تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 65

نام تاپيک: من یکی که دارم گیج میزنم: 46 اینچ تا 3.5 برای دیدن فیلم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه marmad67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

منظورم فقط یه شبکه نیست . دیدی که بعضی وقتا یهو همه شبکه ها مبپره بدلایل فنی ، سیاسی و... میخوام اون موقع دستم به یه جایی بند باشه و حداقل کانالهای خودمونو داشته باشم.
    در مورد edge lit میگن روشنایی دور صفحه بیشتر از مرکزشه .تو این مدل خیلی محسوسه؟
    تو تصاویر سریع چطوره؟ لرزش داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من باز هم نفهمیدم منظور شما چی ببین عزیزم این 20 تا کانال دی جیتال دقیقا مثل همان 8 تا کانال آنالوگ که از قبل بود فقط سیستم پخش عوض شده حالا هر بلایی که قبلا ممکن بود برای پخش مثلا شبکه 1 تا 6 بیاد هنوز هم ممکن سر این یکی هات بیاد .
    در مورد چینش ال ای دی ها به هر حال انتخاب دیگه ای ندارید ضمن این که 99% ادم ها دارید از همین نوع تی وی ها استفاده می کنند درباره full بودن خیلی سخت نگیرید . این که محسوس یا نه من نمی دونم چی بگم خوب تو یه تصویر مشکی خیلی راحت میشه فهمید تمرکز نور در اطراف اما چیز ازار دهنده ای نیست در باره لرزش هم باز نمی دونم چی بگم پنل اش 100 هرتز و کلرموشن 500 داره از خیلی خیلی تی وی ها لرزش کمتری داره .
    زیاد سخت میگرید یه 6960 بگیر بی خیال بقی چیزهاش بشو بابا .

3. 3 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

hapalii عزیز ببخشید که با سوال هام حوصله تونو سر بردم و ممنونم از وقت و اعصابی که صرف جواب دادن کردید. نمیدونم شاید از بس تو این سایت و اون سایت چیزای متناقض خوندم یه کم وسواسی شدم!!
    ولی رو که رو نیس ....!
    بازم سوال دارم اونم اینه که تصویر مات و براق یعنی چی ؟ مربوط به انعکاس نور تو صفحه است یا درباره کیفیت نورشه؟و آیا 6960 تصویرش ماته؟(از یکی شنیدم)
    دیگه ببخشید سوات این چیزا رو نداریم و مجبوریم بپرسیم!
    بازم سپاس

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

6960 ماته
    مربوط به انعکاس نور هست

6. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان به نظرتون میارزه بیشتر هزینه کنم و 6980 بگیرم؟ مزایای بدرد بخوری برای من داره؟ میشه یه مقایسه ای بین 6960 و 6980 بکنید.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان به نظرتون میارزه بیشتر هزینه کنم و 6980 بگیرم؟ مزایای بدرد بخوری برای من داره؟ میشه یه مقایسه ای بین 6960 و 6980 بکنید.
    شاید یه فرق های جزئی داشته باشند ولی فرق عمدش پردازنده دو هسته ای 6980 هست. پردازنده دوهسته ای برای قسمت اسمارت هاب و بازکردن صفحات اینترنت با سرعت بیشتر کاربرد داره وگرنه فرقی تو کیفیت تصویرشون نیست. اگر خواستی بیشتر خرج کنی سری 7 بگیر.

9. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

معایب:
    1.
    دقت رنگش که تو تصاویر SD ایران که یه چیزی بین کارتونو فیلمه تو فیلمای FHD بهتره اما.
    2. عینکهای 3 بعدیشو که روشن میکنم شیشه های عینکها تیره تر میشه و سو سو زدن شیشه های عینک قشنگ مشخصه، اگه پشت تلویزیون پنجره ای باشه و نور توی روز بیاد داخل خونه قشنگ تصویر پنجره مدام خاموشو روشن میشه توی عینک و سرگیجه آوره.
    3. زاویه دیدش متوسطه و مثل IPS های ال جی و پاناسونیک نیست از زاویه 30 درجه به بعد خیلی کم و به آرامی از اشباع رنگ و کنتراست کاسته میشه اما تصاویر تا زاویه 160-170 هنوز دیده میشنو اونطور نیست که تصویر بره.
    4. عینکهاش دیگه شارژی نیست و باطری های کوچیک شبیه باطری ساعتی میخوره، که هر باطریش واسه 3-4 فیلم جواب میده بعد باید 3 تومن واسه هر باطری پیاده شین یعنی هر فیلم 3بعدی که بخواین 4نفری ببینین 4 تومن آب میخوره که غیر اقتصادیه.
    5. حرکت داخل منوها معمولا با کمی مکث همراهه.

مزایا:
    1. طراحیش قشنگه.
    2. اشباع رنگ خوبی داره.
    3. تو صحنه های متحرک سریع در رزولوشن 1080p نسبتا با دقت خوبی نشون میده تصویرو اما عالی هم نیست.

اینا نوشته های پرهام عزیز است هنگامیکه 6950 رو تازه نصب کرده بودن.

به نظرتون 6960 معایب 6950 رو رفع کرده؟

11. این کاربر از marmad67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

ممنون marmad جان، البته این نوشته رو من زمانی نوشتم که قیمت این TV از TV های ال جی مثل LM62000 خیلی بالاتر بود، اما الان LG اونقد جنساشو گرون کرده که واقعا به نظرم باید چشم بسته سامسونگ خرید کرد.
    روی کاغذ 6960 از 6950 بهتره، چه از نظر motion plus بالاتر و چه وجود micro dimming اینطور که تو samsungcenter نوشته، es6950 مایکرودایمینگ نداره اما کنتراستش واقعا وقتی فیلم با HDMI بهش منتقل بشه مناسبه.

اما در عمل تصویرشون تو نمایندگی که من دیدم فرق خاصی نداشت. من که از کنتراست 6950 واقعا راضیم، با وجود قیمت 3300 تومنیش کنتراستش فرق آنچنانی با HX750 سونی که الان 5700 هست نداره که هیچ بلکه از نظر ساپورت فرمتهای تصویری و نرم افزاری و امکانات از HX750 یه سرو گردن بالاتره، این فامیل ما که HX750 گرفته از TV ش راضیه اما هربار TV مارو میبینه میگه تصویر سامسونگ شما واقعا عالیه، وقتی به فیلم Download میکنه و میخواد با TV ببینه مجبوره به blueray بزنه و 2 تا کنترل دستش بگیره، و فیلمو با اکنترل blueray عقب جلو کنه و TV رو با یکی دیگه، که به نظرم خیلی ضد حاله....

این عکسو دیشب با موبایل گرفتم(چون موبایله خوب نیوفتاد و تار افتاد اما میشه کنتراست و عمق مشکیو دید توش) فیلم: hobbit 2012 1080p حجم 2GB که با فلش پخش کردم و خبری از کابل HDMI هم نبود کیفیت اینطوریه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلماییو که با فلش وصل میکنم به TV شاید بخاطر اینکه Full HD های فشرده 1.5یا 2GB هستن تصویرشونو وقتی از فاصله یک متری ببینید یه مقدار خیلی خیلی کم آبرنگیه و رنگها قاطی پاتیه اما از فاصله 2-3 متر به بعد تصویر خیلی جذابه، کنتراست و نرم بودن تصویر نسبت به هزینه پرداختی بی رقیبه.... اما جالب اینجاست که فیلمها Full HD ماه..ره که با HDMI به TV منتقل میکنم شفافتره و دیگه آبرنگی یست.
    Last edited by parham511; 10-03-2013 at 01:50.

13. 4 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    6950 و 6960 از نظر تصویری خیلی با هم فرق ندارند برای دیدن فرق هاش حتما باید کنار هم باشند مثلا اگر این عکس بالا رو از یک 6960 می گرفتند روشنایی اطراف نوشته های زیر نویس کمی کمتر بود به خاطر داشتند میکرو دایمینگ اما باز هم این حاله نور رو داشتید چون خیلی هم این قابلیت پیشرفته نیست .
    چیزی که 6960 رو انتخاب بهتری میکنه از نظر من صدای اون محل قرار گرفتن اسپیکر هاش بهتره حتی از 6980 پایه اون هم نقره ای و با خط نقره ای زیر اون زیبایی بیشتری داره ( که این سلیقه ای )
    درباره مات یا براق بودن تصویر این مربوط به پنل که خوب پنل های سری 6960 امسال مات هستن پارسال براق بودند این که مات بهتره یا براق بسته به تصویری و محل و نور محیط داره معمولا پنل های براق تصویر فریبنده تری دارند اما خیلی وقتها هم هست که تصویر تو پنل مات دلنشین تره این هم باز سلیقه ای کسانی که رنگ های جیغ تر رو دوست دارند معمولا جذب پنل های براق می شوند .
    در اخر هم این که 6980 انتخاب خوبی نیست یا 6960 یا 7770

15. 4 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام
    6950 و 6960 از نظر تصویری خیلی با هم فرق ندارند برای دیدن فرق هاش حتما باید کنار هم باشند مثلا اگر این عکس بالا رو از یک 6960 می گرفتند روشنایی اطراف نوشته های زیر نویس کمی کمتر بود به خاطر داشتندمیکرو دایمینگ اما باز هم این حاله نور رو داشتید چون خیلی هم این قابلیت پیشرفته نیست .
    چیزی که 6960 رو انتخاب بهتری میکنه از نظر من صدای اون محل قرار گرفتن اسپیکر هاش بهتره حتی از 6980 پایه اون هم نقره ای و با خط نقره ای زیر اون زیبایی بیشتری داره ( که این سلیقه ای )
    درباره مات یا براق بودن تصویر این مربوط به پنل که خوب پنل های سری 6960 امسال مات هستن پارسال براق بودند این که مات بهتره یا براق بسته به تصویری و محل و نور محیط داره معمولا پنل های براق تصویر فریبنده تری دارند اما خیلی وقتها هم هست که تصویر تو پنل مات دلنشین تره این هم باز سلیقه ای کسانی که رنگ های جیغ تر رو دوست دارند معمولا جذب پنل های براق می شوند .
    در اخر هم این که 6980 انتخاب خوبی نیست یا 6960 یا 7770
    هاله نور اطراف قسمتهای نورانی تصویر مختص full LED های local dimming دار و یا edge LED های micro dimming دار سامسونگ هست تو edge های عادی مثل ES6950 وجود نداره،
    اتفاقا اگه عکس بالا رو از es6960 میگرفتن طبق تئوری باید اون هاله واقعا وجود می داشت، چون تو تکنولوژی micro dimming سامسونگ تصویر به zone های مختلف تقسیم میشه و frame به frame تصویر پردازش میشه و در هر فریم بسته به نیاز اون منطقه تصویر که تاریکتر یا روشنتره brightness و colour و sharpness اون قسمت کم و زیاد میشه و چون این zone ها محدودن باعث همچین ایجاد همچین هاله ای در اون منطقه تصویر میتونستن بشن، که البته بازم آنچنان مشهود نبودن مثل هاله ی full LED های Locall mimming، که توی عکس بخوان اونجوری دیده بشن،

اون هاله ها تو عکس بالا بخاطر دوربین موبایل خودمه که اونجوری عکسو انداخته، اگه نه هیچ هاله ای تو تصویر وجود نداشت و کاملا شارپ و بدون هاله بود تصویر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by parham511; 10-03-2013 at 09:36.

17. 4 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •