تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: درمان لک های قرمز ناشی از جای جوش ها...کمک!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعد از پایان لکه های و عمل لایه برداریه پوست توصیه میشه که از کرم ترمیم کننده استفاده بشه!!نه الان!!!
    به نظرم متخصص پوست بهتر تشخیص میده زمان استفاده از ترمیم کننده الان هست یا نه

کرم ترمیم کننده مربوط به بعد از لیزر و پیلینگ و میکرودرم هست درصورتی که پوستشون جوش داشته باشه همونطور که تو پست اولم

بود باید اول جوش ها برطرف شه (لایه بردار(چه فیزیکی چه شیمیایی)) بعد از برطرف شدن جوش برای رفع جای جوش بعد از لیزر و درمان های مربوط به رفع جوش از ترمیم

کننده استفاده میکنن مثل همین الان که دکتر ایشون رژودرم تجویز کردن رژودرمی که تجویز شده یک ترمیم کننده هست یعنی پزشک زمان استفاده از ترمیم کننده

رو تشخیص داده ترمیم کننده های بعدی که معرفی کردم همه کار رژودرم رو انجام میده بازسازی و تسریع در ترمیم پوست و اثر التیام بخشی

کرمی که معرفی کردین برای لک ها و روشن کننده پوست هست .پوست ایشون هنوز جوش داره و در مرحله درمان قرار گرفته به هرحال تصمیم با خودشونه به نظرم بهتره پیش

دکترشون همه داروهای تجویز شده رو سوال کنن
    Last edited by V E S T A; 19-02-2013 at 16:02.

2. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر من نیازی به این بحثا نیست و این باعث مردد شدن ایشون در انتخاب راه حل خواهد بود. دوستمون مشکلش اینکه نمیخواد در مراسمی که پیش رو داره این جای جوش یا قرمزی یا هرچیزی که هست معلوم باشه و ظاهرن تا اون موقع وقت زیادی هم نداره. هر راه حل درمانی از جمله ترمیم کننده ها (که اینجا رژودرم رو ایشون استفاده میکنه) نیاز به زمانی بین یک ماه تا سه ماه داره و این در بروشور دارو ذکر شده.

4. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کننده استفاده میکنن مثل همین الان که دکتر ایشون رژودرم تجویز کردن رژودرمی که تجویز شده یک ترمیم کننده هست یعنی پزشک زمان استفاده از ترمیم کننده
    رژودرم اگر هم قرار باشه در این مرحله اثر کنه : نه روی جوش های صورتشون اثر میذاره؛نه رو لک های ایشون!بلکه فقط و فقط روی اسکار های پوستی تاثیر داره...!!
    تمامی داروهایی رو که نام بردید رو از نظر ترکیبات و فرمولاسیون از بر هستم...
    برای مثال همین سیکابیوی بیودرما که حاوی "کمپلکس (مس-روی)" و "رسوراترول" کاملا از نظر ترکیبات مشخصه که نه روی لک ها تاثیر داره و نه رو جوش! کمپلکس مس-روی در اینجا به عنوان آنتی باکتریال(برای زخم های غیر ترشحی) و رسوراترول به عنوان یه ترمیم کننده ی قدرتمند در مراحل ابتدایی جراحی پوست و پلینگ و لیزر میکرودرم کرایوتراپی و سوختگی سطحی بردیگی و .... استفاده میشه!!!

کرم هایی که نام بردم فقط برای بهبود لک های ناشی از جای جوش ها بودن!!!
    رژودرم هم به درد اسکار میخوره نه لک و جوش صورت!!

در صورتی که هنوز جوش های صورتتون تداوم دارن و بهبود پیدا نکردند شما یک راه حل دیگه دارید!!

میتونید در نوبت شب از ژل ایزوتروکسین(که حاوی erythromycin 2.0% w/W و isotretinoin 0.05% w/W ) استفاده کنید!

من متخصص پوست نیستم!اما پزشک هستم...!تخصصم چیز دیگریست...اما دلیلی نداره در زمینه ی بیماری های پوستی(اونم بیماری های شایعه ای چون آکنه) بی اطلاع باشم دوست خوبم!...(مخصوصا که 2 تا از صمیمی ترین دوستان من(هم کلاسی های سابق) از پزشکان مجرب پوست و مو هستند و به خاطر علاقه ی زیادی که به این زمینه دارم همیشه سعی میکنم در Update ترین حالت ممکن به سر ببرم!)
    در مورد چیزی که میگم و مینویسم کاملا مطمئن هستم...!
    وگرنه به کسی توصیه نمیکردم...!
    قصد جسارت هم به هیچ کدوم از استاتید این بخش ندارم...
    ما اطلاعاتمون رو در اینجا SHARE میکنیم با دوستان...
    هر کسی مایل بود استفاده کنه...
    و هر کسی قبول نداشته در پیغام خصوصی باهام در ارتباط باشه تا به علمی ترین شکل ممکنه براشون نوشته هامو توضیح بدم و دلیل بیارم برای هم خط از نوشته هام...
    همگی موفق باشید...

6. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای پوست آسیب دیده حتی زمان لایه برداری حتی زمان درمان جوش هم مواد ترمیم کننده تجویز میشه ولی به قول Saeed dz زمان میبره

برای اطلاع دوستان

مواد هیدروکینون دار فقط برای از بین بردن لک ها استفاده دارن اونم لک هایی که بر اثر فعالیت زیاد ملانوسیت ها ایجاد شدن نه قرمزی و التهاب یا جای جوش

پست قبلی شما رو زمان ارسال پست ندیدم

مطمئن باشین هرکسی که با اطمینان اینجا نظر میده بی سواد نیست درباره چیزی که میگه اطلاع داره من متخصص پوست نیستم ولی درباره دارویی که داره

تجویز میشه اطلاع دارم اگر متن سوال رو هم بخونید ایشون سوالشون از بین بردن لک های مربوط به جای جوش هست الان هم در حال درمان هستن

چیزی که شما تجویز کردین هم فقط لک ناشی از فعالیت ملاتونیست رو کم میکنه باعث بی رنگ شدن پوست میشه در حالی ک مشکل ایشون درمان جای لک جوش هست

نه لکی که شما مورد نظرتونه

من استاد نیستم !

شمام موفق باشین
    Last edited by V E S T A; 19-02-2013 at 17:03.

8. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اقـي ماندن لکه در آن ناحيه به علت التهاب و فــعال بودن سيسـتم دفـاعـي بدن در آنجا است.
    درمان اين عارضه در حقـيقـت درمــان جـوش است. يعـنــي با درمان جوش به علت کم شدن التهاب، احتمال به وجود آمدن لکه کم مي شود. درمان قطـعي براي از بين بردن اين نوع لکه وجود ندارد و در طـول زمان بسته به نوع پوست اين لــکه ها از بين مي روند. البته بعضــي از داروهاي موضعي، اين طول زمان را کاهش مي دهند که از آن جمله مي توان از ژل هاي حاوي AHA نام برد. اين ژل حاوي اسيدهاي ميوه مي باشد و باعث تسهيل در پوسته ريزي طبيعي پوست مي شوند
    بله...
    ولی حتما فرقی بین پزشک متخصص پوست و کسانی که فقط بروشور های مختلف و مجلات رو زیر رو میکنن وجود داره...(دوستان متخصص پوست رو عرض میکنم و منظورم شخص خودم نیست خدای نکرده)

مواد هیدروکینون دار فقط برای از بین بردن لک ها استفاده دارن اونم لک هایی که بر اثر فعالیت زیاد ملانوسیت ها ایجاد شدن نه قرمزی و التهاب یا جای جوش
    این لک های قرمز بعد از 4 هفته به لک هایی قهوه ای رنگ به نام هیپرپیگامنتاسیون بعد از التهاب تبدیل میشن!!

موفق باشید

حتما برای اطلاع بیشتر کتاب ACNE نوشته پرفسور تیم میچل رو مطالعه بکنید...
    اطلاعات مفیدی توش هست...

بازم جسارت بنده رو ببخشید به بزرگی خودتون

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا ناراحت میشین وقتی ایرادی تو تجویز اشتباهتون هست بهتون یاد آوری میشه ...در هر حال قصدم ناراحت کردن شما نبود

بازم پست قبلی من رو بخونید

دقیقا برای همین تو تمام پست ها میگم با پزشک متخصص پوست مشورت بشه

شما تصور کنید کسی که اینجا نظر میده در حد بروشور خوندن اطلاعات داره مهم این نیست ..مهم چیزیه که به زور حتی اشتباه

صرف اینکه دانشجو رشته داروسازی هستین یا حتی پزشک داروساز هستین اصرار دارین قبول شه که متاسفانه چون اطلاعات خودم تو این زمینه در حد عاقلانه ای بالا هست

شخصا تجویز اینترنتی شخصی که اصلا نمیشناسم و اطمینان کامل به اشتباهش دارم رو قبول نمیکنم ...(جسارت نباشه)

برای تجویز نسخه اونم درباره پوست صورت پزشک پوست رو معاینه میکنه نوع پوست و نوع جوش و اثر اون رو میبینه و بر همین اساس نسخه تجویز میکنه

تو تمام پست هایی که من دادم چیزی از تجویز و نظر خودم نمیبینید چون من پوست ایشون رو ندیدم و متخصص پوست هم نیستم و داروی ترمیم کننده بر اساس تجویز اولیه

پزشک ایشون پیشنهاد شد

از دوستان هم خواهش میکنم بدون مشورت با متخصص پوست دارویی رو استفاده نکنن اینجا فقط برای مشورت هست

به نظرم جون وسلامت افراد موضوع جالبی برای به کرسی نشوندن حرفمون نیست ...دیگه تصمیم با مخاطب ..

(همیشه احتما 1 دهم درصد بدین با کسی طرف هستین که 2 برابر کتابهایی که خوندین رو خونده (منظور شخص خودم نیست چون اهل بازار گرمی نیستم))

امیدوارم ناراحت نشین چون قصدم ناراحت کردن کسی نیست ..
    Last edited by V E S T A; 19-02-2013 at 18:18.

11. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نمیدونم چرا ناراحت میشین وقتی ایرادی تو تجویز اشتباهتون هست بهتون یاد آوری میشه ...در هر حال قصدم ناراحت کردن شما نبود
    نه عزیز دل...
    چرا ناراحت شم ؟؟؟
    من زیاد دیدم کسانی که خودشون رو پرفسور فرض میکردن و در دوئل علمی حتی استناد به یک منبع معتبر نیمتونستند بکنن...
    من شما که فقط اختلاف نظر داریم...
    همین ...
    چیز ساده ای هست...
    سختش نکن...
    فقط اینکه هنوزم پا فشاری بر این میکنم که اون لک های قرمز بعد از مدتی به لک های تیره رنگی(مایل به قهوه ای) تبدیل میشن که در اونجا قوی ترین کورتون های هم نمیتونن تاثییر روش بذارن...چه برسه به سیکابیو و سیکاکتیو...
    شخصا تجویز اینترنتی شخصی که اصلا نمیشناسم و اطمینان کامل به اشتباهش دارم رو قبول نمیکنم ...(جسارت نباشه)
    در این مورد کاملا باهات موافقم...

(همیشه احتما 1 دهم درصد بدین با کسی طرف هستین که 2 برابر کتابهایی که خوندین رو خونده (منظور شخص خودم نیست چون اهل بازار گرمی نیستم))
    فکر کنم دیگه قضاوت رو باید به عهده ی دوستان بذاریم...
    و اینکه حتی 100 برابر کتاب هم خونده باشید شاید صلاحیت این رو نداشته باشید که تجویز کسی رو غلط قلمداد کنید!
    و مهم تعداد کتاب نیست...
    مهم فهمیدن کتابه...

به نظرم جون وسلامت افراد موضوع جالبی برای به کرسی نشوندن حرفمون نیست ...دیگه تصمیم با مخاطب ..
    مگه دپیدرم "متادونه" ؟ یا کرم روشن کننده ی اگزویانس ترامادوله؟؟
    یکمی زیادی در این مورد جوو دادی دوست خوبم...

متاسفانه چون اطلاعات خودم تو این زمینه در حد عاقلانه ای بالا هست
    حالا چرا متاسفانه دوست خوبم!!! ؟؟؟
    خیلی هم خوشحالم کردی...!!
    وقتی اینکه به حرف خودت استناد میکنم!!همیشه یک درصد احتمال بدید دارید با کسی صحبت میکنید که ممکنه چند برابر شما کتاب خونده باشه!!!
    خب...
    دیگه فکر کنم بیش از اندازه بحث این تاپیک رو به مسائل شخصی کشوندیم ...
    اون دوستمون میتونن خودشون با کمک پزشکون تصمیم بگیرن و امیدوارم به زودی مشکلشون رفع بشه...
    چون هدف جفتمون هم همین بوده...

آرزوی موفقیت واسه همه ی عزیزان میکنم....
    و اینکه این رو بدونید که اعضای این انجمن ؛ برای تک تک کاربرایی که اینجا فعالیت میکنن دارای ارزش زیادی هستند که ما از وقت گرانبهاترین داراییمون براشون خرج میکنیم!وقتمون...!هر چند اندک...

پاینده و پیروز باشید...

13. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه عزیز دل...
    چرا ناراحت شم ؟؟؟
    من زیاد دیدم کسانی که خودشون رو پرفسور فرض میکردن و در دوئل علمی حتی استناد به یک منبع معتبر نیمتونستند بکنن...
    من شما که فقط اختلاف نظر داریم...
    همین ...
    چیز ساده ای هست...
    سختش نکن...
    فقط اینکه هنوزم پا فشاری بر این میکنم که اون لک های قرمز بعد از مدتی به لک های تیره رنگی(مایل به قهوه ای) تبدیل میشن که در اونجا قوی ترین کورتون های هم نمیتونن تاثییر روش بذارن...چه برسه به سیکابیو و سیکاکتیو...

در این مورد کاملا باهات موافقم...

فکر کنم دیگه قضاوت رو باید به عهده ی دوستان بذاریم...
    و اینکه حتی 100 برابر کتاب هم خونده باشید شاید صلاحیت این رو نداشته باشید که تجویز کسی رو غلط قلمداد کنید!
    و مهم تعداد کتاب نیست...
    مهم فهمیدن کتابه...

مگه دپیدرم "متادونه" ؟ یا کرم روشن کننده ی اگزویانس ترامادوله؟؟
    یکمی زیادی در این مورد جوو دادی دوست خوبم...

حالا چرا متاسفانه دوست خوبم!!! ؟؟؟
    خیلی هم خوشحالم کردی...!!
    وقتی اینکه به حرف خودت استناد میکنم!!همیشه یک درصد احتمال بدید دارید با کسی صحبت میکنید که ممکنه چند برابر شما کتاب خونده باشه!!!
    خب...
    دیگه فکر کنم بیش از اندازه بحث این تاپیک رو به مسائل شخصی کشوندیم ...
    اون دوستمون میتونن خودشون با کمک پزشکون تصمیم بگیرن و امیدوارم به زودی مشکلشون رفع بشه...
    چون هدف جفتمون هم همین بوده...

آرزوی موفقیت واسه همه ی عزیزان میکنم....
    و اینکه این رو بدونید که اعضای این انجمن ؛ برای تک تک کاربرایی که اینجا فعالیت میکنن دارای ارزش زیادی هستند که ما از وقت گرانبهاترین داراییمون براشون خرج میکنیم!وقتمون...!هر چند اندک...

پاینده و پیروز باشید...
    من پروفسور نیستم ولی پروفسورها را دوست دارم ( V E S T A)

شدیدا عاشق دوئل هستم اونم از نوع علمیحتی اگه توش شهید شم

میدونی اختلاف نظر ما تو این هست که من درباره جای جوش قرمز صحبت کردم و پوستی که هنوز در مرحله درمانه (که مربوط به سوالِ زننده تاپیک بود

پیشنهاداتم مربوط به همین نوع جای جوش بود و در راستای نظر پزشکشون ...) و شما درباره جای جوش تیره (همون لکه های تیره قهوه ای که میگین ) صحبت کردین ..

به شخصه به پوستم در حد جونم اهمیت میدم ممکن یه دارو رو پوست شما هیچ تاثیر خاصی نداشته باشه ولی روی پوست من حساسیت ایجاد کنه مخصوصا زمانی که

پوست تحت درمان هست و حساس.

خوشحالم که با کسی طرف هستم که اهل کتابه

بازم sorry ناراحت نشین از صحبتم

15. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام...

با احترام باید عرض کنم الان نباید از کرم های ترمیم کننده ی پوست استفاده کنند...
    باید از کرم های ضد لک که ترجیحا به همراهه AHA (آلفاهیدروکسی اسید) و BHA (بتاهیدروکسی اسید) هست استفاده کنند....
    شخصا مصرف هیدروکینون و فرآورده هایی که حاوی هیدروکینون هستند رو اصلا در طولانی مدت توصیه نمیکنم!!
    اما بهتره از یک فرآورده ی قوی که حاوی هیدروکینون هستند رو به مدت 8 هفته استفاده کنند و سپس بعد از 8 هفته از فرآورده ی فاقد هیدروکینون هستند استفاده کنند!!!
    توصیه ی من به بیماران استفاده ی 8 هفته از Exuviance Intense Lightening Complex هست... (1 هفته فقط شب ها استفاده کنید...بعد از یک هفته هم عصر ها استفاده کنید....و هم شب ها ...)
    و در طول روز حتما از یک کرم ضدآفتاب مناسب استفاده کنید...
    اگر مرد هستید توصیه ی من استفاده از SEAGULL SUNSCREEN 55SPF FOR MEN هستد که در بین انواع برند های خارجی و ایرانی بهترین انتخاب برای آقایان به حساب میاد...

بعد از 8 هفته استفاده از کرم URIAGE DEPIDERM بهترین گزینه اس....!!!

در مورد لک های بعد از جوش هم یک توضیح مختصر میدم:

بعد از پایان التهاب جوش های صورت،لکه های قرمز رنگ به جا میموند به مدت 4 هفته به نام موکول...!
    و بعد از مدتی تغییر رنگ میدند و تیره تر میشند(مایل به قهوه ی) که اصطلاحا به آن میگند هیپرپیگامنتاسیون بعد از التهاب که به طور معمول 4-12 هفته روی صورت باقی میموند...

بهترین و قوی ترین راهکار های ممکن استفاده از کرم های نام برده شده اس...!!
    فقط حتما صورت خودتون قبل از استفاده از هر کرمی به خوبی با یک FACE WASH غیر قلیایی و فاقد صابون بشورید

بعد از پایان لکه های و عمل لایه برداریه پوست توصیه میشه که از کرم ترمیم کننده استفاده بشه!!نه الان!!!

سلام
    وقت بخیر
    اصولا میگن پس از لایه بردار ها از ضدآفتاب استفاده کرد به خاطر حساس شدن پوست به نور آفتاب و این مسائل درسته؟
    کلا این حساسیت تا کی زیاد هست؟ یعنی تا چند هفته یا ماه پس از مصرف لایه بردار ها باید بیشتر مراقب بود و ضد آفتاب رو حتما مصرف داشت؟
    سپاس

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قبول کردن اشتباه نشان دهنده ی نهایت بزرگی انسانه و چیزی از ارزش های اون کم نمیکنه. هیچکش عقل کل نیست حتی متخصص ترین افراد و همچین انتظاری هم از کسی نمیشه داشت.

سلام
    وقت بخیر
    اصولا میگن پس از لایه بردار ها از ضدآفتاب استفاده کرد به خاطر حساس شدن پوست به نور آفتاب و این مسائل درسته؟
    کلا این حساسیت تا کی زیاد هست؟ یعنی تا چند هفته یا ماه پس از مصرف لایه بردار ها باید بیشتر مراقب بود و ضد آفتاب رو حتما مصرف داشت؟
    سپاس
    ببینید وقتی لایه بردار استفاده میکنید یک لایه از پوست از بین میشه و اصطلاحن پوست تازه جایگزینش میشه. تا وقتی پوست ملتهب باشه، تا یک ماه به نظرم کافی باشه اما به هر صورت توصیه میشه در هر شرایطی حتی کسی که لایه بردار استفاده نکرده یا ... از ضد آفتاب استفاده بشه. امروزه هم ضد آفتاب با هر نوع سلیقه ای وجود داره.

18. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •