تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مفيد بودن اطلاعات

راي دهنده
5. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • كاربردي بودن اطلاعات

4 80.00%
  • اطمينان به صحت اطلاعات

1 20.00%
  • بروز بودن اطلاعات

1 20.00%
  • انگيزه براي مشاركت در بحث

2 40.00%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: آموزش سرمايه گذاري در بازارهاي مالي، بورس، فاركس تحليل تكنيكال و فاندامنتال از طريق اينترنت

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من فکر میکنم منظورشون این بوده که وقتی کاری میکنید ارزش پولتون حفظ بشه ، کار خاصی نکردید و سود نیست فقط حفظ سرمایه کردید .

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فکر کنم با هم فرق داشته باشن. به نظرم اینجا ، مطالب به نوعی دربارش حرف زده میشه که هم جنبه ی بحث و هم آموزش داشته باشه نه صرفاً صحبت درباره ی بورس.

3. این کاربر از TLSD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من فکر میکنم منظورشون این بوده که وقتی کاری میکنید ارزش پولتون حفظ بشه ، کار خاصی نکردید و سود نیست فقط حفظ سرمایه کردید .
    البته این جدی منو شوخی بگیرید ولی انصافا توی این دوره زمونه آدم بتونه همونو هم حفظ کنه شاهکاره ! کار خاص که مال یه دیقشه !
    کاربر شما یک ارادتمندیم. درست گفتید. ولی اگر اصولی پیش بری قطعا به سود میرسی.
    مهم اینه که باید پله ها رو دونه دونه شناخت و قدم ها رو به ترتیب برداشت.
    توی این تاپیک قدم دومی که به نظر من خوبه دربارش صحبت شه انواع سرمایه گذاریه.

5. این کاربر از TLSD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یه نفر بره تو نت یه تحقیق کنه بیاد بزاره انواعش رو ممنون میشم ، من الان تقریبا توی یه موقعیتی مثل داخل کره شمالی هستم ، سرعت اینترنتم در حد هیچه .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سایت اصلی برای خرید و فروش سهام کدومه؟ tsetmc ؟ seo ؟ irbourse ؟ ... ؟
    tsetmcسایتی برای دیده بانی بازار و ارائه اطلاعاتی از سهام و کلیتی از بازار است و شما برای خرید و فروش بایستی یا حضورا به کارگزاری ها مراجعه کنید و یا بعد از دریافت کلمه عبور از آنها از طریق سایت خود کارگزاری ها اقدام به خرید و فروش آنلاین کنید.خرید و فروش اینترنتی هم هست که باز هم بایستی از طریق کارگزاری ها اقدام کنید و درخواست های خرید و فروش خودتون رو با ایمیل برایشان ارسال کنید.الا ایحال این سایت هایی که عنوان کردید مستقیما برای ثبت اردر استفاده نمی شود و نمی تونید از طریق آن اقدام به خرید و فروش کنید.

8. این کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من چندتا كارگزاري برنامه انلاينشونو ديدم مال مفيد از بقيه بهتر بود، البته شلوغي كارگزاري مفيد بعضي مواقع كار دست ادم ميده

Sent from my iPad using Tapatalk

10. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بزاريد من چند مورد رو توضيح بدم. اين سايت tsetmc سايت سازمان بورسه كه كلا اطلاعات لحظه اي معاملات بورس و خيلي اطلاعات ديگه رو داره.
    اگر دنبال يادگيري و مشاوره هستيد بهتره به انجمن هاي تخصصي بورس سر بزنيد. به نظر من بهترينش انجمن تالار بورسه. البته به حرف همه كس اعتماد نكنيد،
    افراد شناخته شده با سوادي اونجا هست كه ميشه بهشون اعتماد كرد.
    در ضمن گزارش مالي شركت ها و اطلاعات ديگه در مورد شركت ها رو هم ميتونيد در سايت codal.ir ببينيد.

Sent from my iPad using Tapatalk

12. 3 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من از چند نفر در مورد بورس پرسیدم میگن شرکت های خوبی توش نیست و مثل قبلا سود نمیده!
    درسته این حرف؟ من تازه میخوام یاد بگیرم و شروع کنم!

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یه نکته ای که خیلی مهمه و به نظرم اومد که اینجا باید مطرح شه اینه که بورس مثل دریا می مونه البته این تعبیر خودمه. گاهی وقتا برای شنا محل بسیار خوب و آرامش بخشیه. گاهی هیجان انگیز میشه و گاهی هم خطرناک و کشنده. منتهی تنها فرقی که داره اینه که توی بورس هیچ پرچم هشدار دهنده یا علائم خطری نصب نمی کنن. هرچقدر هم که از نظر تئوری قوانین بورس و طرز کارش رو یاد بگیری ولی تا بومی اونجا نباشی نمی تونی بفهمی که خطر نزدیکه یا نه ! با توجه به اینکه عنوان اینجا سرمایه گذاری توی بازارهای مالی و بورس و غیره از اینترنته ، پیشنهاد می کنم حتما مشاور سرمایه گذاری بگیرید. کارگزاری ها مشاوره نمیدن متأسفانه! خطی بهت نشون میدن و میگن خواستی بیا نخواستی نیا. ولی مشاورهای سرمایه گذاری جدای از راهنمایی و مشاوره، حتی در صورت نیاز برای مبتدی ها حاشیه امن میسازن. همین عبارت تحلیل تکنیکال که در عنوان اینجا اومده، یه بخشیه که معمولا بعد از بحث آشنایی با مفاهیم اولیه بورس ، مطرح میشه و آموزش داده میشه ! اگر نگیم که تحلیل تکنیکال از مهمترین مسائله خیلی بیراه نگفتیم. کارگزاری هیچ وقت برای شما نمیشینه تحلیل تکنیکال بده و بهتون بگه اصلا چی هست . یه سایتی رو می شناسم با اینکه درباره ی مسائل اقتصادیه ، ولی چیزهای خوبی برای شروع یادگیری توشه. خوبیش اینه که مطالبش کوتاهه و حوصله آدم سر نمیره. اون دوستمون هم که گفت شنیده شرکتهای خوبی توش نیستن، نه اینطور نیست. بورس مثل سابق داره خوب جواب میده. فقط باید بلد باشی صداش کنی تا اون هم جواب بده.

15. 2 کاربر از TLSD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Lugah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پس آموزشش کو ؟
    چرا اینجا مطالب انقدر ناقصه ؟ همه چی نصفه دربارش حرف زده شده و ول شده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •