نظر سنجی تموم شد و Journey با اختلاف زیاد دوم شد
این ویدئو رو دانلود کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر سنجی تموم شد و Journey با اختلاف زیاد دوم شد
این ویدئو رو دانلود کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Layken; 02-01-2013 at 01:12.
حامد این ویدئو رو روز اول میذاشتی نتیجه نظر سنجی عوض میشد
خیلی ها هیج ایده ای نداشتن که Journey چه شاهکاریه
خوب تنها دلیلی که میتونه برای دوم شدن journey اونم با این اختلاف باشه انحصاری بودن بازیه فقط و فقط همین !نمیگم walking dead در حد اول شدن نیست چرا هست اما این اختلاف رو انحصاری بودن journey به وجود آورد همین !
مثل فورزا که دوم شد اونم به خاطر چه بازیی؟نید فور اسپید که اکثر گیمرهای حرفه ای ازش ناراضی بودن ! اما انحصاری همینه دیگه کاریش نمیشه کرد ... در حد حرفه ای مزد کارشو میگیره مثل فورزا و جورنی اما در حد فرومی اونم فروم ایرانی همیشه بهشون ظلم میشه
ببینید پارسال آنچارتد چه کاری کرد تو این فروم که با وجود انحصاری بودن اول شد
من همیشه گفتم پارسال هم سر همین موضوع جر و بحث بود و به دوستان گفتم اگه بین 5 تا عنوان فقط یکیشو بازی کردی صرفا نیا به اون رای بده خوب این انصاف نیستکسی حق رای داره که حداقل اکثر بازیها رو انجام داده باشه . در کل این یه فرهنگ سازیه که خود به خود باید به وجود بیاد .
Last edited by MohammadT15; 02-01-2013 at 16:49.
موندم چرا اینقد جدی گرفتید اینجور نظرسنجیارو ! خب معلومه Multiplatform محبوبیتش بیشتره چون عده ی زیادی بازی میکنن ، این عنوان برترین که گفته میشه کاملا اشتباهه ! باید محبوبترین بگیم !
تو هر مقوله ای اینطوریه ، الان TWD با اختلاف زیادی اول شده نشون دهنده ی اینه که محبوبیتش بیشتره !
سرانجام برنده این نظر سنجی ...
The Walking Dead
PC / Xbox 360 / PlayStation 3
سازنده: Telltale Games
ناشر: Telltale Games