علی جون یه مورد رو هم یادت رفت بگی که وسایل جانبی رو هم از رو لب تاب در می یارن.....
علی جون یه مورد رو هم یادت رفت بگی که وسایل جانبی رو هم از رو لب تاب در می یارن.....
البته منظور من شما نبودی اون دوسنمون که اهل کرجه بود! ایشون دنبال لب تاپ میگردند. کارت گرافیک هم من جملات قبلی شما رو دوباره تائید کرده بودم.
درمورد نت و بازار ، خیلی ارزبرندها نمایندگی هاشون وبسایت دارند و مشخصات لب تاپهای موجود رو با قیمت ارائه میکنند. واسه همین آدم میتونه اطلاعات کامل رو به دست بیاره و ریویو های مربوط به اون لب تاپ هارو در سایتها و انجمنهای گفتگوی ایرانی (مثل همینجا) و خارجی مطالعه و مقایسه کنه و انتخاب هاشو به دو یا سه مدل در نهایت برسونه . بعد بره بازار و از نزدیک ببینه .
اونوقت فروشنده نمیتونه زیاد سرتو درد بیاره! اونجا دیگه هدف جستجو نیست بلکه به دل نشستن اون مدله از نزدیک! واسه فروشنده هم خیلی بهتره .اینجوری مشتری خریدار جدی تریه و هدف داره نه یه بازدیدکننده سرگردان! اگه زیاد براش توضیح بدی فکر میکنه میخوای بهش بندازی ، اگه کم توضیح بدی میگه تحویل نگرفت بریم یه مغازه دیگه! آخرش هم تو این دو تا پاساژ تهران با چند صد مغازه اونقدر دور میزنه که سرگیجه میگیره و آخرش یه لب تاپ با مشخصات متفاوت با نیازهاش میخره یا بهش میندازند!
belakhare bad az 2 hafte ye n56vz peyda kardam albate full hd nist va bd ham nadare vali kheili toope !!.az hame babate rahnamaie hashoun mamnounam
ram:8
hdd:1tb
vga:2g650m
cpu:i7 3610
دقت بکنی من هم همین حرف شما رو زدم گفتم که برای بررسی به وبسایت های مراجعه می کنم و برای دیدن از نزدیک و بررسی کیفیت هم به بازار ...
در مورده قضیه خرید بدون تحقیق هم به شدت موافقم اگه فروشنده بفهمه که از لپ تاپ سر در نمیاری راحت سرت کلاه میزاره من یه جا دیدم v3 رو ۳۰۰ میخواست گرون تر بده نامرد
حداقلش اینه که یه سر به اینجا یا فروم های دیگه بزنین یا حداقل اگه هل نت نیستین دو سه تا فروشگاه برین فقط به یکی بسنده نکنید
من خودم میخوام برم hp dv6t7300 ...هم سی پی یوش و هم گرافیکش از این مدل شما بالاتره...قیمتشم فک کنم ارزونتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)