12 با تغيير متغير y'=p (و y'' = dp/dx) به يك معادله مرتبه اول همگن تبديل مي شود كه با تغيير متغير
z=p/x حل مي شود
12 با تغيير متغير y'=p (و y'' = dp/dx) به يك معادله مرتبه اول همگن تبديل مي شود كه با تغيير متغير
z=p/x حل مي شود
روش ها ي حل 11 و 12 مثل هم است
از همه دوستان مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم، راهنمایی های شما خیلی کمک کرد
این سری آخر سوالات است.اگر مقدوره، زحمت اینا را هم بکشید.
![]()
سلام
بنظرم در 1 اشتباهي در مرتبه مشتق ها در صورت سوال است شماره 2 ضرايب ثابت است 3- چون تبديل لاپلاس خطي است ميشه از تك تك توابع لاپلاس گرفت 4-از تابع sinx در x به توان دو ضرب شده كه در اين موارد مشتق دوم تبديل لاپلاس sinx را بدست مياريم6-از تبديل لاپلاس coshx از p تا بينهايت انتگرال ميگيريم 7-اگر حد بالايي همان x باشد فكر كنم با جز به جز حل ميشه اگه حد بالايش بينهايت باشه از تبديل لاپلاس e به توان 2t از صفر تا بينهايت انتگرال ميگيريم8- مثل شماره 4 9-براي لاپلاس معكوس در اين مورد ميشه از تجزيه كسر ها استفاده كرد 10-ميتونيم اول لاپلاس معكوس مشتق F را حساب كنيم بعد حاصل را بر x- تقسيم كنيم 11- مثل شماره 2 12- اگر منظور تبديل لاپلاس باشه كه خيلي راحته
سلام میشه در حل این معادله کمک کنید؟ a ثابت ، r بر حسب t .
r'2sin(2at)+2arr'cos(2at)-a2r2sin(2at)+2=0
سلام من تو حل این دمعادله مشکل دارم اگه میشه کمکم کنید[IMG]IMG_20141124_121926639[/IMG]
ای درس کثیفیه این معادلات
پر از حیله و کلک
4 بار این درس را افتادم نتونستم پاس کنم
سلام . تصویر نیست .
![]()
سلام خوب هستید من دانشجوی مهندسی کنترل هستم یکی از مباحث جبر خطی رو بلد نیستم زیاد جزوه از اینترنت گرفته ام . کتاب هافمن و استاد بیژن زاده رو دارم ولی این مبحث اصلآ قابل فهم نیست امکانش هست لطف کنید راهنمایی نمایید ...
بدلیل اشتغال به کار سر جلسات کلاسی نتوانستم حضور یابم وووو
این مبحثه ............ این قسمتی که دور آن خط کشیده ام چطور محاسبه می شود ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)