمت ارائه میکنند. واسه همین آدم میتونه اطلاعات کامل رو به دست بیاره و ریویو های مربوط به اون لب تاپ هارو در سایتها و انجمنهای گفتگوی ایرانی (مثل همینجا) و خارجی مطالعه و مقایسه کنه و انتخاب هاشو به دو یا سه مدل در نهایت برسونه . بعد بره بازار و از نزدیک ببینه .

اونوقت فروشنده نمیتونه زیاد سرتو درد بیاره! اونجا دیگه هدف جستجو نیست بلکه به دل نشستن اون مدله از نزدیک! واسه فروشنده هم خیلی بهتره .اینجوری مشتری خریدار جدی تریه و هدف داره نه یه بازدیدکننده سرگردان! اگه زیاد براش توضیح بدی فکر میکنه میخوای بهش بندازی ، اگه کم توضیح بدی میگه تحویل نگرفت بریم یه مغازه دیگه! آخرش هم تو این دو تا پاساژ تهران با چند صد مغازه اونقدر دور میزنه که سرگیجه میگیره و آخرش یه لب تاپ با مشخصات متفاوت با نیازهاش میخره یا بهش میندازند!

4. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

belakhare bad az 2 hafte ye n56vz peyda kardam albate full hd nist va bd ham nadare vali kheili toope !!.az hame babate rahnamaie hashoun mamnounam
    ram:8
    hdd:1tb
    vga:2g650m
    cpu:i7 3610

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

البته منظور من شما نبودی اون دوسنمون که اهل کرجه بود! ایشون دنبال لب تاپ میگردند. کارت گرافیک هم من جملات قبلی شما رو دوباره تائید کرده بودم.

درمورد نت و بازار ، خیلی ارزبرندها نمایندگی هاشون وبسایت دارند و مشخصات لب تاپهای موجود رو با قیمت ارائه میکنند. واسه همین آدم میتونه اطلاعات کامل رو به دست بیاره و ریویو های مربوط به اون لب تاپ هارو در سایتها و انجمنهای گفتگوی ایرانی (مثل همینجا) و خارجی مطالعه و مقایسه کنه و انتخاب هاشو به دو یا سه مدل در نهایت برسونه . بعد بره بازار و از نزدیک ببینه .

اونوقت فروشنده نمیتونه زیاد سرتو درد بیاره! اونجا دیگه هدف جستجو نیست بلکه به دل نشستن اون مدله از نزدیک! واسه فروشنده هم خیلی بهتره .اینجوری مشتری خریدار جدی تریه و هدف داره نه یه بازدیدکننده سرگردان! اگه زیاد براش توضیح بدی فکر میکنه میخوای بهش بندازی ، اگه کم توضیح بدی میگه تحویل نگرفت بریم یه مغازه دیگه! آخرش هم تو این دو تا پاساژ تهران با چند صد مغازه اونقدر دور میزنه که سرگیجه میگیره و آخرش یه لب تاپ با مشخصات متفاوت با نیازهاش میخره یا بهش میندازند!

دقت بکنی من هم همین حرف شما رو زدم گفتم که برای بررسی به وبسایت های مراجعه می کنم و برای دیدن از نزدیک و بررسی کیفیت هم به بازار ...
    در مورده قضیه خرید بدون تحقیق هم به شدت موافقم اگه فروشنده بفهمه که از لپ تاپ سر در نمیاری راحت سرت کلاه میزاره من یه جا دیدم v3 رو ۳۰۰ میخواست گرون تر بده نامرد
    حداقلش اینه که یه سر به اینجا یا فروم های دیگه بزنین یا حداقل اگه هل نت نیستین دو سه تا فروشگاه برین فقط به یکی بسنده نکنید

7. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض asus

سلام دوستان من می خوام یه asus n56 بگیرم میخوم بدونم که گرافیک 630m با 650m چه قدر فرق میکنه ؟ بعد n56 vz بخام توی کرج یا تهران کجا موجود هست؟
    من خودم میخوام برم hp dv6t7300 ...هم سی پی یوش و هم گرافیکش از این مدل شما بالاتره...قیمتشم فک کنم ارزونتر باشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •