تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: ریاضی یا تجربی؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

و 100 البته تو ایران موقعیت یه دکتر خیلی بهتر از مهندس هست...
    دکتر اگه منظور دندونپزشک و داروساز رو هم سامل بشه بله درسته موقعیتشون چندین برابر بهتر از مهندسین هست ولی اگه منظور پزشکی باشه اصلا اینطور نیست گوش ما رو هم از بچگی پر کرده بودن با این حرف ها. الان از 82 هزار نفر پزشک عمومی فقط 30 هزار نفر دارن طبابت میکنن که بیش از نصف اونها هم به خاطر سربازی یا طرح دارناین کار رو انجام میدن.
    متخصص شدن هم خیلی خیلی سخت هست با توجه به ظرفیت پایینش ( ظرفیت کل رشته های در رزیدنتی حدود 2200 نفر و رشته های درست حسابی حدود 800 الی 1000 نفر در سال هست ) همه رقبا هم به اندازه خودت قوی و درسخون و مستعد هستن. پس به هیچ وجه نمیتونی بگی که من درس میخونم و متخصص میشم اصلا اینطور نیست آزمون دستیاری پزشکی هم اصلا در شرایط برابری برگزار نمیشه و سهمیه های مختلف دارن حق کسایی که فقط به درس خوندن اکتفا کردن رو پایمال میکنن و همینطور خود آزمون هم در سلامت برگزاریش شک و شبهه وجود داره حتی سابقه باطل شدن آزمون به دلیل فروخته شدن سوالات وجود داره. ضمن اینکه خیلی متخصص ها ( متخصصین اطفال و عفونی و زنان و حتی داخلی ) از درآمد کم گله دارن.
    در نقطه مقابل رشته های دندونپزشکی و داروسازی خیلی رشته های خوبی هستن. از مهندسی ها هم فقط یه مهندسی برق هست که به توجه به صنعت کشور آیندش تضمین شده هست و همینطور رشته هایی مثل مکانیک و کامپیوتر و ای تی و ... درحال حاضر بازارکار خوبی دارن.

من کلا ریاضی رو توصیه میکنم اگه مشکلی با دروس ریاضی و فیزیک نداری و احساس میکنی میتونی مهندسی رو خوب بخونی من توصیه میکنم بری مهندسی.

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ریاضی = اگه آدمی هستی که زود پدیده های مفهومی رو متوجه میشی! و علاقه ی زیادی به نکات مفهومی داری! (80%مفهومی+20%حفظی جات =قضایای هندسه و ...)

تجربی=اگه آدمی هستی که پدیده های مفهومیت و حفظ کردنیت متوسطه و علاقه زیادی به درس هایی که هم باید حفظ کنی هم باید
    بفهمیشون داری! (مفهومی 60% + حفظی جات 40%)

انسانی = اگه آدمی هستی که نکات حفظی رو سریع حفظ می کنی!و علاقه ی بیشتری به نکات حفظ کردنی داری!(مفهومی10%+حفظی جات90%)

فنی و حرفه ای= اگه آدمی هستی که علاقه زیادی به کار های فنی و عملی و کمی حفظی جات و کمی هم مفهومی داری! (75% عملی+10% حفظی جات+15%مفهومی)

کار و دانش= اگه آدمی هستی که فقط به کار های عملی علاقه داری!(90% عملی+10%حفظی جات)

الان شغل و ... رو ول کن! فعلا سعی کن رشته خوبی رو بنا به علاقه ات انتخاب کنی! بعدش فعلا هدفت اخذ دیپلم باشه و بس! بعدا شغل و ...

Last edited by Mehran-King; 18-04-2013 at 11:27.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

ریاضی = اگه آدمی هستی که زود پدیده های مفهومی رو متوجه میشی! و علاقه ی زیادی به نکات مفهومی داری!
    تجربی = اگه آدمی هستی که نکات حفظی رو سریع حفظ می کنی!و علاقه ی بیشتری به نکات حفظ کردنی داری!

الان شغل و ... رو ول کن! فعلا سعی کن رشته خوبی رو بنا به علاقه ات انتخاب کنی! بعدش فعلا هدفت اخذ دیپلم باشه و بس! بعدا شغل و ...

تجربی که ربطی به قدرت حفظ کردن نداره ! فک کنم با انسانی اشتباه شده
    برای قبول شدن تو رشته هایی مثل دارو سازی و پزشکی و مهم تر از اون موفق بودن در اینا باید شیمی و زیست رو فوق العاده مفهمومی بلد باشی
    به قول یه مشاور اگه بخوای زیست و شیمی رو تو تجربی حفظ کنی به درد رشته -لگن زیر بیمار- هم نمیخوری

-------

شما بشبن ریاضیات سوم و چهارم رشته ریاضی و زیست دوم سوم چهارم رو یه نگاه بنداز ببین با کدومشون بیشتر حال میکنی بر اساس همون تصمیم بگیر
    نگاه به نمرات اول هم نکن دروس تخصصیت مثل زیست و ریاضی تو رشته های خودشون زمین تا آسمون با اینایی که خوندی فرق میکنن
    از الان هم به فکر شغل نباش تا ۲۰ سالگی هزار بار طرز فکرت عوض میش

5. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله کاملا درسته رشته تجربی هیچ ربطی به حفظیات نداره درس زیست شناسی از ریاضی مفهومی تره. ریاضی کلی فرمول حفظ کردنی توی حد و متشق و مثلثات داره ولی زیست همش مفهوم هست. گذشت اون زمانی که که باید اسم و محل ترشح هورمون ها رو حفظ میکردی و تست میزدی. الان باید یاد بگیری که چرا فلان موقع انسولین ترشح میشه ولی اون یکی موقع گلوکاگون ترشح میشه. کاملا همه چی بر پایه مفاهیم هست تنها فصل زیست شناسی که حفظیات زیاد داره فصل اول زیست دوم هست که هیچ سوالی ازش توی کنکور نمیاد و چیزهایی هم که ازش باید بدونی رو به مرور توی ذهنت میمونن و نیازی به حفظشون نیست.

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تجربی که ربطی به قدرت حفظ کردن نداره ! فک کنم با انسانی اشتباه شده
    برای قبول شدن تو رشته هایی مثل دارو سازی و پزشکی و مهم تر از اون موفق بودن در اینا باید شیمی و زیست رو فوق العاده مفهمومی بلد باشی
    به قول یه مشاور اگه بخوای زیست و شیمی رو تو تجربی حفظ کنی به درد رشته -لگن زیر بیمار- هم نمیخوری

-------

شما بشبن ریاضیات سوم و چهارم رشته ریاضی و زیست دوم سوم چهارم رو یه نگاه بنداز ببین با کدومشون بیشتر حال میکنی بر اساس همون تصمیم بگیر
    نگاه به نمرات اول هم نکن دروس تخصصیت مثل زیست و ریاضی تو رشته های خودشون زمین تا آسمون با اینایی که خوندی فرق میکنن
    از الان هم به فکر شغل نباش تا ۲۰ سالگی هزار بار طرز فکرت عوض میش

با سلام.

دوست گرامی من نمیدونم چرا هنوز این عقیده قدیمی وجود داره که هر کسی که حفظیاتش خوبه میره انسانی!...
    یعنی شما با حفظ کردن چند تا وزن شعر میتونی وزن شعر رو تشخیص بدی؟ ( اگر تمرین نکنی و بهش مسلط نشی خیلی سخت تر از دروس دیگه هست)
    میتونی با حفظ کردن عربی رو بالای 30 یا 40 بزنی ؟ ( منظورم عربی انسانی هست ... )
    میتونی بدون تسلط بر مطالب منطق ( البته انسانی ها باید روزی صد بار دعا کنن به جون دکتر عالمی! که نجاتشون داد از دست منطق دکتر خوانساری)
    تست بزنی ؟؟
    بله دوست گرامی دروس حفظی هم داره ! که اگر چشم شما به جمالشون روشن شد میگی بزار همون ریاضی رو بخونم ... تاریخ ایران و جهان و این همه مطالب شبیه به هم و ... کتابی حدود 300 یا 400 صفحه (دقیقا نمیدونم )
    حتی دروسی مثل اقتصاد ... شما علاوه بر حفظ کردن باید یه سری مفاهیم رو به صورت مفهومی مورد مطالعه قرار بدی...
    پیشنهاد میدم یه فصل از کتاب روانشاسی رو بخونی ... اگر تونستی به سوالات همون بخش به صورت صحیح پاسخ بدی اونوقت انسانی فقط حفظیاته...
    ......

نکته قابل توجه اینه که شما اگر بتونی کلیه دروس انسانی رو در کنکور 50 درصد بزنی نه یه درصد هم بیشتر رتبت میشه بین 200 تا 400! و این نشون از حفظی بودن دروس میده اگر اشتباه نکنم!... ( بر عکس نشون میده که ما چقدر توی دریافت مفهوم مشکل داریم که با زدن 50 درصد دروس انسانی رتبه کشوریمون میشه بین 200 تا 400! .. اما رشته ریاضی و فیزیک که به حسابن سخت هم هستن! شما همه درصد هات رو 50 بزن و رتبه رو مشاهده کن .)

موفق باشی دوست عزیز

10. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه انقدر دعوا نکنین هیچی حفظی نیست. حتی دروس حوزه علمیه الان دیگه درس حفظی نداره همه چیز مفهومی شده. اگه فقط با حفظ کردن کسی میخواد رشته انتخاب کنه بهتره ترک تحصیل کنه.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

با سلام.

دوست گرامی من نمیدونم چرا هنوز این عقیده قدیمی وجود داره که هر کسی که حفظیاتش خوبه میره انسانی!...
    یعنی شما با حفظ کردن چند تا وزن شعر میتونی وزن شعر رو تشخیص بدی؟ ( اگر تمرین نکنی و بهش مسلط نشی خیلی سخت تر از دروس دیگه هست)
    میتونی با حفظ کردن عربی رو بالای 30 یا 40 بزنی ؟ ( منظورم عربی انسانی هست ... )
    میتونی بدون تسلط بر مطالب منطق ( البته انسانی ها باید روزی صد بار دعا کنن به جون دکتر عالمی! که نجاتشون داد از دست منطق دکتر خوانساری)
    تست بزنی ؟؟
    بله دوست گرامی دروس حفظی هم داره ! که اگر چشم شما به جمالشون روشن شد میگی بزار همون ریاضی رو بخونم ... تاریخ ایران و جهان و این همه مطالب شبیه به هم و ... کتابی حدود 300 یا 400 صفحه (دقیقا نمیدونم )
    حتی دروسی مثل اقتصاد ... شما علاوه بر حفظ کردن باید یه سری مفاهیم رو به صورت مفهومی مورد مطالعه قرار بدی...
    پیشنهاد میدم یه فصل از کتاب روانشاسی رو بخونی ... اگر تونستی به سوالات همون بخش به صورت صحیح پاسخ بدی اونوقت انسانی فقط حفظیاته...
    ......

نکته قابل توجه اینه که شما اگر بتونی کلیه دروس انسانی رو در کنکور 50 درصد بزنی نه یه درصد هم بیشتر رتبت میشه بین 200 تا 400! و این نشون از حفظی بودن دروس میده اگر اشتباه نکنم!... ( بر عکس نشون میده که ما چقدر توی دریافت مفهوم مشکل داریم که با زدن 50 درصد دروس انسانی رتبه کشوریمون میشه بین 200 تا 400! .. اما رشته ریاضی و فیزیک که به حسابن سخت هم هستن! شما همه درصد هات رو 50 بزن و رتبه رو مشاهده کن .)

موفق باشی دوست عزیز
    برادر کی گفت انسانی حفظیه؟ این دوستمون اومد اطلاعاتی داد منم گفتم شاید منظورشون انسانی باشه
    این خیلی واضح و روشنه که هر رشته سختی های خودشو داره
    گرچه من معتقدم ریاضی و تجربی خیلی خیلی مفهومی تر از انسانی هستن
    چون از نظرمن درک مباحث ریاضی و فیزیک یا شیمی زیست با درک درسایی مثل اقتصاد و عربی و روانشناسی زمین تا آسمون فرق میکنه

در کل من منظوری نداشتم
    تجربه هم ثابت کرده این نوع بحث های تکراری و کلیشه ای نه به جایی ختم میشه نه به کسی کمک میکنه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

به نظر من هم حفظیات دیگه در هیچ مقطعی کاربرد نداره ولی باید بدونیم درسای رشته ی انسانی حجم بیشتری داره ولی نیاز کمترین به قدرت استلال و تجزیه و تحلیل داره (بر عکس درسای تخصصی رشته ی ریاضی) ولی زیست هم حجم بالای داره هم نیاز به قدرت تجزیه تحلیل در حد ریاضی!!!

کسی این پست ص قبل من رو خوند

دوستان شنیدم مراکز استعداد سنجی در تهران هست...من بعد کنکور حتما می رم...کسی چیزی دربارش شنیده؟
    یکی از آشناهای ما می گفت در سوئد بچه ها از دوران راهنمایی اونجا می رن

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیگه بحث منحرف شده هاااااااااااااااااااااااا ااااا
    به نظر من باید یه کمی صبر کنی .... فعلا تازه اول دبیرستان هستی
    تا3-4 سال دیگه وضع و اوضاع 180 درجه تغیییر میکنه
    تفکراتت تغییر میکنه
    علایقت
    و.......................

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •