سلام
دیشب رفتم اس 3 سفید خریدم با قیمت 1585 با گارانتی سامتل
خودم پلمپ باز کردمو ، شماره سریالا چک کردم، گوشی روشن کردم بلوتوث و یه سری چیزاشو تست کردم و خلاصه همه چیز ردیف بود، گوشی رو خاموش کردم گذاشتم تو جعبه و پاکت و آماده رفتن شدم
در همین حین که داشت واسم کارت اعتباری میکشید یهو گفتم بزار بازم روشن کنم چک کنم، دوباره بازش کردم دیدم یه پیغام انگلیسی که چون زود رفت نتونستم بخونم گوشه صفحه بود با اینکه گوشی خاموش بود...
خلاصه هر کار کردم گوشی روشن نشد، دادم صاحب مغازه هر چی زد تو شارژ، باتری عوض کرد روشن نشد که نشد و خوب چون خداروشکر از جای معتبری خریده بودم براحتی برام برگشت زد و چون سفید موجود نداشت یکی دیگه سفارش داد که فردا برم ازش بگیرم..
تجربه همین یک ساعت این بود که:
1-ابتدا اگه میخواین رد انگشت روش نمونه به محض باز کردن پلمپ گوشی برچسب ضدخش رو بزنید و بعد بقیه مراحل
2-حتما گوشی رو با گارانتی و از جای معتبر و اصلی بخرید تا مشکلی پیش نیاد
3-لطفا بیشتر وقت بزارین و اشتباه منو نکنین و گوشی رو حسابی کلی تست کنید، من امروز که برم حداقل نیم ساعت میشینم همونجا همه چیزشو تست میکنم،چندین بار خاموش روشن، بلوتوث وایرلس تاچ خش و... حسابی چک کنید.
4-سعی کنید قبل از خرید به فکر یک کیف ی فلیپ کاور مقاوم و خوب باشید که اگر جایی که میخواین گوشی رو بخرین کیف موردپسند شمارو نداشت از جای دیگه تهیه کنید.
(دوستان من از فلیپ کاور گوشی خوشم نیومد و با قیمت 30 تومن فکر میکنم جنس خوبی نداشت و کار کردن با گوشی رو به خاطر نحوه باز شدنش از یع طرف یه ذره سخت میکنه،
تصمیم گرفتم فعلا یه قاب ژله ای براش بزارم تا حسابی بگردم و یه کیف شیک و مقاوم پیدا کنم، خوب نیست داری اینقدر پول میدی بعد قیافه گوشی تو دست جالب نباشه!!!)
اگه نظری در مورد خرید کیف، فلیپ کاور یا این چیزا دارین ممنون میشم بگید؟
میخوام هم شیک باشه، هم مقاوم...