و اوقیانوس شما هم بد نبود اما یه مقدار در موج های بزرگش کف ایجاد میشد بهتر میشد ......... باز هم بد نبود.
و اوقیانوس شما هم بد نبود اما یه مقدار در موج های بزرگش کف ایجاد میشد بهتر میشد ......... باز هم بد نبود.
ببخشید که انقد سوال زیاد میکنم .............
میخواستم بدونم که بخش پارتیکل و فلوید هودنی هم به برنامه نویسی نیاز داره یا این که بدونه برنامه نویسی میشه جلوه دلخواه خود را ایجاد کرد ؟؟ یعنی من در برنامه نویسی خوب نیستم و تا به حال بدنبالش هم نرفتم چون خیلی ضیعیفم .
اگر شد از کنار نرم فزار سافت امیج هودنی رو هم یاد بگیرم فقط بخش جلوهای پارتیکلش رو میخوام یاد بیگیرم........ ممنون میشم راهنمایم کنید.![]()
بین مکس و مایا و سافت ایمیج من سافت ایمیج رو بیشتر دوس دارم...البته اتودسک یکم سرعت پیشرفت این نرم افزارا رو گرفته...به نظر من مودو و هودینی ...انتخابهای خوبی هستن.
راینو هم که کلا NURBS مدلینگه...نرم افزار خوبیه واسه مدل سازی آبجکتای صنعتی و همچنین نقشه کشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بله دقیقا،VEX یه محیط node base هست یه چیزی شبیه ICE تو Softimage ،البته کل سیستم کاری Houdini بر پایه ی node base هست که همینم یکی از نقات قوتشه
![]()
سلام
ممنون شدم که جواب داید و تا حدی هم راهنما بودید
یه سوال دیگه داش
میشه توی هودنی یه اینفجار ساخت و بعد از اتمام کار به سافت امیج ارسال کرد ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)