تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 41

نام تاپيک: تفاوت حجامت و اهدای خون از دیدگاه طب جدید

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

طب سنتی هم حجامت رو تا یه حدی مفید میدونه و معمولا سالی دو بار . بیشتر از این رو توصیه نمیکنه
    حجامت در طب سنتی هم شرایطی داره و باید طبع و شرایط بدنی طرف هم بررسی بشه
    ببخشید من اصلن از حاشیه پردازی و بیهوده گویی خوشم نمیاد اما اینجا لازم دونستم یک مورد رو هم اشاره کنم.
    دوستان ببینید ما اصلن پزشکی و طب سنتی و غیر سنتی نداریم بلکه کلن علوم پزشکی و دارو سازی یک مسیری (timeline) در طول تاریخ داشتن که حالا به اینجا رسیده و اینطور نیست که اینها در تقابل با هم باشن یا یکی اصطلاحن بی ضرر و عوارض باشه و دیگری نه. متاسفانه چیزی که امروز ما باهاش رو به رو هستیم یک دروغ بزرگ و یک جعل در تمام سطوح هستش و بعضی افراد به خاطر مقاصد شخصی علم رو در مقابل علم قرار دادن تا به این صورت ضعف خودشون رو پنهان کنن و شیادانی مثل روا زاده و رافعی پور و ... هم در خط مقدم این دروغ پراکنی قرار دارند.

برای مثال مایلم یکی از نکاتی که این آقایون خیلی روی اون مانور میدن رو اینجا براتون توضیح بدم تا بدونید واقعیت چیه و یاد بگیرید هرچیزی رو بدون دلیل و مدرک علمی و نه لیست کردن 4 تا نماد و بیان سخنان تخیلی قبول نکنید. موردی که میخوام توضیحش بدم در مورد شوینده و همینطور رایحه ی اضافه شده به اون ها هستش که امسال این آقایون از نا آگاهی افراد سو استفاده کرده و این قبیل محصولات رو سرطان زا میدونن.
    خب از اینجا شروع میکنیم که برای مثال یک صابون اصطلاحن سنتی چه تفاوتی با یک شامپو بدن امروزی داره. تعجب نکنید اما هردو رو میتونید در یک آزمایشگاه ساده و یا حتی خونه تهیه کنید (برخلاف اون چیزی که گفته میشه). یک صابون سنتی از ترکیب قلیا با چربی تهیه میشه و شما نمیتونید بعداز ایجاد ازش استفاده کنید به این خاطر که خاصیت قلیایی داره و باعث سوزش پوست میشه و این در حالی هست که یک شامپو بدن امروزی از ترکیب یک نوع اسید و ... (اسم ماده دوم یادم نیست) که در کل به ترکیب این دو ماده سولفات لورت سدیم گفته میشه ساخته میشه و تفاوتش در این هست که شما بعداز ساخت میتونید مستقیمن از این ماده استفاده کنید چون خاصیتی خنثی داره بر خلاف صابون سنتی و همینطور اون لایه ی چربی صابون رو هم به جا نمیذاره. جالبه بدونید سولفات لورت سدیم ترکیب اصلی انواع شوینده ها و حتی خمیر دندادن و ... هستش.
    و حالا رایحه برای مثال همون بوی لیمویی که حس میکنم از کجا میاد و آیا یک ترکیب شیمایی هست که باید بگم خیلی ساده خیر نیست بلکه از تقطیر پوست لیمو یا پرتغال و ... بدست میاد یعنی همون چیزی که بهش میگیم زباله میوه و به هیچ وجه هم سرطان زا نیست.

عزیزان ازتون خواهش دارم که اینقدر ساده نباشید ... .
    Last edited by Saeed Dz; 27-01-2013 at 00:17.

2. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان گرامی ما در سده ی 21 زندگی می کنیم. حجامت یعنی چی؟!!! در کدام دانشنامه ی معتبر جهانی حجامت بادگیری و .. تایید شده؟ شگفتا!
    سابقه حجامت به هفت هزار سال قبل برمی گرده .
    نیاکان ما هم حجامت می کردند.

4. 5 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض منبع علمی

چون اینجا قرار شد بحث علمی بکنیم و عقیدتیش نکنیم دو منبع خارجی و علمی ارائه می کنم دوستای که علاقه دارند تا براشون ثابت بشه
    حجامت علمی هست ومفید فایده :

1-کتاب حجامت درمانی دکتریوهان آبله (آلمان) ترجمه از زبان المانی به فارسی دکتر ابوالقاسم متین.

2- کتاب حجامت درمانی : دکتر ایلکی چرالی(امریکا)cupping therapy

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 7 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پستها همه جالب بود ولی واقعا اینقدر راجع به این مسئله ، اطلاعات مختلف و متضاد گذاشته شده من یکم سخت میتونم نتیجه گیری کنم یه جمع بندی کاش یه نفر ارائه میداد . یعنی الان اگه پزشکی توصیه کرد به انجام این کار ، اشتباه گفته و نباید انجام بدیم یا کاملا تخصصی گفته و باید انجام بدیم ؟؟
    پست شماره ی هفت هم جالب بود برام چون قبلا نمونه ی همچین اقدامی رو که کردن ندیده بودم .
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 02-02-2013 at 01:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پستها همه جالب بود ولی واقعا اینقدر راجع به این مسئله ، اطلاعات مختلف و متضاد گذاشته شده من یکم سخت میتونم نتیجه گیری کنم یه جمع بندی کاش یه نفر ارائه میداد . یعنی الان اگه پزشکی توصیه کرد به انجام این کار ، اشتباه گفته و نباید انجام بدیم یا کاملا تخصصی گفته و باید انجام بدیم ؟؟
    پست شماره ی هفت هم جالب بود برام چون قبلا نمونه ی همچین اقدامی رو که کردن ندیده بودم .
    راه های دیگه ای هستند که اونچه به عنوان فواید حجامت مطرح میشه رو بدون خطرات و مضراتی که حجامت ایجاد میشه در بر دارند که از جمله ی اون تغییر رژیم غذایی و ... همستش.

نتیجه گیری نشده تا هر کاربر با مطالعه ی مطالب خودش نتیجه گیری کنه.

9. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من این تاپیک رو ندیده بودم یکی از دوستان درتاپیک دیگه ای پرسیدن در این مورد من مفصل صحبت کردم
    شما همه مطالبی که گفتید دوستان عزیز از گفته های دیگران و فلان پزشک ایرانی و خارجی و غیره هست و بعید میدونم(تقریبا اکثریتتون) حجامت رو انجام داده باشید!
    من کاری ندارم کی درست گفته و کی درست نگفته و چقدر صحت داره ولی من شخصا خیلی ازش نتایج خوبی دیدم
    نتایجی که توجیح دیگه ای که مثلا بگم نه بخاطر حجامت نبوده واسه خودش این اتفاقای مثبت افتاده ندیدم!
    سخته نقل قول گرفتن اما پست های من دراین تاپیک موجوده شاید به عنوان تجربه شخصی بد نباشه

11. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ツツツ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Թեհրանը

پيش فرض

من هم بحث های زیادی در مورد نداشتن فایده حجامت شندیم!ولی تجربیات خودم رو اینجا قرار میدم!

1-من خودم کم خونی داشتم که به خاطر این کم خونی خیلی مواقع که میخواستم از جام پا بشم چشام سیاهی میرفت بیهوش میشدم دکتر رفتم کلی آزمایش دادم فقط کم خونی رو تشخیص دادن قرص و دارو حتی بهترین قص های آهن برام هر چی نوشت آنچنان تاثیر نداشت بعد از مدتی یکی از دوستام که تو موسسه حجامت حجتم هست برام حجامت کرد و طی یه دوره 6 ماهه کاملا مشکلم برطرف شد!
    2-پدر من فشار خون داره و متاسفانه به خاطر مشغله کاریش نمیره دکتر همین دوستم برای پدرم حجامت کرد فکر کنم 9 بار شده که دفعه اول به خاطر غلظت خون زیاد خون گیری خوبی نشد ولی الان هر وقت حجامت میکنه کاملا خون رقیق و رونش ازش گرفته میشه و واقعا تاثیر داشته چون با دستگاه هر روز چک میکنیم فشار خونی که 6ماه پیش روی 16 17 الان در روز بالای 14 نمیره!
    3-یکی از دوستان من روی سرش جوش های وحشتناک میزد دکتر هم رفت ولی هیچ جوابی نگرفت مجبور شد سرش رو کامل بتراشه عکسش هم هست ولی چون خانوم هستن نمیتونم عکس قبل و بعدش رو بزارم بعد فقط یک بار حجامت جوش های سرش کاملا کمرنگ و دیگه خبری از جوش های بزرگ و سر سفید نیست!دوستم روی سرش طوری جوش میزد که شبا از دردش نمیتونست سرش رو روی متکا بزاره ولی الان جوش ها ورمش کامل خوابیده و فقط قرمزیش مونده!
    دوستانی که میخوان حجامت کنند قبل حجامت و فردای روی که حجامت کردند یه عکس از صورتشون بگیرن تا تاثیرش رو ببینن مخصوصا خانوما که به رنگ پوستشون حساس هستن تفاوت رو کاملا حس میکنن روشن شدن رنگ پوست رو کاملا متوجه میشن.

اینایی که گفتم فقط 3 تا از تجربیاتی بود که خودم به شخصه دیدم!اگر بخوایید از تاثیرش برای واریس سردرد های میگرنی و.......... هم دیدم از نزدیک که تاثیر مفید داشته!

طب سنتی طب قوی هستش فقط باید اون دکتر بار علمیش خوب باشه من خودم به شخصصه با بیمار دیابتی صحبت کردم که انگشت کوچیک پاش کاملا سیاه شده بود و دکترا گفته بودن باید قطع بشه بعد از 1سال درمان تونسته بود انگشتش رو نجات بده و من دیدم فقط نوک انگشت اش یه کم سیاد بود و کم کم رو به بهبود بود!

حالا دوستان نگن چه طرفداری میکنه نه پدر من دکتر طب سنتی نه مادر من نه آشنام فقط از تاثیراتی که از این طب دیدم گذاشتم تا اینطوری نکوبینش.هست دکتر هایی که کارشون پزشکی نیست و دلالیه که پول های زیادی میگرن یکیش هست که ویزیت اش 20 هزار تومنه!الکی یه اسم دکتر گذاشته روی خودش و فقط پول میگیره به مردم بیچاره علف میده!
    به قیمت های گزاف که مثلا برید برا سر درد هاتون شاید ویزیتش با دارو براتون 50 هزار تومن آب بخوره!که همش گیاهان آرام بخش هست که عطاری های میفروشن!
    Last edited by ツツツ; 02-02-2013 at 14:27.

13. 6 کاربر از ツツツ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خوبه ، کسی تجربه ی بد هم داره واسمون بنویسه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالبه به بررسی من که در مورد تجربه شخصی این دوستمون توجه کنید و البته دوستان دیگه هم مطالبی از این دست رو عنوان میکنن. در این تحقیق سعی کردم از نظرات پزشکان داخلی استفاده کنم تا بیشتر با ابعاد موضوع آشنا بشید.
    1-من خودم کم خونی داشتم که به خاطر این کم خونی خیلی مواقع که میخواستم از جام پا بشم چشام سیاهی میرفت بیهوش میشدم دکتر رفتم کلی آزمایش دادم فقط کم خونی رو تشخیص دادن قرص و دارو حتی بهترین قص های آهن برام هر چی نوشت آنچنان تاثیر نداشت بعد از مدتی یکی از دوستام که تو موسسه حجامت حجتم هست برام حجامت کرد و طی یه دوره 6 ماهه کاملا مشکلم برطرف شد!
    حجامت هیچ تاثیری بر کم خونی نداره و حتی تاثیری بر خونسازی هم نداره در بدن (به دلیل میزان 4 سی سی خونی که هر بار از بدن خارج میشه و بسیار ناچیزه). یکی از دلایل مشکل شما میتونسته کم خونی باشه دوست عزیز اما بعضن مشاهده میشه افرادی که کم خونی هم ندارن به این مشکل دچار میشن و این مورد به موارد زیادی از جمله غلظت خون هم بستگی داره.
    اما جالبه بدونید من با اینکه کم خونی داشتم و دارم و همین مشکل شما رو هم داشتم این مشکل رو با توصیه پروفسور مشتاقی (یکی از استادانمون بودن) برطرف کردم اونم در عرض یک ماه و حتی کمتر با یک تمرین ورزشی.
    روزی چند بار کله پا شدن و موندن توو اون حالت هر بار به مدت 30 ثانیه درمان این مورد هست.

2-پدر من فشار خون داره و متاسفانه به خاطر مشغله کاریش نمیره دکتر همین دوستم برای پدرم حجامت کرد فکر کنم 9 بار شده که دفعه اول به خاطر غلظت خون زیاد خون گیری خوبی نشد ولی الان هر وقت حجامت میکنه کاملا خون رقیق و رونش ازش گرفته میشه و واقعا تاثیر داشته چون با دستگاه هر روز چک میکنیم فشار خونی که 6ماه پیش روی 16 17 الان در روز بالای 14 نمیره!
    مدیرکل منطقه‌ای آموزشی انتقال خون استان تهران گفت حجامت تاثیری در کاهش غلظت خون ندارد، چرا که مقدار خونی که در حجامت گرفته می‌شود بسیار کم و نامشخص است.بشیر حاجی بیگی مدیرکل منطقه‌ای آموزشی انتقال خون استان تهران اظهار داشت، مقدار خونی که در حجامت گرفته می‌شود بسیار کم و نامشخص است، لذا تأثیر در کاهش غلظت خون ندارد. مدیرکل منطقه‌ای آموزشی انتقال خون استان تهران ادامه داد، حجامت اگر با استفاده از لوازم مشترک صورت پذیرد یا انجام آن در محیط های آلوده باشد، می‌تواند موجب ابتلا به بیماری‌های منتقله از طریق خون مانند هپاتیت B و C و ایدز شود. حاجی بیگی افزود، همچنین افرادی که حجامت می‌کنند براساس دستورالعمل استاندارد سازمان انتقال خون به مدت یکسال به علت احتمال ابتلا به بیماری‌های منتقله از طریق خون، از اهدای خون معاف هستند.

منبع: سلامت نیوز

کسانی که خونشون غلیظ هستش بهتره روز یک اسپرین 100 (A.S.A.) مصرف کنن.

3-یکی از دوستان من روی سرش جوش های وحشتناک میزد دکتر هم رفت ولی هیچ جوابی نگرفت مجبور شد سرش رو کامل بتراشه عکسش هم هست ولی چون خانوم هستن نمیتونم عکس قبل و بعدش رو بزارم بعد فقط یک بار حجامت جوش های سرش کاملا کمرنگ و دیگه خبری از جوش های بزرگ و سر سفید نیست!دوستم روی سرش طوری جوش میزد که شبا از دردش نمیتونست سرش رو روی متکا بزاره ولی الان جوش ها ورمش کامل خوابیده و فقط قرمزیش مونده!
    دبیر انجمن متخصصین پوست ایران با بیان اینکه "با حجامت هیچ یک از عوامل بوجود آورنده آکنه برطرف نمی‌شود"، گفتت ... تروما و ضربه‌ای که در حجامت به پوست ناحیه پشت وارد می‌شود منجر به بروز کلویید در افراد می‌شود.
    دکتر محمد گلشنی اظهار داشت، برخی افراد با استفاده از روش حجامت سعی در بهبود جای جوش‌ها و جلوگیری از بروز آکنه دارند اما متخصصین پوست به هیچ وجه استفاده از حجامت را برای برطرف کردن مشکلات پوستی توصیه نمی‌کنند.
    وی ادامه داد، یکی از دلایل بروز آکنه رشد میکروب‌ها در غدد سباسه یا چربی است همچنین التهاب و بسته شدن مجرای غدد چربی در روی پوست موجب بروز آکنه می‌شود، از دیگر دلایل بروز آکنه می‌توان به علل هورمونی آن اشاره کرد و در صورتی که بالانس آندروژن‌ها به هم بخورد موجب ایجاد آکنه می‌شود.
    دبیر انجمن متخصصین پوست ایران تاکید کرد، با بررسی این عوامل می توان نتیجه گرفت که با حجامت هیچ یک از این عوامل بوجود آورنده آکنه برطرف نمی‌شود، از طرفی در حجامت با تروما و ضربه‌ای که به پوست ناحیه پشت وارد می‌شود علاوه بر ایجاد آلودگی، منجر به بروز کلویید یا گوشت اضافه به خاطر برش بر روی پوست به خصوص در پشت و تنه در افراد جوان و افراد مستعد می‌شود.
    دکتر محمد گلشنی خاطر نشان کرد، کلویید معمولا در ناحیه قفسه سینه، پشت و بازوهای افراد جوان و افراد مستعد بروز می‌کند و تاکید می‌کنم که استفاده از روش حجامت علاوه بر عوارضی که دارد موجب کاهش و بهبود بروز آکنه نمی‌شود.

منبع سلامت نیوز

طب سنتی طب قوی هستش فقط باید اون دکتر بار علمیش خوب باشه من خودم به شخصصه با بیمار دیابتی صحبت کردم که انگشت کوچیک پاش کاملا سیاه شده بود و دکترا گفته بودن باید قطع بشه بعد از 1سال درمان تونسته بود انگشتش رو نجات بده و من دیدم فقط نوک انگشت اش یه کم سیاد بود و کم کم رو به بهبود بود!
    ببخشید من اصلن از حاشیه پردازی و بیهوده گویی خوشم نمیاد اما اینجا لازم دونستم یک مورد رو هم اشاره کنم.
    دوستان ببینید ما اصلن پزشکی و طب سنتی و غیر سنتی نداریم بلکه کلن علوم پزشکی و دارو سازی یک مسیری (timeline) در طول تاریخ داشتن که حالا به اینجا رسیده و اینطور نیست که اینها در تقابل با هم باشن یا یکی اصطلاحن بی ضرر و عوارض باشه و دیگری نه. متاسفانه چیزی که امروز ما باهاش رو به رو هستیم یک دروغ بزرگ و یک جعل در تمام سطوح هستش و بعضی افراد به خاطر مقاصد شخصی علم رو در مقابل علم قرار دادن تا به این صورت ضعف خودشون رو پنهان کنن و شیادانی مثل روا زاده و رافعی پور و ... هم در خط مقدم این دروغ پراکنی قرار دارند.
    حالا دوستان نگن چه طرفداری میکنه نه پدر من دکتر طب سنتی نه مادر من نه آشنام فقط از تاثیراتی که از این طب دیدم گذاشتم تا اینطوری نکوبینش.هست دکتر هایی که کارشون پزشکی نیست و دلالیه که پول های زیادی میگرن یکیش هست که ویزیت اش 20 هزار تومنه!الکی یه اسم دکتر گذاشته روی خودش و فقط پول میگیره به مردم بیچاره علف میده!
    به قیمت های گزاف که مثلا برید برا سر درد هاتون شاید ویزیتش با دارو براتون 50 هزار تومن آب بخوره!که همش گیاهان آرام بخش هست که عطاری های میفروشن!
    (حذف شد)
    Last edited by A M ! N; 05-02-2013 at 14:04. دليل: حذف قسمتی از متن

16. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض حجامت و فراتر از آن

به این مقاله که توسط انجمن حجامت با استناد به اون و همینطور مقایسه اون با پژوهش بیمارستان لقمان اعلام شده سم خون حجامت 23 برابر خون اهدایی هست (: دی) توجه کنید.

در این امتحان کنترل اتفاقی مردان 18 تا 25 ساله بدون هیچکونه بیماری مزمن و یا تاریخچه افزایش چربی خون و بدون مصرف داروهای ضد چربی. کنترل 24 نفر درمان شده با حجامت تر 23 نفر بدون درمان با حجامت تر اندازه گیری چربی خون از ورید براکیال در زمان حجامت در هر هفته یکبار تا سه هفته انجام گرفت.
    نتایج ازمایشات: کاهش قابل توجهی در کلسترول LDL و کاهش نسبت LDL/HDL در افرادی که با حجامت درمان شده اند دیده شده و هیچکونه تغییر و اثار قابل ملاحظه ای در تری گلیسیرید و یا کلسترول توتال(تام) و HDL دیده نشده مگر در 7% افرادکه کاهش کلسترول توتال داشته اند و 3% افراد هم افزایش کلسترول HDL که ممکن است از نظر کلینیکی مهم باشد.

سیزدهمین شماره مجله طب الترناتیو که در تاریخ اول نوامبر 2007 در امریکا به چاپ رسیده است.
    این پژوهش تنها بر روی 24 نفر انجام شده و قابل استناد نیست (برای اطلاعات بیشتر میتونید در مورد شرایط نمونه و نمونه گیری مطالعه داشته باشد) و از طرفی امکان سوگرایی حجم نمونه وجود داره.
    نتیجه این مقاله در تضاد كامل با نتایج تحقیقات بیمارستان لقمان و استفاده از اون به عنوان یك روش درمانی هستش. افراد مورد مطالعه، افراد سالم انتخاب شدند و اثر اون روی افراد بیمار مشخص نیست.
    جالبه بدونید در قسمت دوم مطالعه بیمارستان لقمان اعلام شده، كلسترول خون حجامت دو و نیم برابر و سم آن 23 برابر خون اهدایی است (: دی).

حالا میخوام بهتون بگم اصلن منطور از سم چیه؟!
    مهمترین ماده سمی كه در بدن بصورت فیزیولوژیك ساخته میشه بیلی وردین هستش. گلبولهای قرمز خون بطور متوسط 120 روز عمر میکنن و بعد اون وارد طحال شده و تجزیه میشن و حاصل این فرایند ماده بیلی وردین هستش.
    این ماده بسیار سمیه ولی این ماده هیچگاه وارد گردش خون سیستمیك نمیشه بلکه از طریق ورید طحالی مستقیمن وارد سیستم گردش خون كبدی شده و تمامن توسط كبد تبدیل به بیلی روبین میشود و از طریق صفرا دفع و لذا این ماده در گردش خون یافت نمیشه.
    با انجام بادكش و حجامت مقداری خونریزی زیر جلدی اتفاق می افته و سلول ها تغییر شكل پیدا میكنن و مواد درون سلول ها آزاد میشن و حتی تمام اكسیژن اون گرفته میشه و اینطور به نظر میرسه كه خون سیاه تر و حاوی مواد دفعی بیشتری هست كه كاملن طبیعی هستش و در واقع ما به این خون اجازه گذر از پالایشگاههای عظیم و هوشمند بدن (كبد، كلیه، طحال) رو ندادیم.

در مطلب زیر نظر یک متخصص پوست رو در مورد حجامت داریم.
    يك پزشك متخصص پوست گفت حجامت، عوارض جانبي غيرقابل جبراني به دنبال دارد و بايد از آن پرهيز كرد.
    دكتر محمدنقی نوربالا از افراد مبتلا به بيماریهای پوستي خواست كه به اين موضوع توجه بيشتري داشته باشند.
    وي با بيان اينكه حجامت در بحث فيزيولوژی، به غير از گرفتن خون منفعت ديگري ندارد گفت، استفاده از آن در علم روز رد شده است.
    او ايجاد زخم و تاخير در بهبودی، ايجاد گوشت اضافه و تغيير در رنگ پوست را از عوارض جانبي حجامت دانست و گفت، دلايل مستند علمي وجود دارد كه نشان مي‌دهد طولاني شدن مدت زخم، منجر به سرطان خواهد شد. اين متخصص افزود، البته خون دهي در برخي از بيماران مسن، افراد سيگاري و افرادي كه خون غليظ دارند باعث ترميم جريان خونسازي مي‌شود و مفيد است.
    نوربالا با اشاره به‌ اينكه انسان‌ها در قديم، به علت نبود امكانات بهداشتي براي خون‌گيري به زالو و حجامت روي مي‌آوردند افزود، امروزه روش‌هاي علمي مناسب و وسايل بهداشتي مفيدي براي خون دادن موجود است.
    وي به‌افرادي كه به حجامت روي مي‌آورند، توصيه‌كرد كه از طريق علمي و براي كمك به همنوعان، اقدام به خون‌ دهي كنند تا هم خود و هم افراد نيازمند از اين امر بهره‌مند شوند.

منبع: خبر گذاری ایرنا
    در مقاله زیر به مضرات زالو درمانی اشاره شده.
    During the 1980's, reports were published that described the successful application of medicinal leeches to rescue surgery cases with complications. During the reattachment of severed fingers and ears, or of the detached scalp, the blood flow needs to be reestablished. This is achieved by reconnecting the major arteries and veins. In particular, the veins can be difficult to find. If not enough veins are reconnected, the blood may initially enter the reattached organ but cannot exit. This will prevent fresh, oxygenated blood from entering and, consequentially, the reattachment procedure will fail. This is where the medicinal leech comes to the rescue. The animals are applied to the tissue and they actively remove blood and secrete numerous compounds that have vasodialator, anticoagulant, and clot-dissolving properties. This prevents the tissue from dying off and allows the body to reestablish good blood flow to the reattached part

This type of procedure is not without risk. In up to 20% of the patients receiving leech treatment after microvascular surgery, infections by Aeromonas occurred. Fortunately, these infections can usually be prevented by administering antibiotics to the patients. These infections point to the potential of this bacterium, which is cooperative in the medicinal leech, to be pathogenic in humans

In patients with a normal immune response and good blood circulations at the site of attachment, bacterial infections do not usually occur

Another use of leeches is to reduce the pain of arthritis in the knees. A clinical trial suggested that patients receiving leech therapy experienced less pain than the control group

اگر از دیدگاه غیر تعصبی و علمی به این مقوله فكر كرده باشید حتمن پیش خود سوال کردین که چطور ممكنه با اندكی خونریزی از پشت یا سایر نقاط بدن (با خروج تنها 3 سی سی) تمام بیماریها درمان میشن؟!!
    بله دقیقن من و امسال من هم همین سوال رو داریم اما موضوع اینکه این یک دروغ بزرگ هستش که همونطور که بابک عزیز اشاره کردن جواب رو در علم نمیشه جستجو کرد و جواب ها جای دیگری هستش.
    وزارت بهداشت این سرزمین یه روزی به دلایل کاملن پزشکی و علمی اعلام کرد که ضمن اینکه حجامت هیچ فایده ای نداره! حتی ممکنه باعث انتقال بیماری هم بشه و بعد از اون داستان نمیگم از کجا ولی خودتون برین سرچ کنین که کیا و به چه دلایلی فشار آوردن تا بیانیه ی رسمی وزارتخونه رو لغو کنن و یک عمل بی فایده رو تبدیل کنن به درمان شونصد بیماری صعب العلاج و لاعلاج ... .
    امیدوارم بحث رو منحرف نکنم. و حاشیه هم نره تاپیک با این پست.
    چند سال قبل وزارت بهداشت منطبق بر نظر پزشکان ( همونایی که وقتی دل درد میگیریم میریم پیششون) انجام حجامت رو ممنوع کرد در ایران.
    متعاقبش از طرف مراجع بالاتر این حکم لغو شد.
    در واقع چون موضوع کمی از حیطه دانشی خارجه و وارد بحث های عقیدتی میشه خیلی ها روش حساسن و مطالعات علمی کلا حذف میشه در این مورد.
    یعنی کل پزشکان دنیا هم بگن این حجامت فاقد فایده است بر عقاید هرگز نمیتونه تاثیر بزراه.

تنها نکته ای که من تا به حال در مورد فایده اهدا خون ( فایده برای بدن فرد اهدا کننده) شنیدم اینه که فعالیت اعضای خون ساز بدن رو افزایش میده. که به همین هم شک دارم . شاید فقط به قصد تشویق و تبلیغ این جمله گفته شده باشه. جدا از این ازمایش های رایگانی که همراه داره هم از نظر اماری برای سیستم بهداشتی مفیده هم خود فرد زود تر در جریان بیماری های احتمالیش برای کنترل قرار میگیره.
    درباره حجامت هم متون سنتی هزاران فایده ذکر میکنن که قابل تحقیق نیست اصولا. مراجع نوین پزشکی هم کلا مفاهیمی مثل خون کثیف و غیره رو قبول ندارن.
    و توصیه میکنم تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه کنید تا بیشتر به ابعاد این قبیل جعلیات پی ببرید.

در نهایت اینکه دوستان بهتره بدونید هر کیسه خون به طور میانگین جان 3 نفر رو نجات میده پس توصیه میکنم اگر تصمیم به انجام چنین کاری گرفتین حتمن خون بدید تا علاوه بر تاثیراتش بر بدن عملتون با ارزش و انسانی باشه. در بیشتر کشور های دیگر برای خون دادن از بیمارستان هزینه دریافت میکنن پس به خودتون افتخار کنید.
    Last edited by Saeed Dz; 02-02-2013 at 18:23.

18. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •