منم هم کاملا شرایطم با مال شما یکسانه امیدوارم دوستان راهنمایی کنید واسه بودجه3میلیون بی گارانتی ال ای دی
ممنون
منم هم کاملا شرایطم با مال شما یکسانه امیدوارم دوستان راهنمایی کنید واسه بودجه3میلیون بی گارانتی ال ای دی
ممنون
اگه بودجتون تا 3 تومنه به نظر من 6950 بگیرین بهتره درسته قیمتش 200 یا 300 تومن بالاتره و ارزشش رو داره.
قیمت بانه هم زیاد فرق نمیکنه اما اگه بگردین شاید بتونین تا 3200 تومن یا بیشتر پیدا کنین. اما مطمئن باشین که پشیمون نمیشین.
البته سامسونگ یه DVD به اضافه عینک هم هدیه میده.
انطباق تصویر5960 هم پایینه ( 100Hz ) و با مقایسه ای که من کردم تصویر 6950 بهتره.
تعداد پورتهای USB مدل 6950 بیشتره و wifi داخلی هم داره.
از نظر شکل ظاهری هم به نظر شخصی خودم قشنگره.
Last edited by kiar; 13-01-2013 at 21:37.
سلام
واسه شما هم من همون پیشنهادی رو میدم که تو پست قبل گفتم.
تشكر ازدوستان.
من فعلا رو همون 6950 نظرم هست.فقط چطوري ميشه فهميد تو بانه يا جوانرود اين مدل هست و چه قيمتيه؟!نريم تا اونجا خبري نباشه!كم راهي نيست.
تو يه سايت شماره داده بود كه پيامك بزنين،زديم جواب داد كه فعلا فقط سوني دارن!!
راستي در مورد سوني هيچ حرفي نشد!!!مدلاش چطوريه؟از سامسونگ سرتر يا فقط پول اسمشو ميگيره؟!
جوانرود رو نمیدونم ولی بانه 90 درصد میشه پیدا کرد. اون ده درصد هم ممکنه یه اتفاقی بیافته که قابل پیشبینی نباشه.
مثلا واسه ما یه بار اتفاق افتاد رفتیم چندتا بیاریم بعدش وقتی اونجا رسیدیم دیدیم که ایست بازرسی ها وسایل بزرگ مثلا کولر یا تلویزیون رد بشه
ولی آخرش هم به یه وانت بار دادیم که اونم تضمین نمیکرد که بتونه رد بکنه یا نه ولی خوشبختانه آورد.
در مورد سونی هم بگم که کیفیت ساختش بالاست ولی امکانات جانبی کمتری داده کیفیت تصویرش هم خوبه ولی سامسونگ بهتره.
سلام
اولا وقتی حال شما 32 متر فکر نمی کنم فاصله شما از تی وی بیشتر از 3 یا 4 متر باشه چون قطعاقرار نیست تی وی بچسبه به دیوار و هنگام نگاه کردن هم خودتون بچسبین به دیوار .
یه نصیحت هم می کنم البته ببخشید به عنوان یه فروشنده توصیه می کنم بر خلاف 99% مردم ایران که سعی دارند بزرگترین سایز ممکن رو با توجه به فاصله شون تهیه کنند شما همیشه سعی کن کوچکترین اندازه رو با توجه به فاصله تون انتخاب کنید یعنی اگر بین 40 و 46 دو به شک هستید انتخاب بهتره 40 نه 46 .
دلیل اول اینکه پول کمتری پرداخت کردید دوم اینکه با توجه به کیفیت اکثرا پایین سورس ها متداول فعلی مثل تی وی ماهواره و دی وی دی کیفیت بهتری خواهید داشت .
در مورد انتخاب تی وی از بانه یا جوانرود قطعا ساموسنگ یا ال جی فایده نداره چون تفاوت قیمتی نداره فقط سونی ارزش خرید داره از مرز
به نظر من بهترین انتخاب برای شما 40 EX 720 که الان از تهران هم می تونید بخرید حتی با یک ماه گارانتی به نظر من جز پخش فرمت های مختلف که میشه برطرفش کرد با وسیله جانبی با بقیه خواسته های شما همخوانی بیشتری داره از جمله این که یک بار بیشتر قصد خرید ندارید .
اگر هم انتخاب شما ساموسنگ شد همان با گارانتی بهتره واگر تهران بودید می تونم بگم از کجا با پایین ترین قیمت تهیه کنید .
تشكر از راهنمايي كاملتون.
تهرانيم،اون جا كه گفتين قيمت پايين كجاست؟با گارانتي سام ميده؟
قيمت اين 3 مدل رو ميده:
6950
6960
6980
البته همون 40" كه گفتي.
تشكر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)