شمام لطفا حجامت نکن چون جاش می مونه چندان استاندارد قطعا مثل yrd جواب نمی ده و فقط فکر این که کار رو کردی باعث میشه حس کنی که آره هی جونم سم ها از بدن رفت من الان عالیم هی هی
ولی بدون که اثرش مثل 1 به 100000 yrd میمونه و بیشتر بحث تلقینی داره.
شمام لطفا حجامت نکن چون جاش می مونه چندان استاندارد قطعا مثل yrd جواب نمی ده و فقط فکر این که کار رو کردی باعث میشه حس کنی که آره هی جونم سم ها از بدن رفت من الان عالیم هی هی
ولی بدون که اثرش مثل 1 به 100000 yrd میمونه و بیشتر بحث تلقینی داره.
وقتی که میخواد تیغ بزنه یه مقدار درد داره!
چندش؟چندش چی؟
حجامت ربطی به کم خونی هم داره مثلا برای بدنهای لاغر که عموما کم خونتر هستن مشکلی نداره
این جمله دقیقن خبریه یا سوالیه ؟![]()
فکر کنم سوالیه
نه زیاد!حتی افراد کم خون بیشتر به خون دادن و حجامت توصیه مشن چون حجامت باعث میشه خون های کثیف از بدن خارج بشه و باعث خونسازی بیشتر تو بدن میشه البته باید بعدش خوب به خودتون برسید و مایعات زیاد بخورید تا خونسازی تو بدن به خوبی انجام بشه.آب انار جگر قرمز گوسفند و حتی خود آب خیلی خوبه برای خون سازی.
پ.ن:حجامت برای اولین بار خیلی ترس داره روی دست و پا عرق میکنه دست و پا یخ میکنه که همش برای استرس هست ولی دفعات بعدی راحته.اگر میخوایید حجامت کنید برید جاهای درست حسابی بعضی اها خیلی بد حجامت میکنند بهداشتی زیاد نیستن و چون در رابطه با خون هست ممکنه به بیماری های خونی دچار بشید(خدای نکرده) .ببینید که تیغ استریل رو جلو خودتون باز کنه و از یک تیغ دو بار استفاده نشه و طریقه درست زدن تیغ اینطوره که ریز ریز و به صورت خراش باشه نه عمیق!مثلا توی یک جا که میخواد حجامت بشه که بادکش شده تقریبا 20 الی 30تا خراش ایجاد بشه که بعضی جاها 4 تا خراش بزرگ و بیشتر عمیق ایجاد میکنن که هم دردش زیاده هم بدا جاش بدجور میمونه!
پ.ن:من یکی از دوستام قبلا تو موسسه حجامت ایران حجام بوده کسی اطلاعات بیشتری خواست در خدمتم![]()
Last edited by ツツツ; 01-02-2013 at 12:15.
اصلا هم جایی باقی نمیمونه! من 3بار انجام دادم حجامت عام رو در پشت کتف اصلا جایی نگذاشته همچنین پشت ساق پا هم ردی از حجامت باقی نمونده!
چرا؟ به این دلیل که اون شیوه قدیمی هستش که باعث برجا موندن اثر تیغ میشه بطوری که در روش سنتی 3خط عمودی(3برش عمودی) میزدنند که این 3خط جاش برای همیشه باقی میمونه
اما در روش جدیدی که الان بیشتر جاها انجام میدن(بهتره قبلش بپرسید) تعداد زیادی خطوط مورب با فاصله کم از هم زده میشه که به شخصه بعد از حدود 1هفته بطور کامل رفع شد!(البته بستگی به پوست داره بعضی ها شاید دوهفته بعد علامت حجامت بره و...اما چیزی که هست قطعا خواهد رفت!)
در مورد روش yrdمن اطلاعی ندارم اما بنظرم چیزه جالبی میرسه با این توصیف شما
اما وقتی بشه بی دردسر با ماهی یکبار حجامت انجام داد شاید اینجوری بهتر باشه!
ببینید نتایجش هست(من در سایتها جستجو کردم) بررسی شده میزان سمومی که از خون حجامت بدست اومده از میزان سمومی که توسط خون گیری به شیوه معمولی بدست اومده 13برابر بیشتر بوده! و این یعنی واقعا عالیه!
اصلا هم مهم نیست شما کم خون باشید یا پرخون! چون ملاک میزان خونی که گرفته میشه نیست حتی اگه به اندازه نصف استکان خون گرفته بشه بازهم تاثیرش رو خواهد گذاشت!
البته اگه طرف کارش درست باشه هیچوقت همینجوری به شما نمیگه بیا حجامت کن 3هفته قبلش باید شربت اخلاط بخورید و چندین ساعت قبلش هم حدودا 4لیوان شربت عسل و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد
مشکل ماها اینه که یک چیزی میشنویم و ساده قضاوت میکنیم
درصورتی که حتی ساده ترین موارد هم یکسری اصول و پیش نیاز دارند!
در مورد حس چندش نه برادر/خواهر من ، حس چندش رو فقط تا اندازه ای زالو گذاشتن ایجاد میکنه وگرنه فصد و حجامت چندش آور نیست
درد حجامت هم به دلیل بادکش بینهایت مختصره
خیلی پست من طولانی شد عذرخواهی میکنم اما وظیفه خودم دونستم که منی که واقعا از این شیوه ها جواب گرفتم حق مطلب رو ادا کنم
موفق باشید
ببخشید این شربت اخلاط چی هستش ؟ و از کجا باید تهیه کرد ؟
این شربت ترکیبی از چندین گیاه دارویی مختلف هستش (اتفاقا خیلی هم خوشمزست برخلاف چیزی که در ذهن افراد ایجاد میشه) کارش هم اینه که اصطلاحا اخلاط بدن(4نوع هست سودا صفرا بلغم و خون) رو روانسازی میکنه تا موقع اعمال حجامت و فصد و زالو راحتتر مواد زائد بدن خارج بشن!
برای تهیه اون میتونید به عطاری های معتبر مراجعه کنید البته اینترنتی هم میفروشن من میگم اطمینان نکنید چون ممکنه تاریخ انقضاش گذشته باشه براتون بفرستن
اگر مایل بودید ادرس محل مناسب برای تهیش رو براتون پ.خ میکنم
این لینک هم صرفا برای توضیحاتش در مورد این شربت میگذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شربت اخلاط ثلاثه میگن بهش.اگر میخواهید زیاد گرون نخرید از داروحانه همون جا که بهتون معرفی کردم بخرید![]()
در مورد شربت انگبین و شراب حلال طب الرضا هم توضیحی بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)