تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: من چرا انگلیسی یاد نمی گیرم!!

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

از تاپیکی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز معرفی کردند متوجه شدم که همه با نرم افزار آموزش زبان مخالفند! من خیلی چیزا رو از رزتا یاد گرفتم، واقعا به نظرتون نرم افزار ها رو کنار بذارم؟؟
    بازم متشکرم
    نه، ببینین، بد برداشت کردین...

اون نرم‌افزارها به هیچ عنوان بد نیستن که خیلی هم به عنوان مکمل عالی هستن...

ما اون نرم‌افزارها رو به کسانی توصیه نکردیم که میل چندانی به زبان و کلاس نداشتن و می‌خواستن همه‌ی زحمت‌ها رو بندازن به دوش نرم‌افزار...

وگرنه اگه شما می‌بینی داری یاد می‌گیری، حتی همونقدر که توی محیط نرم‌افزاری هستی که زبانش انگلیسیه خیلی خوبه...

ولی یه نکته که دوستان راجع به فیلم گفتن... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

شما در پستتون اینطوری گفتید که زبان آموزی ، مثلا از طریق دیدن فیلم و اینا ، باعث میشه که زبان رو (همونطور که اونا استفاده می کنن) "یاد بگیریم " ... من مخالف این جمله ام و به نظرم :

زبان آموزی از طریق دیدن فیلم و اینا ، باعث میشه که زبان رو (همونطور که استفاده می کنن) "در اختیار داشته باشیم" ... و این لزوما باعث یادگیری بهتر نمیشه ... وگرنه اگه اینطوری بود ، الان باید خیلی از دوستای من و شما که روزی 1-2 تا فیلم می بینن ، یه پیشرفت قابل ملاحظه ای می کردن و حداقل listening شون تقویت میشد ...

یادگیری زبان ، به خیلی چیزا نیاز داره که در معرض فیلم و رادیو بودن ، فقط یکی شه ... زبان نیاز به انگیزه و دقت و تمرکز بالاتر داره ، و حوصله بیشتر ، و یک استاد ... که اکثرا در کلاس راحت تر بدست میان ، تا مثلا توی خونه و در کنار ظرف هندونه و باد کولر و در حالت لمیده و هزار تا حواس پرتی دیگه ...

2. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    منم دقیق همین مشکل رو دارم
    ولی خب با برنامه رزتا استون کارکردم و یه در دوره پیشرفته اش یه کم خوبتر شدم از لحاظ شنیداری بعد فیلم ها رو با زیرنویس تماشا میکنم بیشتر به خود فیلم توجه میکنم بعد برای رفع تردید درجای که داشتم زیرنویس رو میخونم
    منم اصلا وقت ندارم برم اموزشگاه
    یه دوره بود دوستم اورد برام مال سایت استرالیا نتورک (دروه ایلتس) بود که از ابتدا تا انتها یه کورس داشت که واقعا تو کورس اول چیزای رو میگفت مه تاالان ندیدم ومطالب خوبی داشته از جمله شنیداری درک مفاهیم و تمرین و در اخر نکته های که باید یاد بگیری پیشنهاد میکنم مال اون سایت رو بگیری
    فرضا یه مثال جالب اگه درست گفته باشم اینتوریه
    برای ماده مایع میتونی از material و liquid استفاده کنی ولی بهتره از مایعات دومی رو انتخاب کنی که گزینه مناسب تر هست تو همون سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هست پیشنهاد من اینه دانلود کنی اگه نت پرسرعت داری همش هم به زبان انگلیسی هست
    یا برای دیکشنری هم دیکشنری
    لانگمن رو دانلود کن انگلیسی به انگلیسی هست که واقعا خیلی قوی و تلفظ تمرین و ازمون هم داره
    ----------------
    یه چیز رو یکی از دوستام به نقل از استاد خارجه شون تو دانشگاه بهم گفته که از این قراره:
    هرکلمه ای رو که یاد گرفتی برای به خاطر سپاردنش با اون یه جمله بساز بعد حدود دو سه ساعت دیگه هم بازم یاداروی و یه جمله دیگه بساز اینجوری قشنگ میره تو مخ نازنینت
    تاحالا که واسه من جواب داده ولی خب کلمات میره تو حافظه ولی ترکیب کلمات و جمله سازی هم برای این کار داره خوبتر میشه هرچند خراب جمله سازی میکنم ولی از هیچ بهتره
    موفق باشید

4. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mohana khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پس راهنمایی واسه من چی؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

منم خیلی مشکل دارم هر راهی رفتم ب نتیجه نداد
    کلا زیان برام خیلی سخته
    نمیدونم ازکجا و چطوری شرو کنم فطم برای معنی میخوام کار کنم برای زیان عمومی و تخصصی ارشد
    504 رو کتایش رو داشتم اصلا برام جذاب نبود و چند درس خوندن دیگه ادامه ندادم
    استارتر تاپیک گفتید از چه نرم افزاری استفاده میکنید کمی توضیح میدید
    برای وی ویندوزه یا اندورئید؟

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

12

استارتر تاپیک گفتید از چه نرم افزاری استفاده میکنید کمی توضیح میدید
    برای وی ویندوزه یا اندورئید؟
    از نرم افزار minipauker که یه جعبه لایتنر جاوا هست و روی اکثر گوشی ها نصب میشه برای حفظ کردن لغات تو وقت ها بیکاری، زمان های انتظار، تو اتوبوس و ... . بسته های کلماتش آماده هست مثلا کلمه های 504 یا 1100 خیلی راهت نصب میکنی و حفظ میکنی(که البته دوستان این تاپیک می گفتند اگه معنی ها انگلیسی باشه بهتره)
    این ها هم ماله ویندوز هست:
    بعدیش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خیلی طرفدار داره
    آخریش هم بهترین نرم افزار آموزش زبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای دانلود هر کدوم مشکل داشتی بگو
    Last edited by vahid javani; 21-01-2013 at 09:57.

8. این کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

در مرود نرم افزار رزتا استون کمی توضیح میدید شیوه یاد دانش چطوریه؟
    کلا انگلیسیه یا معانی رو بفارسی برایت میگه
    در مورد نرم افزار تل می مور هم توضیح بدید چطوریه سبکش
    Last edited by binaafarin; 21-01-2013 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مرود نرم افزار رزتا استون کمی توضیح میدید شیوه یاد دانش چطوریه؟
    کلا انگلیسیه یا معانی رو بفارسی برایت میگه
    در مورد نرم افزار تل می مور هم توضیح بدید چطوریه سبکش
    روی همون چهارتا اصل reading writing listening speaking کار می کنند مثلا برای writing یه عبارتی رو میگه باید تایپش کنی یا برای speaking یه متنی رو می نویسه باید بخونیش و...
    فکر کنم تو خود سایت سازنده خیلی بهتر توضیح داده باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

یعنی اصلا فارسی درکار نیست توشون؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی اصلا فارسی درکار نیست توشون؟
    اصلا!!!!
    با عکس و فیلم و به کار بردن داخل جمله بهت می فهمونه

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود
    خواهشا راهنماییم کنید دیگه نمی دونم چیکار کنم.
    کارایی که کردم برای آموزش زبان
    خوندن کتاب 504
    کتاب 1100 رو شروع کردم فثط کلماتش رو وارد جعبه لایتنر کنم.
    پاس کردن انگلیسی عمومی و تخصصی
    از نرم افزار جعبه لایتنر استفاده میکنم که الان حدود 800 کلمه داخلش دارم که تقریبا مسلط هستم.
    نرم افزار رزتا استون رو از 5 بخش 3 بخش اولش رو خوندم.

مشکلم اینه که وقتی یه جمله می بینم یا میشنوم معنی اکثر کلماتش رو بلدم ولی نمی تونم معنیش رو بفهمم! خیلی عجیب و خنده داره نه؟؟!
    یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی می خوام یه جمله بنویسم اول اینکه هرکاری می کنم هیچ کلمه ای یادم نمیاد، دوم هم این که گرامرم خیلی ضعیفه و جمله بندی زیاد بلد نیستم.

راه هایی که الان پیش رومه
    یکی نرم افزار Tell me more هست
    یکی زبان نصرت ( درس های آخرش رو گوش دادم به نظرم خیلی پیش پا افتاده بود!)
    رزتا
    کلاس هم اصلا نمی تونم چون دانشگام تو یه ده کوره اییه که هیچی نداره!!

زبان رو به خاطر موارد زیر می خوام یاد بگیرم:
    اول خوندن مقاله
    دوم ارتباط از طریق ایمیل و فروم
    سوم شرکت توی امتحان های بین المللی(تا دو سال دیگه وقت دارم)
    چهارم فیلم!

راستی یه 30-40 گیگ فیلم گرفتم ببینم، با زیرنویس ببینم؟ چه زبانی فارسی یا انگلیسی یا هر دو؟

ببخشید خیلی خیلی طولانی شد گفتم اگه کسی خواست راهنمایی کنه اطلاعات کامل داشته باشه!
    ببین دوست خوبم، شاید برات جالب باشه ولی این احساسی رو که الان شما داری من هم داشتم.
    زبان آموزان دیگری رو هم میشناسم که در حین زبان آموزی دچار همچین احساسی شده اند.
    شما در مورد نحوه زبان آموزی خودت توضیحات کاملی دادی اما نگفتی چند وفته که به طور جدی شروع به یادگیری زبان هستی؟!
    چیزی که من میخوام بهت بگم اینه: "اصلا نسبت به این احساسی که داری نگران نباش".
    این حالت کاملا طبیعیه، به خصوص برای شما که به صورت خودآموز در حال یاد گیری زبان هستی.
    خود من با کتاب 504 و نرم افزار "tell me more" شروع کردم، بعدش هم 1100 رو خوندم. تو خوندن 504 مشکلی نداشتم ولی با 1100 مشکل داشتم، هنوز هم تمام کلماتش رو یاد نگرفتم. متاسفانه سراغ یادگیری گرامر هم نرفتم که اخیرا فهمیدم عجب اشتباهی کردم و الان دارم جبرانش میکنم.
    با توجه به توضیحاتی که دادی، هدف شما از یادگیری زبان بیشتر بالابردن توان درک مطلب مطالب انگلیسی هست.
    راه حلش هم ساده است: بخون، تا میتونی کتاب، مقاله، داستان، خلاصه هرچی دوست داری مطالعه کن.
    مطمئن باش بعد از یک مدت خودت متوجه پیشرفتت خواهی شد.
    به نظر من شما از خودت توقع زیاد داری، به خودت زمان بده. هرچه زمان بیشتری صرف کنی، نتیجه بهتری خواهی گرفت.
    امیدوارم پشتکارت رو از دست ندی چرا که بیشتر عامل موفقیت همین پشتکار هست.

14. 5 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •