تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 51

نام تاپيک: جشن عروسي گرفتن يا رفتن مسافرت ؟؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون بابت نظراتتون

اكثرا نظراتتون مثل نظر خودم هست فقط يك مسئله اينكه من با چند نفر صحبت كردم و گفتن كه اكثر دخترا دوست دارن مراسم عروسي بگيرن

حالا اگر عروس خانم براي اينكه من ناراحت نشم و نظر من باشه بياد قبول كنه عروسي نگيريم كه به قولا كمكي به خودمون بشه آيا بعدا مشكل پيش نمياد در سال هاي آينده؟؟؟!!‌ با اينكه نظر خودمم روي مراسم كوچك و خانوادگي كه فاميل هاي نزديك دو طرف بيان

مسئله بعد اينكه با توجه به اينكه وسع مالي دارم كه عروسي بگيرم اگر نگيرم آيا حرف پشت سرمون نمي زنن كه خسيس هست و فلان ؟؟!!!

مسئله ديگه اينكه فرض مثال خانواده حالا بند يا خانواده عروس اصرار به گرفتن عروسي داشته باشن ، حالا چاره چيه؟؟

با تشكر

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون بابت نظراتتون

اكثرا نظراتتون مثل نظر خودم هست فقط يك مسئله اينكه من با چند نفر صحبت كردم و گفتن كه اكثر دخترا دوست دارن مراسم عروسي بگيرن

حالا اگر عروس خانم براي اينكه من ناراحت نشم و نظر من باشه بياد قبول كنه عروسي نگيريم كه به قولا كمكي به خودمون بشه آيا بعدا مشكل پيش نمياد در سال هاي آينده؟؟؟!!‌ با اينكه نظر خودمم روي مراسم كوچك و خانوادگي كه فاميل هاي نزديك دو طرف بيان

مسئله بعد اينكه با توجه به اينكه وسع مالي دارم كه عروسي بگيرم اگر نگيرم آيا حرف پشت سرمون نمي زنن كه خسيس هست و فلان ؟؟!!!

مسئله ديگه اينكه فرض مثال خانواده حالا بند يا خانواده عروس اصرار به گرفتن عروسي داشته باشن ، حالا چاره چيه؟؟

با تشكر
    سعی کن قبل از این که مسئله رو باهاش در میون بزاری بفهمی موافقِ یا نه که از روی رودربایسی جواب نده
    مثلا بگو یکی از دوستام میخواد بجای عروسی به مسافرت بعد ببین چی میگه؟!
    در مورد سوالتون باید بگم احتمال 90 در صد مشکل پیش میاد بشخصه خیلی دیدم
    در مورد مردم اصلا بیخیال !! شما بهترین جشن رو هم بگیری بازم پشت سرت حرف میزنن شک نکن
    مسئله خانواده ها رو هم خودتون باید با صحبت حل کنید در هر صورت میشه خانواده رو قانع کرد چون اوناهم صلاح بچه هاشونو میخوان

3. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا به عنوان برادر کوچیکتر یه توصیه اکید میکنم جدی بگیر لطفا

با حرف و حدیث و حدس و گمان جلو نرو
    نظر عروس و خانوادش رو از همین اول جویا بشو البته غیر مستقیم باشه بهتره که تو ذوقت نخوره و خدای نکرده سوءتفاهم نشه
    اگه پایه بودن با یه مراسم کوچیک جمع و جور کنید قضیه رو (بدون مراسمم که نمیشه دیگه)

میگن حرف مردم باد هواست ولی خداییش اندازه یه نسیم خشک و خالی هم ارزش نداره که اصلا وقتت رو تلف کنی که بدونی فلانی در موردتت چی گفته! تنها کسی که حرفش مهمه عروس و داماد و والدین دو طرف هست

5. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

نظرات جالبي داديد كه گفتيد نظر عروس و فاميل اونا رو ازشون بپرسم تا عروس خانم تو رو دربايستي قرار نگيره

فكر مي كنيد زمان نامزدي چقدر بايد باشه و چه مسائل و سوالاتي بايد مطرح بشه و چه چيزي مطرح نشه؟؟؟

با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه پول باشه هر دوش خوبه!

8. این کاربر از naeini89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اگه پول باشه هر دوش خوبه!
    شما آقا هستيد يا خانم؟؟؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خب به سوال من جواب ندادید ولی از گفته هاتون فهمیدم که اقا هستید.
    ببینید شاید فقط 1 درصد دخترها از عروسی خوششون نیاد.اصلا اسمش روشه عروسی.نمیگن دامادی.عروسی مال عروسه نه مال مردم.عروسی قشنگ ترین شب زندگی عروس هست که اتفاقا همزمان هست با بخور بخور فامیل

ببخشید که این حرف رو انقدر رک میگم ولی مگر همسرتون در مورد جهیزیه گرفتن یا نگرفتن از شما سوال کردند که شما حالا میخواهید در مورد عروسی گرفتن یا نگرفتن ازشون سوال بپرسید؟

این رو مطمئن باشید اگر عروسی نگیرید بعد از چند سال حتما همسرتان با دیدن عکس ها و فیلم های عروسی دیگران حسرت خواهد خورد

ماشین رو همیشه میشه خرید
    مسافرت رو همیشه میشه رفت ولی عروسی رو چی؟اگر الان عروسی نگیرید کی بگیرید؟
    تازه فقط خودتان و همسرتان نیستید که باید با این موضوع موافقت کنید.خانواده خودتان و خانواده همسرتان هم باید موافق باشند

11. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    به عنوان یک فرد متاهل : کمتر کسی ( یک در 100 ) خواهان نداشتن مجلس هست
    شما میتونی چندین مجلس بگیری از نامزدی و عقد و عروسی و بعضی مراسم های زنانه بگیر تا چنتای دیگه
    ولی کاری که من به عنوان مثال کردم خلاصه کردن همه اینا در یک مجلس کامل عقد بود ولی عروسی نه، عروسی رو میریم سفر
    کمتر کسی حاضر میشه دوباره میگم نخواد مجلس بگیره اونم دختر خانوم ها
    مطمئن باش عزیز خانومت حتی الان بگه لازم نیست چند یا چندین سال دیگه حسرت این رو میخوره که عروسی کاش میداشت کاش عکس در لباس عروسی می گرفت
    کاش فیلمش رو داشت و خیلی چیزهای دیگه
    به هر حال یک جشن لازمه مگه اینکه شرایط مالی اجازه نده که اون بحثش جداست کاملا

13. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

ببينيد اگر من بخوام عروسي بگيرم نزديك 500 نفر حداقل بايد بيان كه به عبارتي نزديك 20 ميليون هزينه مي شه براي بخور بخور فاميل اونم براي فقط 5 ساعت يا اصلا 10 ساعت

در ضمن من نگفتم مراسم نمي گيرم و اين مسائل

من نظرم اينه كه يك عقد بگيريم و اصلا لباس عروسي هم مي گيرم و فيلمبرداري و عكاسي هم بشه و يك مراسم گرفته بشه اصلا بخور بخور شبيه به عروسي ولي در حد فاميل و آشنا دو طرف كه نهايتا 150 نفر بيشتر نشه چون واقعا زور داره 20 ميليون بدي واسه 10 ساعت مثلا كه بيان بخور بخور كنن و بعدش برن اصلا من مي گم مسافرت به كنار به جاي اون هزينه اي كه مي خواد بشه طلا واسش مي گيرم يا ماشين براش مي خرم ولي بخور بخور ديگران فايده اي نداره براي ما

نظر شما چيه؟؟؟

با تشكر

آخر فروم باز secretman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

من نمیدونم چرا همه اومدن نوشتن عروسی نگیره

آقا مطمئن باش که عروسیت برگزار میشه ، نزارین این 4 تا رسم و رسومی که واسمون مونده رو با چیزای دیگه جایگزین کنیم

اصلا همین که مراسم میگیرین ، مهمانا میان ، بزن و برقصش ، همش قشنگه و به نظرم هیچی رو نمیشه جایگزینش کرد

شما میتونی مهمان کمتر دعوت کنی ، یا جور دیگه هزینه رو کمتر کنی ، اما اینکه مراسم نگیری اشتباهه

16. 2 کاربر از secretman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •