دوستان من all share رو تست کردم. چیز فوق مذخرفیه زیاد بهش فکر نکنید.
مگر اینکه بشه شبکه رو از طریق lan انجام داد وگرنه بصورت wi-fi افتضاحه ...
دوستان من all share رو تست کردم. چیز فوق مذخرفیه زیاد بهش فکر نکنید.
مگر اینکه بشه شبکه رو از طریق lan انجام داد وگرنه بصورت wi-fi افتضاحه ...
چرا با پورت لن روی 6930 با کابل شبکه میتونی اینترنت داشته باشی
6950 هم پورت لن هم وای فای
تلویزیون رو گرفتیم . همون 6950 رو . به نظرم به خاطر وای فایش بیارزه که بعدا هم اینترنتش وصل میشه هم شبکه میشه . چون پی سی دوره از تلویزون امکان لن وجود نداره .
قراره چند ساعت دیگه بیارن نصب کنن . 2.720.000 میداد تا 2.550.000 تخفیف گرفتیم . بیاد که ببینیم چیه . البته فعلا امکان استفاده از اینترنتش نیست تا بعدا که مودم وایرلس بخرم .
چقدر ... تشریف دارن!
دقیقا قیمت قبل از عیدش همین بود که الان خریدین ...
اره . حسرتش رو هم خوردیم که زودتر نگرفتیم . ولی نه . خوب بود . هم کیفیت خوبی داشت هم امکانات خوبی . تست پیکسلش رو کردم سالم بود . یه کم مشکوک میزد توی بعضی عکس ها اما به طور کلی پیکسل سوخته ندیدم . فقط یه سوال چجوری منوی مخفی رو میشه اورد که کارکردش رو ببینم . یه جا یه چندتا کد دیدم اما اصلا اون دکمه ها روی تلوزیون من نیست . هر مدل فرق میکنه ؟
مبارکه .
من خودم هم میخام بگیرم و بین 6950 و 6920 موندم.
از طرفی دست و بالم زیاد پر نیست میگم 6920 . ولی از اون طرف 6950 هم طراحی شیکی داره هم اسمارته هم 3d .
چون تازه گرفتیم هنوز نمیتونم بگم چقدر این دو تا تفاوت دارن . اما یه حسی فقط بهم میگه که خوب کاری کردم اینو گرفتم . یه جورایی 6950 بوی نسل جدیدتر میده نسبت به 6920 . از قیافه اش هم که ببینی این جوری فکر میکنی . به نظر من از لحاظ کیفیت هم حالا که تو خونه میبینم خیلی بهتره از توی مغازه . مخصوصا فیلمهای FHD .
پسرخالم تلویزیونش رو دیده بودم و فکر کنم همون 6920 یا 5550 بود . یادمه دقیقا فیلمی رو که توش دیدیم اینجا خیلی کیفیتش بهتر بود . بعد هم من شک دارم 6920 مثل بقیه سری 6 ها باشه . به هر حال من هم پیشنهاد میکنم 6950 رو هر جور شده بگیری . هم شیکه هم سه بعدیش خوب بود .
داداش شما که کوله بازی از تجربه هستی...
بنظرت تو رنج 2تا 2.200 چه انتخابی میتونم انجام بدم برا سه بعدی و کیفیت تصویر خوب... اسمارت هم نباشه بهتره که هزینه الکی نشه....
ارادت...
تا جایی که می دونم 6930 فقط سه بعدی و به اینترنت وصل نمی شه اون پورت لن هم برای allshair
با 2.040.000 الان میشه 6920 خرید و با 2.480.000 هم میشه 6950 خرید که این دومی هم اسمارت هم سه بعدی ولی اولی ساده است اما از نظر تصویری فرقی با هم ندارند ظاهر 6950 هم خیلی شیک تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)