[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجموعه ای از آرت های بازی به شکل PDF که در مراسم GDC امسال تهیه شده. الگوها و مدل های محیط های بازی رو نشون میده.
بیش از حد زیباست!
حجم: 10 مگ
مجموعه ای از آرت های بازی به شکل PDF که در مراسم GDC امسال تهیه شده. الگوها و مدل های محیط های بازی رو نشون میده.
بیش از حد زیباست!
حجم: 10 مگ
این بازی هم مثل اکثر عناوینی که بر روی کنسول PS4 منتشر می شوند، با رزولوشن 1080P و نرخ فریم 60 بر ثانیه قابل اجرا خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتونم بگم :ای کلک
ولی از شوخی گذشته واقعا چنین سبکهایی بعد از اینکه طرف 5 تا بازی خشن انجام داده باشه حسابی میچسبه![]()
دقیقا" اومدم همینو بگم دیدم یکی گیرو داده![]()
اگه گیر دادن بهانه ای باشه که دوستان قدیمی و کاربران پیشکسوت هر فصل یک بار یک سر به انجمن بزنند و بخوان یک پست گیر دار بدن من شخصا از پشت همین تریبون اعلام امادگی میکنم تا از این به بعد پست هایی بدم که باعث بشه همه، روزانه اینجا بیان و ما بتونیم ببینمشون و مهم تر این که اگه تاثیرش بالا باشه که باعث بشه خیلی دیگه از بچه ها برگردن چه خوب و من به نوبه خودم حمایت میکنم.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت پیش که مراسم PSX بود، جان و تیمش یه غرفه های داشتن که ملت بیان و از بازی نزدیک تماشا کنن و بازی کنن.
این بالا مدل غرفه هستش با پوسترها و مانیتورهای اماده.
چیزی به انتشار بازی نمونده
قیمتش در استور سونی 40 دلار هستش که خیلی زیاده
خیلی منتظرش بودم و خوشحالم بالاخره آمد.![]()
نمرات بازی منتشر شد
شاهکار سبک پازل:
GameSpot – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Polygon – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IGN – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Destructoid – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC Gamer – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TIME – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC World – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wired – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Escapist – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hardcore Gamer – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Venture Beat – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eurogamer – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)