تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لپتاپ تا دو میلیون تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من سه مدل رو دیدم که هر قیمتش حدود. 1.800.000کانفیگ هم هرسه با کمی تغییر اینه: core i 5, ram 4 . 500 gb hard , gforce 610، 1 gig , usb 3 lenovo g580---fujitsu ah 532D---hp البته اچ پی رو مدلش رو دقیق نمیدونم حالا کدوم رو صلاح میدونید البتی یک ایسوس هم هست تو این رنج ففط core i3 هست حالا ارزش داره ایسوس با سی پی یو ضعیف تر یا سه مدل دیگه بهترن. از تیپ لنوو و ایسوس خوشم اومد ولی فوجیتسو رو ندیدم انتظارات من یک سیستم که چند سال جواب بده زیاداهل بازی نیستم در حد متوسط اجرای pes باشه کفایت میکنه فقط با کیفیت باشه مصرفم دیدن فیلم اچ دی و وب گردی کمی هم بازی راستی من سیستم پی سی نسل قبلی اینتل چهار هسته ای کلا 8200 هستش حالا کور 5 بهتره یا سی پی یو خونگیم

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

من شنیدم از لحاظ قطعه اسوس بهتره خرابیش کمتره کیفیتش بالا تره و الان بهترینه

ایسر در اولویت بعدی
    سامسونگ چهطوره به نظر شما سامسونگ همیشه محصولات خوبی داره
    خب میشه گفت مدل های خوبی داره ولی از لنوو هم نمیشه گزشت خیلی برند خوبیه و لپ تاپ های خوبی هم میزنه. و در رده بعدی هم ایسر
    من با سامسونگ کار نکردم ! نظر خاصی ندارم در موردش

نظرتون راجع به فوجیستو چیه؟
    کدوم مدل ؟!
    مدل های قدیمیش اشکال داشتن ولی جدیدا مدل های خوب و با کیفیتی میزنه

من سه مدل رو دیدم که هر قیمتش حدود. 1.800.000کانفیگ هم هرسه با کمی تغییر اینه core i 5, ram 4 . 500 gb hard , gforce 610، 1 gig , usb 3 lenovo g580fujitsu ah 532Dhp البته اچ پی رو مدلش رو دقیق نمیدونم حالا کدوم رو صلاح میدونید البتی یک ایسوس هم هست تو این رنج ففط core i3 هست حالا ارزش داره ایسوس با سی پی یو ضعیف تر یا سه مدل دیگه بهترناز تیپ لنوو و امسوس خوشم اومد ولی فوجیتسو رو ندیدم انتظارات من یک سیستم که چند سال جواب بده زیاداهل بازی نیستم در حد متوسط اجرای pes باشه کفایت میکنه فقط با کیفیت باشه مصرفم دیدن فیلم اچ دی و وب گردی کمی هم بازی راستی من سیستم پی سی نسل قبلی اینتل چهار هسته ای کلا 8200 هستش حالا کور 5 بهتره یا سی پی یو خونگیم
    تا 1 و 800 همین g580 از بهترین انتخاب ها میتونه باشه. AH532 از فوجیتسو هم هست که همین کانفیگ رو داره با cpu ضعیف تر و cx 61 هم با گرافیک قوی تر هم هست ! بسه به نیازتون هر کدوم رو خواستین بگیرین.

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من سه مدل رو دیدم که هر قیمتش حدود. 1.800.000کانفیگ هم هرسه با کمی تغییر اینه: core i 5, ram 4 . 500 gb hard , gforce 610، 1 gig , usb 3 lenovo g580---fujitsu ah 532D---hp البته اچ پی رو مدلش رو دقیق نمیدونم حالا کدوم رو صلاح میدونید البتی یک ایسوس هم هست تو این رنج ففط core i3 هست حالا ارزش داره ایسوس با سی پی یو ضعیف تر یا سه مدل دیگه بهترن. از تیپ لنوو و ایسوس خوشم اومد ولی فوجیتسو رو ندیدم انتظارات من یک سیستم که چند سال جواب بده زیاداهل بازی نیستم در حد متوسط اجرای pes باشه کفایت میکنه فقط با کیفیت باشه مصرفم دیدن فیلم اچ دی و وب گردی کمی هم بازی راستی من سیستم پی سی نسل قبلی اینتل چهار هسته ای کلا 8200 هستش حالا کور 5 بهتره یا سی پی یو خونگیم
    دوست عزیز، منم دقیقا انتخابای شما رو دارم.
    البته بیشتر نظرم رو فوجیتسو هستش، نمیدونم چرا از مارکش بیشتر خوشم میاد.

4. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فوجیتسو از لحاظ کیفیت پایینتر از باقیشون هست.به اسم لپتاپ آلمانی وارد بازار شده ولی اگه کسی تو عمرش یک بار جنس آلمانی تو دستش گرفته باشه میفهمه دروغه محض هست.یه برچسب زدن MADE IN GERMANY که بعد از دوماه رنگش میره.جنسش هم که بعید میدونم حتی چینی باشه.

6. این کاربر از NANOTABLET.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مرسی دوستان من هم بیشتر از لنوو 580خوشم اومد کلا نیازای من رو ساپورت میکنه مخصوصا. usb 3تنها عیبش تاحالا فهمیدم صفحه نمایشش هست که مات نیستولی از ایسوس هم نمیشه گذشت درسته سیستمش ضعیفترهحالا یک ماهی صبر میکنم به امید اینکه قیمتا پایین بیان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به Fujitsu AH532 core i5 چیه؟ مارکش برای اصل آلمانه یا فقط برچسب خورده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به Fujitsu AH532 core i5 چیه؟ مارکش برای اصل آلمانه یا فقط برچسب خورده؟
    با وجودی که با نمایندگی رسمیش تو ایران بارها سر این موضوع حرف زدیم و با فرستادن بروشور های این مارک و عکسهای شرکت و .... ولی نتونستیم قانع بشیم که این مارک که حتی کنترل کیفیش از باقی لپتاپ های چینی پایینتره آلمانی باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با وجودی که با نمایندگی رسمیش تو ایران بارها سر این موضوع حرف زدیم و با فرستادن بروشور های این مارک و عکسهای شرکت و .... ولی نتونستیم قانع بشیم که این مارک که حتی کنترل کیفیش از باقی لپتاپ های چینی پایینتره آلمانی باشه.
    یعنی خریدشو پیشنهاد نمیکنید؟

داره خودمونی میشه Arash_tp68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر شما لب تاب 14 اینچ بگیرم یا 15.6

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به نظر شما لب تاب 14 اینچ بگیرم یا 15.6
    بستگی به نیازتون داره برای دیدن فیلم و ... 15.6 پیشنهاد میشه
    ولی 14 اینچ سبک تره حمل و نقل راحتتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •