تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: تلويزون مدل es7770 سامسونگ و مشکل اينترنت و انگري برد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز آقا محسن
    دیشب هر کاری کردم انگری بردز من هم اجرا نشد . روش که می زنم می گه باید بروزرسانی بشه . وقتی تایید می کنم چند دقیقه تو حالت بروزرسانی می مونه . بعد پیغام آپدیت فریمور می ده . در صورتی که من فریمورم رو آپدیت کردم . هر کاری کردم نشد . نهایتا از منوی تولز توی اسمارت هاب " بازگشت به تنظیمات اولیه " را انتخاب کردم . کلیه نرم افزارهایی که نصب کرده بودم حذف شد. دگه وقت نشده امتحان کنم . ولی فکر کنم اینجوری می شه .
    راستی در مورد سوال من بررسی کردین ؟
    سلام ديشب مخصوص شما بعد از فيلم hangover2 نشستم تا تيتراژش بياد بعد دقت که کردم ديدم به اندازه خيلي کم گوشه سمت راست تلويزيون نور سفيد هستش که البته بايد دقت کني يعني چيزي نيست که حالت عادي کسي متوجه اش بشه يا باعث افت کيفيت بشه ولي اينکه کل صفحه تلويزون مشکي کامل نيست کاملا مشخصه و رده هايي از نور سفيد وجود داره البته اگه دقت کرده باشي وقتي کانالاي تلويزون ايران رو عوض مي کني براي دو ثانيه صفحه کاملا مشکي مي مونه که تو اون حالت اين مشکل وجود نداره
    در مجموع به نظر من مشکل خاصي نيست و احتمالا کلا تلوزوناي اين مدل (شايدم همه مدل ها چون کسي دقت نمي کنه) اين بحث وجود نور سفيد در صفحه مشکي رو دارند.
    اون چيزي که من رو در مورد کيفيت تلويزون ناراحت کرده بود اين بود که بعد از آپديت فريمور 1019 کيفيت تصوير پايين اومده بود و تار شده بود و اين در حالي بود که انگري بردز و اينترنت bowser هم درست نشده بود در نهايت خوشبختانه ديشب کيفيت به حالت اوليه برگشته بود که نمي دونم بخاطر اين بود که من دکمه بازگشت به تنظيمات کارخانه را زده بود م و يا بخاطر اينکه فريمور خود به خود پاک شده بود
    در ضمن بعد از صحبت شما در مورد اينکه کلا بروسر توسط پليس فتا بسته شده با يکي از دوستام که سامسونگ داره و اينترنت 2 مگ هم داره صحبت کردم اون گفت که آخرين باري که تو اينترنت با تلوزون رفته يک ماه پيش بوده و هيچ مشکلي هم نداشته و تونسته صفحات گوگل و .... ببينه در نتيجه شايد بخاطر ايننترنت ذغالي ما است شايدم از يکماه پيش به اين ور ----- شده
    ببخشيد طولاني شد

2. این کاربر از mohsenrhn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ديشب مخصوص شما بعد از فيلم hangover2 نشستم تا تيتراژش بياد بعد دقت که کردم ديدم به اندازه خيلي کم گوشه سمت راست تلويزيون نور سفيد هستش که البته بايد دقت کني يعني چيزي نيست که حالت عادي کسي متوجه اش بشه يا باعث افت کيفيت بشه ولي اينکه کل صفحه تلويزون مشکي کامل نيست کاملا مشخصه و رده هايي از نور سفيد وجود داره البته اگه دقت کرده باشي وقتي کانالاي تلويزون ايران رو عوض مي کني براي دو ثانيه صفحه کاملا مشکي مي مونه که تو اون حالت اين مشکل وجود نداره
    در مجموع به نظر من مشکل خاصي نيست و احتمالا کلا تلوزوناي اين مدل (شايدم همه مدل ها چون کسي دقت نمي کنه) اين بحث وجود نور سفيد در صفحه مشکي رو دارند.
    اون چيزي که من رو در مورد کيفيت تلويزون ناراحت کرده بود اين بود که بعد از آپديت فريمور 1019 کيفيت تصوير پايين اومده بود و تار شده بود و اين در حالي بود که انگري بردز و اينترنت bowser هم درست نشده بود در نهايت خوشبختانه ديشب کيفيت به حالت اوليه برگشته بود که نمي دونم بخاطر اين بود که من دکمه بازگشت به تنظيمات کارخانه را زده بود م و يا بخاطر اينکه فريمور خود به خود پاک شده بود
    در ضمن بعد از صحبت شما در مورد اينکه کلا بروسر توسط پليس فتا بسته شده با يکي از دوستام که سامسونگ داره و اينترنت 2 مگ هم داره صحبت کردم اون گفت که آخرين باري که تو اينترنت با تلوزون رفته يک ماه پيش بوده و هيچ مشکلي هم نداشته و تونسته صفحات گوگل و .... ببينه در نتيجه شايد بخاطر ايننترنت ذغالي ما است شايدم از يکماه پيش به اين ور ----- شده
    ببخشيد طولاني شد

آقا دستت درد نکنه . ممنون. پس تی وی شما هم کمابیش به همین شکله و این مورد عمومیه .

در مورد انگری بردز من بالاخره دیشب تونستم نصبش کنم. با کوشش فراوان . خیلی جالب بود . بذار روندش رو بگم .
    بعد از آپدیت به 1019 هر چی روی انگری بردز می زدم یه کادری باز می شد که می گفت باید این رو هم ارتقا بدی. بعد که قبول رو می زدم یه مدتی تو بروزرسانی می موند و نهایتا یا همینجوری قطع می شد یا دوباره پیغام آپدیت فریمور رو می داد . رفتم فریمور رو دوباره آپدیت کنم . گفت که آپدیت جدیدی وجود ندارد . برگشت به اسمارت هاب و با دکمه Tools رفتم به تنظیماتش و بازگشت به تنظیم اولیه رو زدم. بعد رفتم تو سامسونگ اپ و سعی کردم دانلود کنم . بازهم نشد . مجددا با یوزر سامسونگ تو اسمارت هاب لاگین کردم . چند بار روی آیکون انگری بردز زدم . هر بار یا همون پیغام کذایی رو می داد یا کاری نمی کرد. ولی بالاخره بعد از چند بار تلاش نصب و اجرا شد .
    اون WEB BROWSER رو والا کارشناس خود سام سرویس بهم گفت . اگه بشه کسی با اینترنت خارجی! بره چک کنه معلوم می شه . از یک ماه پیش تا حالا هم کلی اتفاق افتاده برادر.
    باز هم از لطفت ممنونم .

4. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه . ممنون. پس تی وی شما هم کمابیش به همین شکله و این مورد عمومیه .

در مورد انگری بردز من بالاخره دیشب تونستم نصبش کنم. با کوشش فراوان . خیلی جالب بود . بذار روندش رو بگم .
    بعد از آپدیت به 1019 هر چی روی انگری بردز می زدم یه کادری باز می شد که می گفت باید این رو هم ارتقا بدی. بعد که قبول رو می زدم یه مدتی تو بروزرسانی می موند و نهایتا یا همینجوری قطع می شد یا دوباره پیغام آپدیت فریمور رو می داد . رفتم فریمور رو دوباره آپدیت کنم . گفت که آپدیت جدیدی وجود ندارد . برگشت به اسمارت هاب و با دکمه Tools رفتم به تنظیماتش و بازگشت به تنظیم اولیه رو زدم. بعد رفتم تو سامسونگ اپ و سعی کردم دانلود کنم . بازهم نشد . مجددا با یوزر سامسونگ تو اسمارت هاب لاگین کردم . چند بار روی آیکون انگری بردز زدم . هر بار یا همون پیغام کذایی رو می داد یا کاری نمی کرد. ولی بالاخره بعد از چند بار تلاش نصب و اجرا شد .
    اون WEB BROWSER رو والا کارشناس خود سام سرویس بهم گفت . اگه بشه کسی با اینترنت خارجی! بره چک کنه معلوم می شه . از یک ماه پیش تا حالا هم کلی اتفاق افتاده برادر.
    باز هم از لطفت ممنونم .
    دستت درد نکنه پس بالاخره يک نفر تونست اجراش کنه
    حالا دو تا سوال
    اول اينکه با کنترل کار مي کنه يا با دوربين و دستي؟
    دو اينکه پس اينجوري شد که براي اينکه اجرا شه بايد اول حذفش کنم بعد با يوزر سامسونگ لاگين کنم(که اگه بکي جطور ممنون مي شم) بعد دوباره نصبش کنم و انشاءالله اجرا ميشه درسته؟؟
    دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راستي يک نکته
    نمي دونم خبر داري يا نه
    اما ي سايت هستش که فيلماي مخصوص دموي سامسونگ و باقيه برندها داره (از همون دست فيلمايي که وقتي مي ري تلوزون بخري تو فروشگاه سامسونگ نشون مي دن و کيفيتش در حد تيم ملي هست وقتي تلوزون رو خريدم به فروشنده گفتم که از اين فيلما مي خام گفت فلش بيار دونه اي 20 هزارتومان !!! فکرشو بکن نامرد بعد از گرفتن 4 ميليون واسه دادن دو تا فيلم 5 دقيقه اي هم مي خواست 40 هزار تومان بکيري) کيفيتاشون واقعا خارق العاده است و فيلماي سه بعدي جالبي هم توش هست اگر نداري يا نديدي بگو آدرسشو ارسال کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دستت درد نکنه پس بالاخره يک نفر تونست اجراش کنه
    حالا دو تا سوال
    اول اينکه با کنترل کار مي کنه يا با دوربين و دستي؟
    دو اينکه پس اينجوري شد که براي اينکه اجرا شه بايد اول حذفش کنم بعد با يوزر سامسونگ لاگين کنم(که اگه بکي جطور ممنون مي شم) بعد دوباره نصبش کنم و انشاءالله اجرا ميشه درسته؟؟
    دستت درد نکنه
    اره . اول اسمارت هاب رو تنظیم مجدد کن . بعد برو تو سامسونگ اپ و روی انگری بردز حذف رو بزن . اگر هم حذف فعال نبود مشکلی نیست . اجرا رو بزن . باز هم اگه نشد با حساب سامسونگ لاگین کن . بعد مجددا روی ایکون انگری بردز بزن .
    سعی کن مودمت با کابل LAN به تی وی متصل باشه.
    انگری بردز هم کنترل حرکتی داره . جالبه .

8. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستي يک نکته
    نمي دونم خبر داري يا نه
    اما ي سايت هستش که فيلماي مخصوص دموي سامسونگ و باقيه برندها داره (از همون دست فيلمايي که وقتي مي ري تلوزون بخري تو فروشگاه سامسونگ نشون مي دن و کيفيتش در حد تيم ملي هست وقتي تلوزون رو خريدم به فروشنده گفتم که از اين فيلما مي خام گفت فلش بيار دونه اي 20 هزارتومان !!! فکرشو بکن نامرد بعد از گرفتن 4 ميليون واسه دادن دو تا فيلم 5 دقيقه اي هم مي خواست 40 هزار تومان بکيري) کيفيتاشون واقعا خارق العاده است و فيلماي سه بعدي جالبي هم توش هست اگر نداري يا نديدي بگو آدرسشو ارسال کنم
    آقا دمت گرم . اگه بفرستی که خیلی ممنونت می شم .

10. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا دمت گرم . اگه بفرستی که خیلی ممنونت می شم .
    آدرس سايتش اينه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    براي فيلم هاي با کيفيت خارق العاده
    سعي کن بيشتر فيلماي سامسونگ رو دانلود کني چون من اکثرشو ديدم هيچکدوم تو تلوزون ماها به کيفيت فيلماي خود سامسونگ نميشه
    اونايي که چن بخشي هستن رو هم به ترتيب تو دانلود منيجر تو صف بزار تا به نوبت دانلود شن چونکه همزمان سايتش اجازه بيشتر از يک دانلود رو نمي ده
    تو بخش فيلماي سه بعديش هم که آدرسشو مي زارم چن تا فيلم باحال است که پيشنهاد مي کنم اگر فيلم food fight رو نديدي حتما اول اونو بگير واقعا تجربه لذت بخشيه من که واسه هر کي مياد خونمون و بخواد سه بعدي ببينه اين رو براش مي زارم
    کيفيت سه بعديش حرف نداره اشيا تا سه چهار متر از تلوزون بيرون مياد عاليه واقعا
    فک نکم واسه دانلودش مشکلي داشته باشي و لي اگه مسئله اي بود بگو کمکت کنم

12. 3 کاربر از mohsenrhn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آدرس سايتش اينه
    براي فيلم هاي با کيفيت خارق العاده
    سعي کن بيشتر فيلماي سامسونگ رو دانلود کني چون من اکثرشو ديدم هيچکدوم تو تلوزون ماها به کيفيت فيلماي خود سامسونگ نميشه
    اونايي که چن بخشي هستن رو هم به ترتيب تو دانلود منيجر تو صف بزار تا به نوبت دانلود شن چونکه همزمان سايتش اجازه بيشتر از يک دانلود رو نمي ده
    تو بخش فيلماي سه بعديش هم که آدرسشو مي زارم چن تا فيلم باحال است که پيشنهاد مي کنم اگر فيلم food fight رو نديدي حتما اول اونو بگير واقعا تجربه لذت بخشيه من که واسه هر کي مياد خونمون و بخواد سه بعدي ببينه اين رو براش مي زارم
    کيفيت سه بعديش حرف نداره اشيا تا سه چهار متر از تلوزون بيرون مياد عاليه واقعا
    فک نکم واسه دانلودش مشکلي داشته باشي و لي اگه مسئله اي بود بگو کمکت کنم
    لینک فیلم food fight کجاست تو سایت ؟

14. این کاربر از Saeed7Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لینک فیلم food fight کجاست تو سایت ؟
    همون delicious food رو دانلود کن

16. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

همون delicious food رو دانلود کن
    آقا طبق همون شيوه اي که شما گفتي واسه فعال کردن انگري برد اقدام کرديم
    اوکي شد

عالي بود ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •