تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 56

نام تاپيک: یک تحقیق راجع به احضار روح

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من در این رابطه یک فیلم مستند چندین سال قبل دیده بودم اینقدر که واقعی بود شدیدا ادم تحت تاثیر قرار میگرفت یکسری اطلاعات دیگه هم دارم که ترجیح میدم مطرح نکنم:
    1-بنظر اساتید محترم بخش علمی حرفام غیرعلمی و نامستند هستند و کلا پست من توجیحی نخواهد داشت
    2-متهم به خرافه پرستی و اینا میشم و کلا اصلا حوصله بحث ندارم انصافا
    ولی فقط میتونم اینو بگم که درسته که ممکنه استدلال علمی نداشته باشه و در ازمایشگاهی ثابت نشده باشه ولی نه دقیقا با این روشی که شما بیان کردید اما اینکار عملی و شدنی هست (نه برای همه، فقط برای افرادی با شرایط خاص)
    یعنی شما در این مورد امتحان کردید و به نتیجه رسیدید ؟
    الان من بیشتر سراغ نمونه های موفق درباره ی این آزمایش میگردم تا از تجربیاتشون واسه تحلیل این مسئله استفاده کنم .
    خوشحال میشم اطلاعاتی که میگید اینجا نمیتونید بنویسید رو هم با پیغام خصوصی بفرستید .

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من به شخصه حاظرم یه بار امتحان کنم البته اینکه میگید خرافاته نمیدونم تا حالا نیمه شب رفتین تو قبرستون یا نه ولی اونجا یه سری اتفاقا بودش که به نظرم دروغ نبود با اینکه قبول ندارم ولی واقعا جرات میخواد ...
    من ساعت 10 و اینا تو زمستون اطفاقا 10 15 دقیقه ای تک و تنها وسط یه قبرستون پرت بودم چیز خاصی ندیدم
    این صداهای درخت و برگ و اینا توی جنگل هم میاد

3. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یعنی شما در این مورد امتحان کردید و به نتیجه رسیدید ؟
    الان من بیشتر سراغ نمونه های موفق درباره ی این آزمایش میگردم تا از تجربیاتشون واسه تحلیل این مسئله استفاده کنم .
    خوشحال میشم اطلاعاتی که میگید اینجا نمیتونید بنویسید رو هم با پیغام خصوصی بفرستید .
    منم اگه به خرافه پرستی متهم نشم میخوام بگم منم اعتقاد دارم حتی یه بار از نزدیک شاهد احظار روح بودم البته طرف خیلی مدیوم خوبی بود باید مدیوم باشین تا بتونین روح احظار کنین

5. این کاربر از Drug Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من ساعت 10 و اینا تو زمستون اطفاقا 10 15 دقیقه ای تک و تنها وسط یه قبرستون پرت بودم چیز خاصی ندیدم
    این صداهای درخت و برگ و اینا توی جنگل هم میاد

دوست عزیز شما و دیگر دوستانی که اعتقادی ندارید درست / من خودم هم اعتقادی ندارم و واقعا هم برام مهم نیستش که جن و روح وجود داشته باشه یا نداشته باشه ولی اینکه میگم واقعا اتفاق افتاده و با یه سری از دوستان به قبرستان یکی از روستاها که از قبرستان های تاریخی و قدیمی هم هستش رفتیم ونصف شب بود و با تجهیزات کامل چیزی که دیدم این بود که داشتن به یکی از بچه ها سنگ میزدن نه صدای باد و خشش و این حرفا و اتفاقا همون دوستمون هم از همه بیشتر ترسیده بود از قبل از وارد شدن به قبرستان / و سراغ همون هم رفته بودن و حالا شاید باورتون هم نشه ولی بهش سنگ ریزه میزدن و خود ما ها فرار کردیم و از دور به اون بنده خدا میگفتیم که چی کار کنه

در مورد روشی که تو پست اول گفته شد هم بگم که قبلا یکی از بچه ها توی مدرسه یه امتحانی شبیه به این کرده بودن که حروف الفبا روی یه کاغذی بود و انگشت یکی روی یه شیئی بود و سوال هایی که از روح میپرسیدن به سمت یکی از حروف اون شی ء حرکت میکرد و ... (این و من خودم ندیدم ولی از کسی که مطمئن هستش شنیدم)

درکل اگر کسی اعتقاد نداره و میگه الکی خوب بیاد امتحان کنه بگه و جایی رو هم میشناسم که اگر برید دست خالی بر نمیگردید فقط باید شب برید (تک نفره هم نمیشه) و با تجهیزات کامل و البته مقدار زیادی دل و جرات

دوستان خواهشا به غیر از فیلم و رویا و توهم اگر تجربه شخصی دارید بگید تا معلوم بشه خرافات هستش یا واقعی

7. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم اگه به خرافه پرستی متهم نشم میخوام بگم منم اعتقاد دارم حتی یه بار از نزدیک شاهد احظار روح بودم البته طرف خیلی مدیوم خوبی بود باید مدیوم باشین تا بتونین روح احظار کنین
    خب شما الان این شانس رو دارید که با این روش امتحان کنید ، ببینید میتونید یا نه و بنده رو توی این زمینه کمک کنید . البته اگه علاقه ای به این کار دارید....

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوست عزیز شما و دیگر دوستانی که اعتقادی ندارید درست / من خودم هم اعتقادی ندارم و واقعا هم برام مهم نیستش که جن و روح وجود داشته باشه یا نداشته باشه ولی اینکه میگم واقعا اتفاق افتاده و با یه سری از دوستان به قبرستان یکی از روستاها که از قبرستان های تاریخی و قدیمی هم هستش رفتیم ونصف شب بود و با تجهیزات کامل چیزی که دیدم این بود که داشتن به یکی از بچه ها سنگ میزدن نه صدای باد و خشش و این حرفا و اتفاقا همون دوستمون هم از همه بیشتر ترسیده بود از قبل از وارد شدن به قبرستان / و سراغ همون هم رفته بودن و حالا شاید باورتون هم نشه ولی بهش سنگ ریزه میزدن و خود ما ها فرار کردیم و از دور به اون بنده خدا میگفتیم که چی کار کنه

در مورد روشی که تو پست اول گفته شد هم بگم که قبلا یکی از بچه ها توی مدرسه یه امتحانی شبیه به این کرده بودن که حروف الفبا روی یه کاغذی بود و انگشت یکی روی یه شیئی بود و سوال هایی که از روح میپرسیدن به سمت یکی از حروف اون شی ء حرکت میکرد و ... (این و من خودم ندیدم ولی از کسی که مطمئن هستش شنیدم)

درکل اگر کسی اعتقاد نداره و میگه الکی خوب بیاد امتحان کنه بگه و جایی رو هم میشناسم که اگر برید دست خالی بر نمیگردید فقط باید شب برید (تک نفره هم نمیشه) و با تجهیزات کامل و البته مقدار زیادی دل و جرات

دوستان خواهشا به غیر از فیلم و رویا و توهم اگر تجربه شخصی دارید بگید تا معلوم بشه خرافات هستش یا واقعی
    ما یه زمانی در میبد استان یزد دانشجو بودیم، کلا اهالی شدیدا اعتقاد داشتن به وجود جن در قبرستان و کاروان سراهای مخروبه.
    ما یه شب 2 نفری با یه پراید رفتیم قبرستان قدیمی خارج شهر، که فقط در ورود داشت و در خروج نداشت و همینطوری کویر بود، ساعت حدود 2 صبح و بهمن ماه هم بود، والله یه جاهایی نور بود با دوستم رفتیم اونجا، بعدش من به سمت قسمت تاریکی رفتم، انتهای قبرستان، این دوستم هی گفت نریم نریم خلاصه به زور بردیمش، جاتون خالی هوای سرد کویری، سکوت و سیاهی مطلق، یه نخ سیگار هم کشیدیم که چقدر چسبید، هیچ چیز غیر معمولی هم ندیدم.
    بعداً ها یه گروه شدیم که شب بریم این کاروان سراهای مخروبه که توی دل خود کویر بود و جاده خاکی، شب میرفتیم، گیتار هم میبردیم، هیچ چیزی هم ندیدیم توی اون مدت، خیلی هم خوش گذشت.
    Last edited by rozbeh85; 03-02-2013 at 23:27.

10. 3 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من به جن اعتقاد دارم چون به شخصه بهم ثابت شده.
    یه شب که تنها بودم و خواب بودم اومد روم نشسته بودم طوری که نمیتونستم تکون بخورم از سر جام. ( حالا شاید بختک بوده ) ( نیازی به بازار گرمی هم ندارم که بخوام الکی بگم )
    حتی حرکتهای عجیبی رو هم تا حالا دیدم که مطمئنم کار جن هستش.

پدرم هم خاطرات زیادی رو از جن ها داره . چون یه زمانی راننده کامیون بوده و تو بیابون ها زیاد در رفت و آمد داشته.
    کافیه به یکی از روستاها برید ویا از اون کسانی که سن و سال زیادی دارند همین سوال رو بپرسید .مطمئن باشید طرف نمیاد واستون قصه ی دروغین بگه.
    در کل نظر من اینه که 100 درصد جن وجود داره و اونایی هم که باور ندارند , ببخشید ها مثل بچه ها رفنار نکنند و با اینکه هیچ تجربه ایی ندارند الکی اظهار نظز کنند.
    راجع روح نمیدونم ولی کشورهای دیگه واقعا بهش اعتقاد دارند.

در کل نیازی به رای گرفتن نداره.مطمئن باشید هست.ولی خرفاتی در مورد نحوه بودنشون و یا شکل و شمایلشون وجود داره و.... ولی وجود دارند.

محتوای مخفی: . 
    بهترین و راحت ترین جا واسه امتحانش هم جاهای خلوت و دور افتاده است. مخصوصا روستاها.
    Last edited by OMiD.1080p; 03-02-2013 at 23:50.

12. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من به جن اعتقاد دارم چون به شخصه بهم ثابت شده.
    یه شب که تنها بودم و خواب بودم اومد روم نشسته بودم طوری که نمیتونستم تکون بخورم از سر جام. ( نیازی به بازار گرمی هم ندارم که بخوام الکی بگم )
    حتی حرکتهای عجیبی رو هم تا حالا دیدم که مطمئنم کار جن هستش.

پدرم هم خاطرات زیادی رو از جن ها داره . چون یه زمانی راننده کامیون بوده و تو بیابون ها زیاد در رفت و آمد داشته.
    کافیه به یکی از روستاها برید ویا از اون کسانی که سن و سال زیادی دارند همین سوال رو بپرسید .مطمئن باشید طرف نمیاد واستون قصه ی دروغین بگه.
    در کل نظر من اینه که 100 درصد جن وجود داره و اونایی هم که باور ندارند , ببخشید ها مثل بچه ها رفنار نکنند و با اینکه هیچ تجربه ایی ندارند الکی اظهار نظز کنند.
    راجع روح نمیدونم ولی کشورهای دیگه واقعا بهش اعتقاد دارند.

در کل نیازی به رای گرفتن نداره.مطمئن باشید هست.ولی خرفاتی در مورد نحوه بودنشون و یا شکل و شمایلشون وجود داره و.... ولی وجود دارند.

محتوای مخفی: . 
    بهترین و راحت ترین جا واسه امتحانش هم جاهای خلوت و دور افتاده است. مخصوصا روستاها.
    با نهایت احترام در تایید حرفاتون فکر کنم اون بخش اول صحبتتون احتمالا منظورتون اتفاق افتادنه بختک نبوده؟
    البته بختک توجیح علمی داره
    ولی بطور کلی منم معتقد به حضور جن هستم اما ارتباط با روح خیر!

14. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من به شخصه حاظرم یه بار امتحان کنم البته اینکه میگید خرافاته نمیدونم تا حالا نیمه شب رفتین تو قبرستون یا نه ولی اونجا یه سری اتفاقا بودش که به نظرم دروغ نبود با اینکه قبول ندارم ولی واقعا جرات میخواد ...

و اگر همچین چیزی باشه استقبال میکنم تا یه سفری هم با ارواح داشته باشیم بیشترم به خاطر هیجانش میگم فکر کنم آدرنالین خون رو زیاد کنه و ...

به هر حال باید چیز خوب و جالبی باشه
    وایسا وایسا جن رو نمیدونم ولی اگر روح کسی رو احضار کنی باید بتونی برگردونیش وگرنه سرگردان میشه
    یکی اجنه رو اذیت کرده بود شبا با سنگ میکویدن به در خونش میمومد دم در میدید هیچکس نیست برگشته بود داخل خونش دیده بود صندلیش به دیواراویزون شدهحالا خود دانی

16. 2 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

با نهایت احترام در تایید حرفاتون فکر کنم اون بخش اول صحبتتون احتمالا منظورتون اتفاق افتادنه بختک نبوده؟
    البته بختک توجیح علمی داره
    ولی بطور کلی منم معتقد به حضور جن هستم اما ارتباط با روح خیر!
    چرا بختک بوده.
    ولی جن هم دیدم. نه به صورتی که بیاد بگه سلام .جن هستم .خوشبختم.
    به نطرم تا وقتی که یه نفر خودش وافعا نبینه و تجربه نکنه , همین آش است و همی کاسه.

بله منم راجع احضار و یا جن گیری هیچ اعتقادی ندارم. یعنی نه رد میکنم و نه قبول.

18. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •