بازم یک دنیا ممنون اما میتونین یه کتاب خوب از مبتدی تا حرفه ای برام همراه سی دی معرفی کنی؟؟؟؟؟؟جایی توی تبریز میشناسین برام معرفی کنین برم کلاس
بازم یک دنیا ممنون اما میتونین یه کتاب خوب از مبتدی تا حرفه ای برام همراه سی دی معرفی کنی؟؟؟؟؟؟جایی توی تبریز میشناسین برام معرفی کنین برم کلاس
دوست من، کتاب اقای هاشمیان رو سرچ کنین و پیدا کنین!( تو اینترنت پره لینکهای دانلودش!)....بازم یک دنیا ممنون اما میتونین یه کتاب خوب از مبتدی تا حرفه ای برام همراه سی دی معرفی کنی؟؟؟؟؟؟جایی توی تبریز میشناسین برام معرفی کنین برم کلاس
این کتاب خیلی خوب شما رو از صفر بر میداره و به 60-70 میرسونه! بعدش دیگه باید ادامه بدین و کار کنین...
بازم مرسی اما تورو خدا یه جایی رو توی تبریز معرفی کنین
Last edited by سپیده12; 31-03-2013 at 18:48.
عزیزم ! ترم دومه مهندسی نرم افزار هستی بعد میگی چجوری برنامه نویسی رو شروع کنم !
عجبا !
حالا کدوم دانشگاه هستید ؟؟؟
.
.
.
![]()
بابا چرا اینجوری میگین دارم واقعا ناامیدمیشم ها من پیام نور اسکو میخونم و خیلی توی درسام موفقم و فقط نمیدونم چه جوری شروع کنم بقول دوستان دانشگاه آکادمیک درس میگن و....واقعا درسای دانشگاه به هیچ دردی نمیخورن فقط محض نمره گرفتنه ما اصلا عملی نمیخونیم فقط تئوری میخونیم موبه مو کتابو خداییش فردا شرکتا از ما عملی میخوان نه تئوری خواهشا یه کلاس توی تبریز معرفی کنین من برم یاد بگیرم
سلام دوست خوب :ببخشید دیر شد .
ببین می خوای برنامه نویسی یاد بگیری باید بری کتاب برنامه نویسی ++c /c و #c و خیلی چیزهای دیگر را بگیری مثل من که 7 الی 8 کتاب از نوع اول را دارم .که هر وقت به یه موضوعی می رسم که نمی فهمم از اون ها کمک می گیرم.بعد ببین دوباره می گم ،بگیر دستورات ابتدائی برنامه نویسی رو یاد بگیر .مثل دستورات if -switch-for-while و .... اشنا شو بعد کم کم شروع کن با کامپیوتر تمرین کردن.بعد مثلا برو یک فاکتور فروش را برنامه نویسیش انجام بده.کم کم بیا پروژه بزرگتر بنویس .از همین ابتدا بهت میگما باید 3 چیزو داشته باشی پشتکار،پشتکار،پشتکار .هیچ وقت سعی نکن کم بیاری جلو برنامه نوشتن.اولین روزا باور کن 4 روز فقط وقت گذاشتم سر یک کد خط تا اشکالش را بگیرم .از مسائل پیچیده خوشم میاد.از همین ابتدا الگوریتم نویسیت هم قوی باشه .(برمی گرده به همان تحزیه و تحلیل).
دوست خوب از این مطالبم کمک بگیر خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)