ایران کلاً سیستمش با کویت فرق داره
شما هم به پلیس هم به اوپراتورهای تلفن همراه زنگ بزنین سوال کنین ببینین چه جوابی بهتون میدن . ضرری نداره . یا بهتون میگن چطوری پیداش کنین و چه کاهائی باید انجام بدین یا بهتون میگن نمیشه پیداش کرد . اما بدونین که پیدا کردنش از آب خوردن هم ساده تره چون اصلا لازم نیست کسی بره دنبالش بگرده بلکه خود سارق یا کسی که گوشی رو خریده به محض روشن کردنِ گوشی داد میرنه که کجا هست و شماره تلفنش چنده و مشخصاتش چیه و کجای ایران هست .
سلام
فکنم تو فاکتور IMEI هست به نظرم حتما با فاکتور برین و شکایت کنید
حدود 5 تا گوشی گم گردم اما هنوز یکیشم پیدا نکردم![]()
تو فاکتور هم مدل گوشی و هم IMEI هستش
ولی نمی دونم فاکتور رو اصلا جزو سند حساب می کنن یا نه
الهی در شب قبرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان .....![]()
سلام
شما برین شکایت کنید چون IMEI رو دارین میتونن گوشی رو پیدا کنن .. امتحانش که ضرر نداره
درسته میتونم پیدا کنم ولی نمی دونم جعبه معتبر تره یا فاکتور که من دارم
چه فرقی داره که کدوم معتبر تره ؟ معتبر برای شکایت یا ثابت کردن مالکیت ؟
شما فاکتور دارین با یه سریال (imei) و برای دزدیده شدن گوشیتون شکایت میکنید پلیس به خاطر این شکایت از طریق مخابرات میتونه گوشی رو پیدا کنه . شاید دزد ادعا کنه گوشی خودشه ..اثبات مالک بودن
برای شما فاکتور هست همینطور فاکتور فروشی که فروشنده گوشی شما داره البته اگه تا الان نگه داشته باشه . ولی یه نفر از روی جعبه فکر نکنه بتونه ادعا کنه این گوشی مال منه . چون فاکتور دست شماست .
بقیه مراحل تشخیص واقیعیت هم مربوط به پلیسه ...
این راهنمایی در حد اطلاعاتم بود بازم میگم ضرر نمیکنید شکایت کنید .
یعنی همون برگه ای که بصورت کاربنی هستش ؟برگه دوم فاکتور دیگه درسته یا فاکتور خرید خود فروشندههمینطور فاکتور فروشی که فروشنده گوشی شما داره البته اگه تا الان نگه داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)