تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: گرافیک

داره خودمونی میشه sansoven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر اگه متوجه منظورتون نشده بودم که بحث رو ادامه نمیدادم ! منظور از اون حرفم که نمیتونی از پسش بربیای این بود که با توجه به گفته های خودتون که سررشته ای از هنر ندارین، نمیتونین آثار هنری که تو نمایشگاه هست رو به صورت تخصصی نقد و بررسی کنید .
    دستکاری عکس هم زیاد مهارت خاصی نمیخواد . فقط باید مهارتتون رو تو فتوشاپ به حد خوبی برسونید و و از همه مهمتر تخیل قوی داشته باشید . معمولا اینجور تصاویر اول تو تخیل هنرمند نقش میبنده و بعدش با چندتا عکس آماده تو فتوشاپ پیاده میشه .
    بابت آموزش هم کسی هم اگخ تو ایران بلد باشه نمیاد همچین کاری کنه و این چند دلیل داره : 1 . ایرانی جماعت دوست نداره اطلاعات خودشو با دیگران به اشتراک بزاره و اونو مختص به خودش میدونه و دوست نداره کسی از معلومات و تخصصهاش استفاده کنه . 2 . معمولا سایت های خارجی که آموزش درست میکنند بابتش پولی خیلی خوبی دریافت میکنند ولی اگه یکی پیدا بشه که همچین آموزشی درست کنه و حاضر بشه اونو تو یک سایت منتشر کنه، آیا صاحب سایت میتونه بابت زحمتی و وقتی که روی آموزش صرف شده به طرف حتی یک 1000 تومنی هم پرداخت کنه ؟!!
    راستی یه چیزی بابت این سایتی که معرفی کردین بگم که خیلی این سایت بزرگ جلوه ندین . به نظر من یه سایت بیخودی هست و فقط هدفش اینه که به واسطه هنر و بازدیدکنندگانش به پول برسه .

البته من الان حدود 6 ماهه که برای یادگیری گرافیک پیش یکی از اساتید دانشگاه تهران می رم و به نظر من ایشون هم خیلی تو کارش وارده ، البته در حوزه گرافیک نه دیجیتال آرت .
    شما به این سوال من هم جواب ندادی که آیا از هنرمندان ایرانی هم نمونه کاری در زمینه دیجیتال آرت در مجتمع صبا یا هر جای دیگه ای سراغ داری منظورم از دیجیتال آرت هم دستکاری عکس به همون نحوی که چند نمونه از اون رو در لینک مورد نظر مشاهده کردین هست؟اگر جوابت مثبته به من هم معرفی کن
    اگر نه فکر نمی کنم درست کردن این کارها به این راحتی باشه دلیلم هم اینه: لینکی که معرفی کردم (البته من قصد تبلیغ این سایت رو ندارم و صرفا برای تفهیم منظورم این لینک رو دادم ) آثار هنرمندان بزرگ در دنیا هست که در دیجیتال آرت اسمشون در دنیا مطرحه مثل همون مارک مونسیاردینی که در تاپ سکرت اسمش رو شنیدیم به غیر از اون در سایت دویانت آرت هم اسمشون اومده که جز سایت های پیشقدم در این زمینه هستت و سایت دویانت آرت تعداد زیادی هنرمند ایرانی و خارجی وجود داره که من تو اون سایت و سایت های دیگه نتونستم هنرمند ایرانی در سطح مورد نظرم پیدا کنم با توجه به این مطلب دور از انتظاره که ما بتونیم بدون تحصیل و تجربه همچین کارهای خلاقی رو بزنیم . من که خودم تو این زمینه خیلی زحمت کشیدم و دو سه ساله دارم کار می کنم اما کارهام به این حد نرسیده. ممکنه که با خوندن 100 توتوریال آدم روش درست کردن اونها رو یاد بگیره ولی این کار به درد نمی خوره به این خاطر که این کار فقط در همون مورد و با همون عکس ها به اون نتیجه ی مشخص می رسه و در موارد دیگه قابل تعمیم نیست و هدف اینه که خود فرد بتونه به حدی از بلوغ در شناخت رنگ و ادجاستمنت و بلندینگ مود و ... برسه که از استفاده ی بجای اونها به نتیجه ی مورد نظرش برسه پس اصولا خوندن توتوریال جوابگو نیست ( البته بنده حدود 100 تا 200 توتوریال رو به دقت مطالعه کردم و این حرف رو میزنم)
    در ایران فقط من آقای علی رجبی رو پیدا کردم که تو زمینه ی فتوشاپ تدریس تخصصی می کنه که اون هم فقط در زمینه ی عکاسی هستش و مورد نظر من نیست و البته قیمت گزافی رو هم بابت آموزش می گیره چون به قول خودش جز افرادی هست که تو فتوشاپ در دنیا مقام دارند.او هم همین نظر من رو داره و می گه که به فتوشاپ و دیجیتال آرت در ایران به طور تخصصی نگاه نشده.
    از دوستان خواهش می کنم اگر هنرمندی در این زمینه سراغ دارن که کارش در این حد باشه به من هم معرفی کنه تا بجای شرکت در کلاسهای گرافیک سراغ اون برم

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من هنرمندی از ایران سراغ ندارم ولی تو زمینه طراحی کاراکتر و انیمیشن هنرمندای خوبی تو ایران داریم . شما اگه آموزش هارو خوب متوجه شدی و تمرین کرده باشی خیلی راحت میتونی کارهای از اون دسته (دستکاری عکس) رو انجام بدی . خیلی چیز سختی نیست که شما میخوای تخصصی یکی بالاسرت باشه و آموزش بده . خودت آقای خودت باش . مطمئن باش اگه کسی پیدا بشه هنر دیجیتال رو به این صورت آموزش بده ،تمام و کمال اطلاعاتشو در اختیارت نمیزاره .
    من بهتون پیشنهاد میکنم، اگه زبانتو خوبه که هیچ ولی اگه سطح زبانتون خوب نیست تقویتش کنید . اینترنت بهترین و کاملترین راه آموزشه .

3. این کاربر از mohammadrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sansoven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سایت های خارجی زیادی رو دیدم اما دوست دارم اگر شما هم سایتی رو می شناسید اونها رو معرفی کنید شاید بهتر باشند
    البته اگه از پایه تا حرفه ای باشه و بلندینگ مودها رو هم توضیح بده خوبه
    متشکرم!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •