HITMAN ! واقعا لذت بردم !
HITMAN ! واقعا لذت بردم !
منم نظرم رو کچل بی همتای دنیای گیم هست
Darksiders II به اندازه قسمت اول مجذوب کننده نبود.
Hitman: Absolution رو من روی اخرین درجه سختی تموم کردم و میتونم بگم رسما لذت بردم از بازی و حتا جو کانویکش و اکشنی بازی رو نادیده میگیرم اما داستانش منو راضی نکرد
Assassin's Creed III هم به حد کافی در تاپیکش بحث های زیادی کردم ، کاش بازی را با فاصلخ زمانی مثلا 3 ساله منتشر میکردن .
Sleeping Dogs این عنوان هم میشه گفت تا اواسطش برام کمی جذاب بود که به مرور کلا ولش کردم
Dishonored : فوق العاده ، لول دیزاینی فوق العاده ، گرافیک هنری زیبا ، گیم پلی بسیار خوش دست که یاد اور روز های خوش نیمه جان در گذشته بود ، مخفی کاری و بکش بکشی بسیار چربی داشت که باعث میشه تا رای من برای بهترین اکشن ادونچر سال به این عنوان باشه
منم به Dishonored رای دادم بخاطر اینکه فقط دو عنوان امسال تجربه ی جدید و نو ارائه کردن که یکی همین Dishonored بود و یکی دیگه هم Journey
چه رقابت نزدیکی شده![]()
دقیقه 90 دادم رای رو... ولی وحشتناک حساس بود...
رای من رفت برای Dishonored عنوانی که لذت مخفی کاریش به اندازه لذت اکشن بودنشه و توازنی عالی بین این دو برقراره با گرافیک هنری تک اش و صدا گذاری عالیش... به این امید که از این جور بازیها بازم در آینده ببینیم.
Dishonored Winner
حق ب حق دار رسید با اینکه معمولآ نتایج عجیب غریب حاصل میشه هر سال تو این نظر سنجی فروم خودمون..![]()
آقا من از رایی که دادم پشیمون شدم
من شدیدا طرفدار هیتمنم و با 47 زندگی کردم.
ولی امروز تازه اساسین رو گرفتم بازی کردم.
واقعا شاهکاره ... از نظر فنی عالیه.
حالا از پورت بدش بگذریم.
پس رای منو واسه اساسین حساب کنید اگه میشه ...
اگه حساب کنید که رقابت بین اساسین و دیسانرد فعلا مساویه و میره واسه وقت اضافه![]()
خیلی سخته انتخاب کردن ولی من هیتمن رو انتخاب میکنم
دو تا رای Assassin's Creed III باطل اعلام میشه...
41 رای شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)