تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: مشکل مگس پران چشم

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون طور که دوستان هم گفتن درمانی نداره......فقط باید تحملش کنی و بهش توجه نکنی....

درسته بعضی وقتا خیلی میره رو اعصاب ولی بهش عادت میکنی.........

2. 4 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من مشکل مگس پران دارم همراه با اون جرقه های نورانی ابی پررنگی هم دیده میشه یک بار هم رقتم پیش متخصص چشم گفت چیز خاصی نیست واقعا چیز خاصی نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همون طور که دوستان هم گفتن درمانی نداره......فقط باید تحملش کنی و بهش توجه نکنی....

درسته بعضی وقتا خیلی میره رو اعصاب ولی بهش عادت میکنی.........

خانم دکتری شدیا برای خودت .

آره حق با raana .... داداش بنده هم همین مشکل رو داره ... دکتر گفت مشکل خاصی نیست .... گاهی هست گاهی نیست .

کم کم بهش عادت میکنی ....

من مشکل مگس پران دارم همراه با اون جرقه های نورانی ابی پررنگی هم دیده میشه یک بار هم رقتم پیش متخصص چشم گفت چیز خاصی نیست واقعا چیز خاصی نیست؟
    راست گفت ... آره چیز خاصی نیست . نگران نباش .

5. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به نظر من حتما به متخصص دیگری هم مراجعه کنین تا مطمئن بشید ... چون دیدن اون نور ها عادی نیست ...

7. این کاربر از master0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

راستی بچه ها برای جلوگیری از افزایش این مگس پران ها و دیدن جرفه و نور ها راهی هست ؟

چند وقته گاهی حس می کنم یه سری نقاط نورانی هم می بینم !! فک کنم رو به بد تر شدن داره میره چشم هام ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

راستی بچه ها برای جلوگیری از افزایش این مگس پران ها و دیدن جرفه و نور ها راهی هست ؟

چند وقته گاهی حس می کنم یه سری نقاط نورانی هم می بینم !! فک کنم رو به بد تر شدن داره میره چشم هام ...
    شما بهتره کمتر پای کامپیوتر بشینین .... بعد از هر 1ساعت استفاده از کامپیوتر یک ربع به چشمتون استراحت بدین ......

+

از غذاهایی که در بینایی چشم موثره استفاده کنید :

ویتامین E یكی از آنتی‌اكسیدان‌های قوی است كه در تقویت چشم موثر است. مقدار توصیه شده ویتامین E در مردان 10 میلی‌گرم و در زنان 8 میلی‌گرم در روز است. بهترین منبع ویتامین E نیز آجیل و روغن‌های گیاهی است. از سوی دیگر سلنیوم به جذب ویتامین E و ساخته شدن آنتی‌اكسیدان‌ها در بدن كمك می‌كند. غذاهای دریایی حاوی مقادیر زیاد سلنیوم هستند.

10. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

راستی دوستان یه مشکل دیگه هم وجود داره ،

هر از چند وقتی داخل یکی از چشم هام یه لکه های قرمز رنگ می افته . مشکلش بخاطر چیه و خطرناکه ؟

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دوستان یه مشکل دیگه هم وجود داره ،

هر از چند وقتی داخل یکی از چشم هام یه لکه های قرمز رنگ می افته . مشکلش بخاطر چیه و خطرناکه ؟

این لکه قرمز بعد از استفاده از قطره از بین میره؟؟؟؟؟؟

اگه از بین میره که ...مشکل خاصی نیست......به خاطر خشکی چشم که دچار التهاب هم میشه....که معمولا با خارش و لکه های قرمز

همراه.......یا میتونه به علت حساسیت یا همون آلرژی باشه.......یا به خاطر زیاد نگاه کردن به مانیتور...

13. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کلا جرقه تو چشم رو خیلی خیلی جدی بگیرید چون یکی از علائم مشکلات شبکیه همین دیدن جرقه های نورانی در میدان دید هست. البته ممکنه که ناشی از مشکلات دیگه ای مثل میگرن و ... هم باشه ولی بهتره که اول حتما از لحاظ شبکیه چک بشه. معاینه شبکیه هم با معاینه معمولی چشم کاملا تفاوت داره در ابتدا قطره های گشاد کننده مردمک( معمولا 3 قطره با قاصله های زمانی ) ریخته میشه و بعد شبکیه و ماکولا معاینه میشه. انوقت اگر مشکلی نبود میشه رفت روی سایر احتمالات.

جرقه و Flash در چشم بخصوص اگر در افراد نزدیک بین با شماره های بالاتر از 5 یا در افرادی که ضربه ای به سر یا چشمشون خورده رخ بده حتما حتما بایستی به دقت توسط چشم پزشک معاینه بشه. ربط زیادی هم به تغذیه و کمبود ویتامین و ... نداره.

15. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آره قطره ای که دکتر داد بهم مفید بود و یواش یواش بعد از یکی دو روز لکه قبلی از بین رفت ...

به احتمال زیاد از مانیتور هم هست .. شاید براتون عجیب باشه ولی روزانه شاید 15 ساعت به مانیتور نگاه می کنم و به شدت وابسته ام به نت و کامپیوتر ...
    (البته به همون اندازه هم حرفه ای ام و مجبورم هر جا عضو میشم دیگه با اسم مستعار عضو شم !!!!! )

جالب این جاس که هم مگس پران ، هم لکه های گرد قرمز ، هم ضعیف و نزدیک بین بودن در چشم راستم دیده میشه و روی اون یکی چشم خیلی خیلی کمه ... !

راستی از کمک همه تون تا حالا تو این انجمن ممنونم ، به خصوص ranna عزیز که خیلی کمک کردن

17. این کاربر از master0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •