وقتی memory feracncy رو روی 1600 گذاشتین به اندازه یک دهم ولت به رم ولتاژ بدین سیو کنید و دوباره تست کنید
وقتی xmp رو فعال کردین باید از پروفایلش 1600 رو انتخاب کنید
از یکی از دو روش استفاده کنید
وقتی memory feracncy رو روی 1600 گذاشتین به اندازه یک دهم ولت به رم ولتاژ بدین سیو کنید و دوباره تست کنید
وقتی xmp رو فعال کردین باید از پروفایلش 1600 رو انتخاب کنید
از یکی از دو روش استفاده کنید
مرسی از راهنمایی مشکلم حل شد، فکر کنم دلیل صفحه آبی هم این بود که دوتا رم تو شکافای همرنگ نخورده بود واسه این پروفایل xmp کار نمیکرد درست که کردم با xmp راحت روی 1600 داره کار میکنه، مرسی دوستان، فقط یه سوال نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما میخوام بدونم توی بازی و کلا سرعت سیستم فرکانس چقدر تاثیر داره آیا ارزش داره رمامو با رم فرکانس 2400 عوض کنم؟ با این سیستمم تغییری میبینم؟
به نظر من در بازی فرکانس رم خیلی تاثیر نداره و صرف نمیکنه که تعویض کنین چون تفاوت زیادی ندارند.
تفاوتی نداره
حجم رم مهم تره همین رم ها براتون خوب است
سلام مادر برد من سوخت ! سی پی یو ntel® Pentium® 4 Processor 511
(1M Cache, 2.80 GHz, 533 MHz FSB
سوکت 775 lga هستش
میخوام یه مادر بردی بخرم که رم ddr2 ya ddr3 ساپورت کنه و باسش با سی پی یو مشکل نداشته باشه چی پیشنهاد میکنید
این درسته که واسه سی پی یو 533 ٌ. باس رم ddr2 باید 1066 و اگر ddr3 بگزارم باید باس رم 1600 باشه چنین چیزی درسته خواهشن راهنمایی کنید
چی پیش نهاد میکنید
تو 775 برای پشتیبانی فرکانس رم باید به مشخصات مین نگاه کنید به سی پی یو مربوط نیست
برای خرید مین به نظر من در تاپیک خرید مین تاپیک بزنید بهتر به نتیجه میرسین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)