کلا تلویزیون های led به دو دسته ی full led و edge led تقسیم میشن که اکثر تلویزون های بازار از نوع دوم هستن . فرقشون هم اینه که توی دسته ی اول لامپ های led تماما سرتاسر پشت پنل قرار گرفتن و در نوع دوم در کناره های پنل . خوب طبیعیه که نوع اول بهتره چون نور تلویزیون یکدست تر خواهد بود . البته من فکر نمی کنم چشم ما ها زیاد متوجه این چیزا بشه .
---
در مورد تلویزیون هم با توجه به صحبت هایی که دوستان گفتن من هم میگم سامسونگ انتخاب بهتری هست . طراحی هاش به نظر من بهترن ، تو بحث اسمارت تی وی و امکانان جانبی خیلی قوی کار کرده و هم اینکه من همیشه از کیفیت تصاویر دو بعدیش راضی بودم هر وفت دیدم ( خودم سامسونگ ندارم)
در مورد فیلم و فوتبال . فوتبال های ما که همیشه با کیفیت خیلی مضخرفی پخش میشن که هیچی ولی در کل برای دیدن ورزش های سریع ، بازی های رایانه ای و فیلم های سینمایی پلاسما بواسطه ی زمان پاسخگویی بهتر ، کنتراست بیشتر و رنگ مشکی عمیق و فریم ریت بالاتر انتخاب بهتری هستن مخصوصا اگر توی محیط های تاریک تلویزیون نگاه می کنید . اگر برای اتاق خواب یا یه جای کوچیک میخواید که من میگم پلاسما .
بهترین پلاسما های بازار هم که اول پاناسونیک میزنه و بعد سامسونگ .
مثلا پلاسما st50 پاناسونیک الان با توجه به قیمتی که داره از نظر خیلی از سایت های تخصصی بهترین tv یا حداقل جزء بهترین hdtv های بازاره .
از سامسونگ هم ما e8880 رو داریم که اینم پلاسما ی خیلی خوبیه . سایر 51 هم حدودا 4650000 هست