تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: راهنمایی خیلی فوری برای خرید LED 3D تا سقفه 4200 - 4 میلیون

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بعد دوستان اینا تمام صفحشون led هست یعنی full led هستن؟ یه چیزایی شنیدم ولی......

بعد مدل lg ادمو راضی میکنه یا نه؟؟.... یعنی فیلمای full hd کیفیتش بالاس یا حداقل از پلاسما بهتره؟؟ من فوتبال زیاد میبینم میخوام بدونم lg ادمو خیره میکنه مثلا وضوح و اشباع رنگش بالاس؟؟؟؟ ؟؟ اگه اره همین رو بگیرم کگه نه سامسونگ....
    ممنون از شما
    کلا تلویزیون های led به دو دسته ی full led و edge led تقسیم میشن که اکثر تلویزون های بازار از نوع دوم هستن . فرقشون هم اینه که توی دسته ی اول لامپ های led تماما سرتاسر پشت پنل قرار گرفتن و در نوع دوم در کناره های پنل . خوب طبیعیه که نوع اول بهتره چون نور تلویزیون یکدست تر خواهد بود . البته من فکر نمی کنم چشم ما ها زیاد متوجه این چیزا بشه .
    ---
    در مورد تلویزیون هم با توجه به صحبت هایی که دوستان گفتن من هم میگم سامسونگ انتخاب بهتری هست . طراحی هاش به نظر من بهترن ، تو بحث اسمارت تی وی و امکانان جانبی خیلی قوی کار کرده و هم اینکه من همیشه از کیفیت تصاویر دو بعدیش راضی بودم هر وفت دیدم ( خودم سامسونگ ندارم )

در مورد فیلم و فوتبال . فوتبال های ما که همیشه با کیفیت خیلی مضخرفی پخش میشن که هیچی ولی در کل برای دیدن ورزش های سریع ، بازی های رایانه ای و فیلم های سینمایی پلاسما بواسطه ی زمان پاسخگویی بهتر ، کنتراست بیشتر و رنگ مشکی عمیق و فریم ریت بالاتر انتخاب بهتری هستن مخصوصا اگر توی محیط های تاریک تلویزیون نگاه می کنید . اگر برای اتاق خواب یا یه جای کوچیک میخواید که من میگم پلاسما .
    بهترین پلاسما های بازار هم که اول پاناسونیک میزنه و بعد سامسونگ .
    مثلا پلاسما st50 پاناسونیک الان با توجه به قیمتی که داره از نظر خیلی از سایت های تخصصی بهترین tv یا حداقل جزء بهترین hdtv های بازاره .
    از سامسونگ هم ما e8880 رو داریم که اینم پلاسما ی خیلی خوبیه . سایر 51 هم حدودا 4650000 هست

2. این کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

بعد دوستان اینا تمام صفحشون led هست یعنی full led هستن؟ یه چیزایی شنیدم ولی......

بعد مدل lg ادمو راضی میکنه یا نه؟؟.... یعنی فیلمای full hd کیفیتش بالاس یا حداقل از پلاسما بهتره؟؟ من فوتبال زیاد میبینم میخوام بدونم lg ادمو خیره میکنه مثلا وضوح و اشباع رنگش بالاس؟؟؟؟ ؟؟ اگه اره همین رو بگیرم کگه نه سامسونگ....

ممنون از شما

s6980 تاریکی نقطه ای داره، همین تاریکی موضعی باعث افزایش کنتراست و خیره کنندگی میشه.
    بهترین راه اینه تو نمایندگی تصویرشونو مقایسه کنید، کلا مدلای Edge LED کنتراست بالایی ندارن بجز استثنا هایی مثل Sony HX850 که هنوز واره نشده و قیمتشم بالاست.
    LG هم مدلای FULL LED ایش همین LM96000 هست که بقول شما خیره کنندگی داره و نزدیک 6 تومنه،
    گلدیران تو تبلیغاتش نوشته LM86000 هم Full LED هست در حالی که سایت LG امریکا این مدلو Edge LED معرفی کرده
    Last edited by parham511; 03-01-2013 at 21:16.

4. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان سلام من 76100 LM رو خریدم از نمایندگی ولی چون پلمب نبود قرار شده پس بدم میگه این رو دیگه نداره این مدل رو....

الان از هر مدلی بخوام بهم میده از هر مارکی و هر مدلی که بخوام شما الان چی پیشنهاد میدین تا 4246000 تومان

ممنون میشم پیشنهاد بدین تا شب یا فردا

بعد سامسونگ 6980 FULL LED هستش؟؟؟ و کدوم مدلا FULL LED هستن
    ممنوناز همگی فقظ انتخاب برتر از بین مارک و مدلهای بازار.....

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام من 76100 LM رو خریدم از نمایندگی ولی چون پلمب نبود قرار شده پس بدم میگه این رو دیگه نداره این مدل رو....

الان از هر مدلی بخوام بهم میده از هر مارکی و هر مدلی که بخوام شما الان چی پیشنهاد میدین تا 4246000 تومان

ممنون میشم پیشنهاد بدین تا شب یا فردا

بعد سامسونگ 6980 FULL LED هستش؟؟؟ و کدوم مدلا FULL LED هستن
    ممنوناز همگی فقظ انتخاب برتر از بین مارک و مدلهای بازار.....
    سامسونگ اصلا تا حالا فول ال ای دی تولید نکرده. ال جی فقط تو مدل 96000 فول ال دی هست. به نظرم یه کم رو پولت بذار 7770 سامسونگ بگیر که از هر نظر خیالت راحت باشه.

7. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سامسونگ اصلا تا حالا فول ال ای دی تولید نکرده. ال جی فقط تو مدل 96000 فول ال دی هست. به نظرم یه کم رو پولت بذار 7770 سامسونگ بگیر که از هر نظر خیالت راحت باشه.
    ممنون از کمک شما
    متاسفانه دیگه نمتونم افزایش بودجه بدم ممنون میشم تو همین مایه ها یه کمکی کنین

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از کمک شما
    متاسفانه دیگه نمتونم افزایش بودجه بدم ممنون میشم تو همین مایه ها یه کمکی کنین
    تو این مایه ها میشه سامسونگ 6950، 6960 یا 6980 که هرکدوم رو که طرف داشت و کیفیتش رو از نزدیک پسندیدی خوبه.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو این مایه ها میشه سامسونگ 6950، 6960 یا 6980 که هرکدوم رو که طرف داشت و کیفیتش رو از نزدیک پسندیدی خوبه.

دوست عزیز ممنون از کمکت ولی میخوام بدونم همین lg 76100 راضیم میکنه تو کیفیت تصویر و دیدن فیلما یا نه مثلا سامسونگ خیلی کیفیتش چشم گیره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از کمکت ولی میخوام بدونم همین lg 76100 راضیم میکنه تو کیفیت تصویر و دیدن فیلما یا نه مثلا سامسونگ خیلی کیفیتش چشم گیره؟؟؟؟
    والا شما گفتید دیگه مدل 76100 رو نداره که تعویضش کنید برای همین من سامسونگ رو پیشنهاد دادم. کیفیت سامسونگ و ال جی هم نزدیک به همه البته سامسونگ تو تصاویر معمولی کمی بهتره.

13. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mdk96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من شما مطمئن باش LM76100 از همه نظر از تمام مدلهاي توليد شده سري 6 سامسونگ
    بهتر و باكيفيت تر ه .
    موفق باشيد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •