تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: نظرتون درباره مانیتور های LCD شرکت Philips و Hansol چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پس از تحقیقات بسیار بالاخره فهمیدم که علت اصلی ارزان قیمت بودن مانیتور های benq کیفیت نه چندان عالی این مانیتور ها نسبت به مانیتور های مشابه است و دلیل پایین تر بودن این کیفیت هم به شفافیت و برایتنس کمتر این مانیتور ها برمیگرده ... در ضمن بر خلاف نظر دوستمون m654 که معتقد بودن این مانیتور ها برای سلامت چشم بهتر هستن من به این مسله اعتقاد ندارم به خاطر اینکه فاکتور مهم در صدمه ندیدن چشم به میزان refresh rate و تاخیر تصویر مانیتور بستگی داره که مانیتورهای benq درست مشابه مانیتور های معمولی موجود در بازار هستن و من چیز خاصی در مورد این مسله ندیدم (اما روی سایتش درباره این مسله تاکید کرده و از این مانیتورها خیلی دفاع کرده) ... فکر کنم بهترین مانیتور lcd برای سلامت چشم مانیتور جدید سامسونگ با تاخیر 2 میلی ثانیه و refresh rate بالا است . ظاهر نسبتا خوبی هم داره اگرچه فکر کنم از لحاظ کیفیت و رنگ ها و گارانتی ( نه سلامت اولیه) به پای مانیتور sony نمیرسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز lord_theone میشه بگین چرا هانسول بهترینه؟ مگر از چه تکنولوژی استفاده میکنه؟

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

Lord کاملآ درست میگه.
    پسر خاله ی من هانسول گرفته و کیفیتش واقعآ توپه.
    البته من با LG مقایسش کردم!

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض یا هو

با سلام
    بعد از وقفه ای حدودا 4 ماهه سعی میکنم به سوالهای پیش اومده پاسخ بدم...

من الان در سایت بنکیو این مدلی را که توصیه کرده بودید دیدم ... اما برام یه چیزی خیلی خیلی عجیبه ... اینکه این مانیتور با این امکانات چرا انقدر ارزونه ؟ آخه کی تا حالا دیده مانیتور 20 اینچ را با Dvi به این قیمت بفروشن؟ به نظر شما یکم عجیب نیست؟ آیا این قیمت به خاطر کیفیت پایینه یا سیاست شرکت؟ تا اونجایی که میدونم یه مانیتور معمولی 17 اینچ سونی حدود 450 قیمت داره ... این واقعا خیلی عجیبه ... نه؟
    دوست عزیز دلیل قیمت نسبتا مناسب این مانیتور رو باید در ساخت اون درایران , درست کردن جای پا برای این برند تقریبا ناشناخته و تساحب بخش السیدیهای بالای 17 بازار جستجو کرد.

پس از تحقیقات بسیار بالاخره فهمیدم که علت اصلی ارزان قیمت بودن مانیتور های benq کیفیت نه چندان عالی این مانیتور ها نسبت به مانیتور های مشابه است و دلیل پایین تر بودن این کیفیت هم به شفافیت و برایتنس کمتر این مانیتور ها برمیگرده ... در ضمن بر خلاف نظر دوستمون m654 که معتقد بودن این مانیتور ها برای سلامت چشم بهتر هستن من به این مسله اعتقاد ندارم به خاطر اینکه فاکتور مهم در صدمه ندیدن چشم به میزان refresh rate و تاخیر تصویر مانیتور بستگی داره که مانیتورهای benq درست مشابه مانیتور های معمولی موجود در بازار هستن و من چیز خاصی در مورد این مسله ندیدم (اما روی سایتش درباره این مسله تاکید کرده و از این مانیتورها خیلی دفاع کرده) ... فکر کنم بهترین مانیتور lcd برای سلامت چشم مانیتور جدید سامسونگ با تاخیر 2 میلی ثانیه و refresh rate بالا است . ظاهر نسبتا خوبی هم داره اگرچه فکر کنم از لحاظ کیفیت و رنگ ها و گارانتی ( نه سلامت اولیه) به پای مانیتور sony نمیرسه.
    دوست عزیز پیشنهادی که داده شد بر اساس ریویوهای سایتهای متعدد و خرید و تست بعضی از دوستان بود و بزعم شما در ریویویی که مقایسه ای بین مانیتورهای 20 و19 اینچ تاپ بازار انجام شده بود این مانیتور بالاترین روشنایی رو کسب کرده بود (احتمالا از Cnet) و در ریویویی از سایت معروق گیم IGN از اون بعنوان مانیتوری با تصاویری روان و با ارزش بالا یاد میکنه(البته نسبت به قیمت 600 دلاری آن) البته مانیتور تبلیغی سامسونگ که پیشنهاد شد در عمل (و با خرید دوستان) تفاوت عمده ای در اون دیده نشد ضمنا بهتر نبود که گفته هاتون رو کمی مستدل تر و روشن تر بیان میکردید؟

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
    Last edited by m654; 30-11-2006 at 08:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جمهوری اسلامی ایران(کشور امام عصر(عج))

پيش فرض

آقا جان اصلا دوروبر هنسول نرو...فیلیپس هم با گارانتی خوب پیدا نمیشه...در ضمن سامسونگ شفافیتش کم هستش...ال جی مدل سفید فام یا سیه فام بدک نیست...سونی فوق العاده هستش...
    نتیجه:یا سونی بخر یا ال جی...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •