تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: .:: راهنمایی هایی قبل از خرید گوشی گلکسی اس 3 ::.

داره خودمونی میشه Hamed_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    دیشب رفتم اس 3 سفید خریدم با قیمت 1585 با گارانتی سامتل
    خودم پلمپ باز کردمو ، شماره سریالا چک کردم، گوشی روشن کردم بلوتوث و یه سری چیزاشو تست کردم و خلاصه همه چیز ردیف بود، گوشی رو خاموش کردم گذاشتم تو جعبه و پاکت و آماده رفتن شدم
    در همین حین که داشت واسم کارت اعتباری میکشید یهو گفتم بزار بازم روشن کنم چک کنم، دوباره بازش کردم دیدم یه پیغام انگلیسی که چون زود رفت نتونستم بخونم گوشه صفحه بود با اینکه گوشی خاموش بود...
    خلاصه هر کار کردم گوشی روشن نشد، دادم صاحب مغازه هر چی زد تو شارژ، باتری عوض کرد روشن نشد که نشد و خوب چون خداروشکر از جای معتبری خریده بودم براحتی برام برگشت زد و چون سفید موجود نداشت یکی دیگه سفارش داد که فردا برم ازش بگیرم..

تجربه همین یک ساعت این بود که:
    1-ابتدا اگه میخواین رد انگشت روش نمونه به محض باز کردن پلمپ گوشی برچسب ضدخش رو بزنید و بعد بقیه مراحل
    2-حتما گوشی رو با گارانتی و از جای معتبر و اصلی بخرید تا مشکلی پیش نیاد
    3-لطفا بیشتر وقت بزارین و اشتباه منو نکنین و گوشی رو حسابی کلی تست کنید، من امروز که برم حداقل نیم ساعت میشینم همونجا همه چیزشو تست میکنم،چندین بار خاموش روشن، بلوتوث وایرلس تاچ خش و... حسابی چک کنید.
    4-سعی کنید قبل از خرید به فکر یک کیف ی فلیپ کاور مقاوم و خوب باشید که اگر جایی که میخواین گوشی رو بخرین کیف موردپسند شمارو نداشت از جای دیگه تهیه کنید.

(دوستان من از فلیپ کاور گوشی خوشم نیومد و با قیمت 30 تومن فکر میکنم جنس خوبی نداشت و کار کردن با گوشی رو به خاطر نحوه باز شدنش از یع طرف یه ذره سخت میکنه،
    تصمیم گرفتم فعلا یه قاب ژله ای براش بزارم تا حسابی بگردم و یه کیف شیک و مقاوم پیدا کنم، خوب نیست داری اینقدر پول میدی بعد قیافه گوشی تو دست جالب نباشه!!!)
    اگه نظری در مورد خرید کیف، فلیپ کاور یا این چیزا دارین ممنون میشم بگید؟
    میخوام هم شیک باشه، هم مقاوم...
    Last edited by Hamed_jon; 25-04-2013 at 10:34.

2. 2 کاربر از Hamed_jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ol.mansoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    IRAN_YZD

پيش فرض

اگه نظری در مورد خرید کیف، فلیپ کاور یا این چیزا دارین ممنون میشم بگید؟
    میخوام هم شیک باشه، هم مقاوم...
    از دیجی کالا سفارش بگیرید ، قبلا میشد سفارش داد الانو نمیدونم ، کیف های شیک و خوبی داره

4. این کاربر از ol.mansoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

از دیجی کالا سفارش بگیرید ، قبلا میشد سفارش داد الانو نمیدونم ، کیف های شیک و خوبی داره
    میشه بگی دقیقا کدوما منظورته؟
    آخه دیدم ولی چیز خاصی نداشت، بنظرت چه گوشی بخرم که هم خوب باشه هم شیکو محکم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ol.mansoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    IRAN_YZD

پيش فرض

میشه بگی دقیقا کدوما منظورته؟
    آخه دیدم ولی چیز خاصی نداشت، بنظرت چه گوشی بخرم که هم خوب باشه هم شیکو محکم...
    همین اس 3 که انتخاب کردی انتخاب خوبیه چرا میخوای عوضش کنی ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

وای گوشی منظورم نبود شرمنده، گوشی که فقط اس 33333333333333333333333333333
    منظورم کیف و قابو اینا بود، اشتباه نوشتم!!!
    با اینکه تو همون مغازه روشن نشد و یکم ته دلم خالی شد ولی اینقدر بهش ایمان دارم که باز گفتم دوباره بیار میخوامش...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان بالاخره اس 3 رو خریدم، واقعا محشره، کلی چیزای ریز و نهفته داره که فقط وقتی باهاش کار میکنی میفهمی چه چیز خفنیه...

9. این کاربر از Hamed_jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان بالاخره اس 3 رو خریدم، واقعا محشره، کلی چیزای ریز و نهفته داره که فقط وقتی باهاش کار میکنی میفهمی چه چیز خفنیه...
    مبارکت باشه به سلامتی ازش استفاده کنی

11. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مبارکت باشه به سلامتی ازش استفاده کنی
    مرسی دوست عزیز واقعا ممنون،
    بچه ها فقط یه سوال دارم، من تو همون مغازه یه برچسب ضدخش زدم رو صفحه گوشی ولی یه ذره مات کرده صفحه رو،
    میخوام برم یه برچسب غیر مات و معمولی بزنم، ولی میگن همین مات ها بهتره و محافظ بهتری هست؟
    درست میگن؟
    آخه یه برچسب ضدخش جنس خوب نیس که صفحه رو مات نکنه؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مرسی دوست عزیز واقعا ممنون،
    بچه ها فقط یه سوال دارم، من تو همون مغازه یه برچسب ضدخش زدم رو صفحه گوشی ولی یه ذره مات کرده صفحه رو،
    میخوام برم یه برچسب غیر مات و معمولی بزنم، ولی میگن همین مات ها بهتره و محافظ بهتری هست؟
    درست میگن؟
    آخه یه برچسب ضدخش جنس خوب نیس که صفحه رو مات نکنه؟
    منم موقع خرید بعد تست گوشی یک برچسپ ضد خش روش انداختم فکر نکنم فرقی با هم داشته باشن
    پولی چیزی که ازت نگرفت واسه نصب برنامه این قبیل کارا من موقع خرید گوشی شاگردش میخواست روش برنامه بریزه گفتم پولی بابت برنامه این چیزا نمیدمتو همون زمانی که منتظر بودم گوشی برام بیارن یک خانومی اومد ایکسپریا یون بخره همون شاگردش 50 تومان بابت نصب برنامه- تقویت شارژ این چرت پرتا ازش گرفت

برو قسمت setting گوشی بعد برو تو قسمت displayبرو داخلش بعد برو توی screen mode
    4حالت dynamic-standard-natural-movieداره برای رنگ صفحه نمایش از هر کدوم خوشت اومد اون انتخاب کن ببین این حالت ماتی که میگی میره شاید زیادی حساسیت به خرج میدی

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم موقع خرید بعد تست گوشی یک برچسپ ضد خش روش انداختم فکر نکنم فرقی با هم داشته باشن
    پولی چیزی که ازت نگرفت واسه نصب برنامه این قبیل کارا من موقع خرید گوشی شاگردش میخواست روش برنامه بریزه گفتم پولی بابت برنامه این چیزا نمیدمتو همون زمانی که منتظر بودم گوشی برام بیارن یک خانومی اومد ایکسپریا یون بخره همون شاگردش 50 تومان بابت نصب برنامه- تقویت شارژ این چرت پرتا ازش گرفت

برو قسمت setting گوشی بعد برو تو قسمت displayبرو داخلش بعد برو توی screen mode
    4حالت dynamic-standard-natural-movieداره برای رنگ صفحه نمایش از هر کدوم خوشت اومد اون انتخاب کن ببین این حالت ماتی که میگی میره شاید زیادی حساسیت به خرج میدی
    آره به من گفت برنامه بریزم ولی هزیننه داره، منم گفتم نمیخواد داداش من خودم ختم برنامم هر چی بخوام میگیرم...
    نه دوست عزیز من همونجا بالا سر گوشی داشتم میدیدم که به محضی که برچسبو داشت میزد یکم مات شد، البته میگفت نوع این برچسبا که من دارم ضدخش مات هست ولی معمولی هم چند روز دیگه میارم...

راستی من اکانت گوگل رو همون اول وارد کردم، رفته عکس دوستامه از ایمیلاشون برداشته زده برای کانتکتشون، نمیخوام این قضیه باشه و از اینترنت استفاده کنه، کدوم قسمته؟
    در ضمن میخوام اینترنت سیم کارت استفاده نشه و فقط ار وایرلس استفاده کنه، اینم اگه میدونی کجاست ممنون میشم، مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •