فکر نکنم به خاطر بازی سنگین باشه
cpu رو خاکزدایی و یا خمیرشو عوض کن
راه حل بعدی اینکه یه بازی بهتر بازی کنی مثل Virtua.Cop.v2
همش بکش بکشه
فکر نکنم به خاطر بازی سنگین باشه
cpu رو خاکزدایی و یا خمیرشو عوض کن
راه حل بعدی اینکه یه بازی بهتر بازی کنی مثل Virtua.Cop.v2
همش بکش بکشه
دمای سی پی یو اونقدر بالا نیست که به خاطر دما اینطوری بشه
ایشون در تست پرایم هم مشکل داشتن فقط محدود به بازی نمیشه
ممنون...
ولی بد بختی هم اینجاست که گارانتی واقعا بعیده زیر بار چنین مشکلی بره....
احتمالا میگن سیستم که درست کار میکنه و ایراد خاصی نداره پس مشکل خاصی نیست....فوقش هم میگن ما دیگه ضامن این نیستیم که سیستم شما تمام بازیها و نرم افزارها رو بدون کوچکترین مشکلی پاس کنه،چون اکثرا اونا چیزی غیر از صفحه آبی و یا بالا نیومدن و یا نصب نشدن ویندوز رو به عنوان مشکل حساب نمیکنند!!!
نه به گارانتی توضیح بدین حتما پیگیری میکنن
همون تست رو بهشون بگین انجام بدن
ممنون از راهنماییهاتون
بازم به امید خدا با اینکه شهرستانم و دنبال کردن این قضیه یه کم مشکله ولی بازم باید دید چی پیش میاد....
شرمنده دوستان حالا که پی گیر شدم یه سوال دیگه هم برام پیش اومد توی نرم افزار hwmonitor ولتاژ هسته دائما داره تغییر میکنه(البته مقدارش تغییرش کمه) یعنی اصلا ثابت نمیشه میخواستم بدونم این عادیه یا اینکه کلا مدار pwm بورد مشکل اساسی داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...
مدل دقیق مادربرد چی هست؟
شما یک تست prime95 دیگه بگیرید و با cpuz هم وضعیت فرکانس پردازنده را چک کنید ببینید این مشکل پیش میاد یا نه؟
اگر این مشکل در این نرم افزار هم وجود داشت کلیه پارامترهای توان مصرفی را غیر فعال کنید و ضریب پردازنده را نیم واحد زیاد کنید و vcore را هم بذارید روی 1.35 یا 1.36 و ببینید مشکل باز هم وجود داره یا خیر؟!
مدلش msi 870 c45 v2 هستش!!
راستش این کارها هم فایده نداشت...تا دما در حدود همون 58 میرسه فرکانس هسته میاد پایین البته زیاد به نرم افزار cpu.z نیازی هم نیست چون توی بازی کاملا ضایع میشه،چون فریم یکباره به شدت افت میکنه که البته OSD که نرم افزار HWinfo نشون میده که فرکانس هسته اومده روی 1900!!!
البته همینطور که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینید این پردازنده دارای Low power P states هست که یکی از اونها همین فرکانس و ولتاژی هست که گفتم حالا چرا توی این شرایط در حالت low power قرار میگیره نمیدونم!!!!
مشکل pwm مادربرد!!چرا توی این شرایط در حالت low power قرار میگیره نمیدونم!!!!
ما چقدر داریم میگیم بردهای msi مدار تغذیه مشکل دار دارند ولی همه میگن بر طرف شده
همین مشکل را خودم با 790fx-gd80 داشتم که موفق شدم حلش کنم ولی بدلیل همین مشکل مدار تغذیه زیر بار آتیش گرفت و گارانتی هم نه تنها تعمیو و تعویض را انجام نداد در نهایت تاسف حتی حاضر به پس دادن لاشه برد هم نشد!!
من توصیه اکید می کنم که برد را با یک مدل از ایسوس یا ازراک تعویض کنید
موفق باشید
اگه اینجوره نکنه این دمای 226 درجه که میزنه واقعیت داره؟؟البته توی bios که دماش کاملا طبیعیه ضمن اینکه با توجه با اینکه دمای cpu رو در حالت بیکاری 19 درجه نشون میده معلومه که کاملا فیکه...ولی با حرف شما یه کم ترسیدم نکنه یهو آتیش بگیره بد بخت شم
البته زنگ زدم گارانتی گفتند که cpu و بورد رو با هم برامون بفرست ببینیم چی میشه منم از شانسم دوتاش گارانتی ماتریکسه میتونم براشون بفرستم بعد بگم هر تاش ایراد داشت دیگه خودتون درستش کنید: دی
البته باید قبلش تا جایی که میتونم دقیق تر بررسی کنم که واقعا مشکل سخت افزاریه یا فعلا صرف میکنه بفرستم گارانتی یا نه چون شهرستانم و دنگ و فنگش بالاست و ممکنه تا دو سه هفته ای بدون سیستم شم که یه کم مشکله!!
++++
راستی دوستان در مورد سوال قبلیم طبیعیه که توی نرم افزاری مثل argus monitor ولتاژ هسته و فرکانس اون دائما متغییر نشون داده بشه؟؟ عکس رو هم ضمیمه کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)