تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: نظر شما در مورد پلاسمای سری 8 سامسونگ چیست؟

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=Injaneb2;7498192]تلویزیون رو گرفتیم

یک پیکسلش فقط روی رنگ آبی سوخته. بنظرتون به سامسونگ بگیم؟ عوضش می کنند
    شما از کیفیتش راضی هستی؟؟
    لطفا تجربه خودت از پلاسمای سامی بزار من می خوام بگیرم ولی دریغ از یه جایی تو ایران که راجع به تجربه یا مقایسه اش مطلبی نوشته باشه.
    Last edited by 2hamidpeyk; 12-04-2013 at 02:51.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هیچکی که به ما هیچ کمی نکردبرای خرید پلاسما سامی.
    جالبه حتی یه نفر تجربه اش از کار با سامی پلاسما51E8880نذاشته وهمه می گن پاناسونیک. کلا اکثرا روی یرند تعصب دارند درحالی که یه برند مدلهای متفاوت داره و مسلما نمیشه یه برند تو همه مدلها سرتر باشه ودوما قیمت.
    اگر یه سایت مشاوره حرفه ای بود که پول نی گرفت ویا ماهانه کمی شارژ می کرد ولی موظف به پاسخگویی بود خوب بود. کلا یه بی حوصلگی در پاسخویی اخیرا موج می زنه و البته شامل خودم هم میشه ولی حداقل جالبه یکی تلویزیون فوق رو تو ایران مقایسه نکرده ازنزدیک.
    دوبی به دوستم گفتن سری پلاسما F رو ده روز دیگه میارن و اگربیاد ارزش صبر کردن داره بشرطی خیلی قیمتش فضایی نباشه.
    مطمئنا اگربگیرم رویو وتجربه ام رو به اشتراک خواهم گذاشت شاید من آماتور بتونم کمک کوچکی بکنم.
    دوستان اگرنظری دارن خوشحال می شم راهنمایی کنند.
    انتقاد کردن چیز جالبی نیست ولی واقعا برخی اوقات خیلی آدم دلخورمیشه.
    اساتید کیی مقایسه 51E8880 یاE8000 با 51F8500ً پلاسما سامی رو دارن لینکش رو بذارن.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هیچکی که به ما هیچ کمی نکردبرای خرید پلاسما سامی.
    جالبه حتی یه نفر تجربه اش از کار با سامی پلاسما51E8880نذاشته وهمه می گن پاناسونیک. کلا اکثرا روی یرند تعصب دارند درحالی که یه برند مدلهای متفاوت داره و مسلما نمیشه یه برند تو همه مدلها سرتر باشه ودوما قیمت.
    اگر یه سایت مشاوره حرفه ای بود که پول نی گرفت ویا ماهانه کمی شارژ می کرد ولی موظف به پاسخگویی بود خوب بود. کلا یه بی حوصلگی در پاسخویی اخیرا موج می زنه و البته شامل خودم هم میشه ولی حداقل جالبه یکی تلویزیون فوق رو تو ایران مقایسه نکرده ازنزدیک.
    دوبی به دوستم گفتن سری پلاسما F رو ده روز دیگه میارن و اگربیاد ارزش صبر کردن داره بشرطی خیلی قیمتش فضایی نباشه.
    مطمئنا اگربگیرم رویو وتجربه ام رو به اشتراک خواهم گذاشت شاید من آماتور بتونم کمک کوچکی بکنم.
    دوستان اگرنظری دارن خوشحال می شم راهنمایی کنند.
    انتقاد کردن چیز جالبی نیست ولی واقعا برخی اوقات خیلی آدم دلخورمیشه.
    اساتید کیی مقایسه 51E8880 یاE8000 با 51F8500ً پلاسما سامی رو دارن لینکش رو بذارن.
    با مدير اين سايت مشورت كن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد تي وي نمينويسه اما واقعا كارش در صدا و تصوير درسته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو بازار تهران پلاسما سری 8 اصلآ نیست دیگه. هر جا میرم میگن دیگه نمیادش. داستان چیه؟
    Last edited by fitness2008; 16-04-2013 at 14:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان اگر اطلاعاتی درباره پلاسما سری 8 ارائه کنند بسیار ممنون میشیم
    اگر کسی این تلویزیون رو داره یه اطلاعاتی راجع بهش بده
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تو بازار تهران پلاسما سری 8 اصلآ نیست دیگه. هر جا میرم میگن دیگه نمیادش. داستان چیه؟
    فعلا خیلی کم شده اما اگر تهران هستید با قیمت 4.600 می تونم بگم از کجا تهیه کنید قیمت لیست 4.650 اما چون خیلی کم شده تو بازار برای این مدل زیر فروشی زیاد نیست .

7. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان اگر اطلاعاتی درباره پلاسما سری 8 ارائه کنند بسیار ممنون میشیم
    اگر کسی این تلویزیون رو داره یه اطلاعاتی راجع بهش بده
    با تشکر
    چطور اطلاعاتی ا ؟ گر منظور از پلاسما سری 8 همین مدل E8880 که خوب 51 اینچ سه بعدی قابلیت تعامل هوشمند داره تمام امکانات جانبی سری 8 ال ای دی رو داره تقریبا 3 بعدی فول اچ دی این اطلاعت کلی نمی دونم منظور چی اگر دقیق تر بگید بهتر میشه راهنمایی کرد در کل تی وی بدی نیست نسبت به قیمتش از نظر من .

9. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اطلاعات درباره اینکه آیا این مدل پلاسما کیفیتش چطور است و در مقایسه با ال ای دی چه قدر ضعف یا قدرت داره و آیا برای کسی که میخواد تلویزیون بخره اصلآ پلاسما پیشنهاد میکنید یا خیر
    اگر بگید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من خودم طرفدار پلاسما هستم بطور کلی نمیشه گفت کدام بهتره هر کدام معایب و خوبی های خودش رو داره اما در کل معایب ال ای دی منو بیشتر اذیت می کنه تا معایب پلاسما چیزی که تو بینندگان معمولی دقیقا بر عکس وقتی این دو تا رو کنار هم نی بینند جذب ال ای دی می شوند مثلا شاید رنگ آبی اسمان تو ال ای دی خیلی جذاب تر باشه تا توی پلاسما که این مورد برای یکی مثل من خیلی مهم نیست چون قرار نیست تو خونه هم مثل فروشگاه ها 2 تا تی وی رو کنار هم ببینم تا مثلا متوجه تمایز رنگ ها بشم این هم بگم که اتفاقا رنگ های پلاسما واقعی تر هستند بیشتر دارم از نگاه خریدار های معمولی که تو فروشگاه میاند به موضوع نگاه می کنم اما مثلا تو همین بحث رنگ رنگ پوست صورت تو پلاسما دقیق تر بهتره و تداخل رنگ ها مخصوصا تو فیلم با کیفیت پایین تر خیلی بهتره تو همچین مواردی خوب حتی تو خونه هم این تداخل رنگ ها رنگ های غیر طبیعی تو ذوق می زنه باز هم می گم شعار من اینه یک پلاسمای خوب از یک ال ای دی خوب بهتر و ارزان تره .

12. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با مدير اين سايت مشورت كن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد تي وي نمينويسه اما واقعا كارش در صدا و تصوير درسته.
    به سایتش سر زدم ولی کلا مشکل اساسی اینه که افراد حرفه ای اینقدرگرفتارن که رو مشکل افراد وقت نمی زارن و دوم اینکه نمیان تو برندهای موجود بیان اون چندتایی که حداقل قابل قبول ترند رو معرفی ومقایسه کنند.
    درمورد تلویزیون E8880 سامی دریغ از یه نفر که تجربه استفاده خودشو از این تی وی تو ایران گذاشته باشه!!!
    وگرنه کلی مطلب راجب به پلاسمای سری E8000 سامی تو وب هست.
    در رابطه با تست تی وی و وسایل صوتی وتصویری تو ایران هیچ سایتی نداریم که برندهای موجود بازار رو تست کنند از طرفی حتی تو حرفهای ها همیشه یه ذهنیتی نسبت به یه برند شکل گرفته که تو اظهارنظرشون تاثیر گذاره ومثل اینکه یکی بره بنزو تست کنه ویا بره هایوندایی آزرو رو تست کنه ! تو اولی دنبال تعریف کردنه و دومی تو ایراد گرفتن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •