تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: پرسش درباره ی عوارض بنگ و حشیش مخدر

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام یه کمک احتیاج دارم
    من نامزد کردم و بعد حدود 6 ماه فهمیدم که نامزدم یه چند باری تریاک کشیده و میگفت که چند ماهه که دیگه نمیکشه
    اما من بهش بی اعتماد بودم
    اصلا آدم دوست بازی نیس الان تحت یه شرایطیه که باید خونه دوستش بمونه تو یه شهر دیگه که کلی آدم ناجور میره و میاد.
    چند وقتی اونجا بود یعد خودش زنگ زد و گفت که گراس کشیده و خیلی ناراحت بود
    به نظرتون باز باید بهش اعتماد کنم؟؟؟کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟توروخدا اگر نمیدونید الکی نظر ندید پای زندگیم وسطه

شما باید از یه مشاور بپرسی و شناخت خودتون تاثیر داره.

معمولا افراد در زمینه اعتیاد 3 دسته هستند :
    1)بدون دخالت پزشک و هرگونه دارو و یهو و ناگهانی ترک می کنن.بدن این افراد با آنتی بادی بالایی که داره این امر رو ممکن می کنه.کم تر از 1 % افراد.تقریبا محاله آدم جزو این افراد باشه.
    2)نیاز به دارو و پزشک و کلاس NA دارند و پس از درمان نیازی به مصرف دارو ندارن.و درمان شده اند.کم تر از 20 % افراد.
    3)تا آخر عمر باید تحت نظارت پزشک دارو مصرف کرده و دوز دارو با شرایط تغییر می کند.80% موارد.

پس نمیشه این طوری نظر داد.شما باید اطلاعات دقیق بدید.نظیر سن و سال __شغل____تحصیلات __________و.......
    که تو تاپیک عمومی صحیح نیست. بهترین کار مشاوره توسط متخصصه و تجربه شخصی من همه معتاد ها فکر می کنن جزو گروه 1 هستند .ولی از گروه 3 یا 2 هستند.من که تا حالا از گروه 1 کسی رو ندیدم.ولی از گروه 2 هستند ولی معمولا افراد گروه 2 آدم های تحصیل کرده سطح زندگی بالا و دارای اعتماد به نفس بالا و هنوز جسم تحت تاثیر مواد نیست یعنی زیر چشم و وزن و .....عادیه.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

گراس واقعا روی مغز تاثیر مخرب داره.همه چی سرعتش میاد پایین میره روی اسلوموشن بعد دیگه کلا به فنا میری.اسم قاشق و چنگال رو جابجا میگی تا یکم بگذره و درست بشی

3. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گراس واقعا روی مغز تاثیر مخرب داره.همه چی سرعتش میاد پایین میره روی اسلوموشن بعد دیگه کلا به فنا میری.اسم قاشق و چنگال رو جابجا میگی تا یکم بگذره و درست بشی
    دقیقا دنیا صحنه آهسته میشه از خیایون نباید رد بشی چون ماشین داره 100 تا میاد اما شما فحش بهش میدی که فولون فولون شده چرا یواش میای

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دوستان 2 سوال دارم :

1. ناس چه عوارضی دارد ؟ دیدید بعضی افغانی ها ناس میخورند
    آیا انرژی زاست ؟

2. آیا گیاه شاهدانه هم عوارض دارد ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کلیه مخدرها در ابتدا اثرات مثبت و تقویت کنندگی دارن(محرکها)سپس تحمل پذیری وابستگی و آسیب به اعصاب.هیچوقت فکرش رو نکنید.

داره خودمونی میشه hesam_a_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جدیدا نو کانادا برای تخفیف علایم بیماری های خود ایمنی منجمله ام اس استفاده میکنند ایا از مشتقاتش استفاده میکنن یا شایعه است؟

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

جدیدا نو کانادا برای تخفیف علایم بیماری های خود ایمنی منجمله ام اس استفاده میکنند ایا از مشتقاتش استفاده میکنن یا شایعه است؟
    بی اشتهایی بیماران ایدز و سرطان و تهوع ناشی از شیمی درمانی تنها موارد پذیرفته است
    خیر از خود گیاه استفاده میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز ، کلا دود و این حرف ها برای بدن مضر هست ، و میدونم که به این حرف هیچ شکی نداری .
    همین که بدونی برای بدن ضرر داره کافیه و صد البته برای روح و روان هم مضره ،
    من خودم سیگار میکشم ، و خیلی وقته میخوام ترک کنم ، اما نمیتونم ، امیدوارم خیلی زود از شر این دود خلاص شم ، از زندگی و ورزش هم افتادم ، اون قدری که توی باشگاه کم میارم...
    خدا کنه این عادت بد ترک بشه

ببخشید که من اطلاعات کافی ندارم و پست بیجا گذاشتم ، ولی خب دلم پره از این حرفا و گفتیم دیگه

10. این کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوست عزیز ، کلا دود و این حرف ها برای بدن مضر هست ، و میدونم که به این حرف هیچ شکی نداری .
    همین که بدونی برای بدن ضرر داره کافیه و صد البته برای روح و روان هم مضره ،
    من خودم سیگار میکشم ، و خیلی وقته میخوام ترک کنم ، اما نمیتونم ، امیدوارم خیلی زود از شر این دود خلاص شم ، از زندگی و ورزش هم افتادم ، اون قدری که توی باشگاه کم میارم...
    خدا کنه این عادت بد ترک بشه

ببخشید که من اطلاعات کافی ندارم و پست بیجا گذاشتم ، ولی خب دلم پره از این حرفا و گفتیم دیگه
    سلام با داروهای کمکی میتونید خیلی راحتر از شر دود راحت شوید بوپروپیون با تجویز روانپزشک بسیار موثره.

12. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

کلا ماریجوانا هیچ مشکلی نداره حتی از یه قرص استامینوفن هم ضررش کمتره ( هیچ ضرر تایید شده ای نیست ) . حشیش رو نمیدونم شاید یکم ضرر داشته باشه . منبع از ویکیپدیا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع هم کاملا معتبره و هیچ شکی در صحتش نیست اینایی که میگن خیلی مضره و ... هیچی اطلاعات ندارن تز میدن الکی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 15-04-2014 at 23:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •