تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما هر چند وقت یکبار به حمام میروید؟

راي دهنده
100. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • روزی ۲ یا ۳ بار

4 4.00%
  • هر روز (روزی ۱ بار)

15 15.00%
  • هر ۲ روز یکبار

38 38.00%
  • هر 3 روز یکبار

18 18.00%
  • هر 4 روز یکبار

5 5.00%
  • هر 5 روز یکبار

0 0%
  • هفته‌ای یکبار

7 7.00%
  • ترتیب مشخصی ندارد (گاهی اوقات در فاصله زمانی کوتاهی و گاهی دیر...)

13 13.00%
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 49

نام تاپيک: حمام !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

به نظرم اگر به جای هر 4 روز یکبار حمام رفتن کامل اون رو به 2 روز یکبار یعنی یک نوبت شامپو سر و شستن بدن با صابون ( پن یا .. ) با کم کردن تایم انجام بدیم در زمستان و در تابستان همین رو به اضافه دوش عادی روزانه انجام بدیم خوب هست خیلی

با آب سرد حتما در تابستان . چون برا بدن بهتره

2. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

به نظرم اگر به جای هر 4 روز یکبار حمام رفتن کامل اون رو به 2 روز یکبار یعنی یک نوبت شامپو سر و شستن بدن با صابون ( پن یا .. ) با کم کردن تایم انجام بدیم در زمستان و در تابستان همین رو به اضافه دوش عادی روزانه انجام بدیم خوب هست خیلی

با آب سرد حتما در تابستان . چون برا بدن بهتره
    من عمرا بتونم با آب سرد دوش بگیرم !!!.... باید آب خیلی خیلی داغ باشه ... کلا از بچگی این جوری بودم.... یادمه با بابام که می رفتم حموم اون 5 ثانیه هم زیر آبی که من باش دوش میگرفتم نمیتونس وایسه ... ! البته میدونم ضررش زیاده ...

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آب سرد قدرت پاک کنندگی نداره ، ولی خیلی کیف میده دوش آب سرد آدم شاداب میشه.

5. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

+

آب سرد قدرت پاک کنندگی نداره ، ولی خیلی کیف میده دوش آب سرد آدم شاداب میشه.

من شنیدم واسه اعصاب هم خوبه و آرامش بخشه .... تو یه فیلم دیدم میگفت گاوا رو قبل از سلاخی از تو یه تنگنای کوچیک با آب سرد رد میکنن تا آروم تر باشن ...!

7. 3 کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

استفاده از آب داغ در مدت طولانی باعث خشکی پوست میشه ..آب سرد هم مراقب باشین چون شوک استفاده از آب سرد ممکنه خطرناک باشه ..کسی رو میشناسم که همینجوری فوت کردن

دمای یک وان یا دوش داغ برابر با دمای بین دمای 35.5 تا 40.5درجه سانتیگراد می باشد. حمام داغ می تواند:

• سیستم ایمنی را تحریک کرده و گردش خون را افزایش دهد.
    • آب داغ همچنین از طریق تسکین اعصاب، بدن را راحت و آرام می کند.
    • حمام داغ 2 تا 15 دقیقه ای به درمان علائم روماتیسم مفصل ، بافت فیبروز و ماهیچه ها و گرفتگی ماهیچه ها کمک می کند.
    • آب داغ همچنین می تواند پوست را تمیز و مرطوب کند.
    • منافذ پوست را باز کرده و آب را جذب می کند.
    • حمام داغ با دمای بالای 38Cبر قلب فشار وارد کرده و برای خنک کردن بدن رگ های خونی را گشاد می کند.
    • افراد مبتلا به بیماری قلبی، آرتروز و یا سیستم عصب مرکزی نباید از چنین دمایی استفاده کنند.

دوش یا وان سرد برابر با حمام کردن با دمای بین 10تا 21درجه سانتیگراد می باشد. این نوع دما متابولیسم بدن فرد را در طول حمام تحریک می کند. با این دما بدن احساس نشاط می کند، زیرا گردش خون در بدن سریع می شود. از آب سرد می توان:

• به عنوان محرک سوخت و ساز بدن برای چاقی و حالت سستی و بی حالی بدن استفاده کرد.
    • ورزشکاران می توانند میزان استرس شان را کاهش داده و به مقاومت ذهنی دست یابند.
    • می تواند صبح ها شما و ماهیچه هایتان را بیدار کند.
    • بعد از کار قدرت و زندگی دوباره ای به بدن تان می بخشد.
    • به خنک کردن آفتاب سوختگی کمک کرده و از نفوذ آن به لایه های عمیق تر پوست جلوگیری می کند.
    • می تواند به طور موقت التهابات پوستی از قبیل گزیدگی حشرات و آلرژی های خفیف پوستی را تسکین ببخشد.

اما از این که قلب، آرتروز و فشار خون تان می تواند شوک آب خنک را تحمل کند، اطمینان حاصل کنید. به دلیل افت ناگهانی دمای بدن، افزایش ضربان قلب، تنفس و نیز گشاد شدن رگ های خونی، این دما فقط باید به مدت زمان کوتاهی استفاده شود، کمتر از 3 دقیقه یعنی طوری باشد که سریع زیر دوش بروید نه اینکه به مدت زیادی زیر آب سرد بمانید. همیشه بعد از حمام با آب سرد، بدن تان را سریع و کامل با حوله خشک کنید. فقط سالم ترین افراد می توانند از آب خنک استفاده کنند، در صورت وجود هر گونه نگرانی نسبت به سلامت خود با پزشک مشورت کنید.

دوش یا حمام طبیعی یعنی حمام کردن با آبی که دمای آن با دمای طبیعی سطح بدن 33.8سانتی گراد یکی باشد. معمولاً آب در این دما تغییرات فیزیولوژیکی کمی ایجاد می کند. اما اغلب می تواند حالت های عصبی و آشفتگی های روحی را تسکین ببخشد، کمی از التهاب مفاصل بکاهد و بدن را تمیز کند. دمای معمولی آب بهترین دما برای ایروبیک و ورزش آبی است.

توصیه مشاور :بهتر است ابتدا دوش آب گرم گرفته شود و در پایان دوش آب سرد. البته باید به میزان مقاومت بدن خود دقت نمایید و در نظر داشته باشید که افراط در افزایش و کاهش دمای آب باعث کاهش قند خون شده و ایجاد سرگیجه میکند. نکته بسیار مهم دیگر این است که گرم و سرد شدن آب به تدریج صورت بگیرد که بدن دچار شوک نشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by V E S T A; 13-12-2012 at 20:23. دليل: منبع

9. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سه نكته :

1: بوعلي سينا يه جا گفته من تا حالا ججواب يه چيزو نفهميدم اونم اينه كه دوش آب سرد كه اينقدر فايده هاي فراوان داره چرا وقتي رو مرده ميريزن زنده نميشه....

2: اين دليل نميشه كسي كه هر روز ميره حمام انسان تميزيه يا خيلي محترمه و كسي كه 4 روز يه بار ميره حمام انسان كثيفيه يا بي كلاسه......ميزان حمام كردن به خيلي چيز ها مربوطه

3: در ممالك غير اسلامي به دليل استفاده از سرويس فرنگي و نداشتن طهارت بعد از استفاده از سرويس مردم مجبورند روزانه حداقل يك بار حمام داشته باشند ولي در ايران به دليل وجود آب و طهارت انسان اگه حتي تا 4 روز هم حمام نكنه باز هم ممكنه تميز باشه...

11. 9 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من که برنامه خاصی ندارم برای حموم ، هروقت لازم باشه حموم میکنم .
    ولی از یه چیز متنفرم و هر 5-6 بار یکبار برام اتفاق میوفته ، اونم اینکه تا از حموم میام یا گردگیری داریم یا باید جارو برقی رو درست کنم یا باید ماشین داداشم رو بشورم یا باید کولر رو تعمیر کنم یا باید ...... مجبور میشم دوباره برم حموم .
    الان که دقت میکنم میبینم هرروز میرم ، چون صبحا میرم ورزش مجبورم اونم فقط یه دوش میگیرم .

13. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سه نكته :

1: بوعلي سينا يه جا گفته من تا حالا ججواب يه چيزو نفهميدم اونم اينه كه دوش آب سرد كه اينقدر فايده هاي فراوان داره چرا وقتي رو مرده ميريزن زنده نميشه....

2: اين دليل نميشه كسي كه هر روز ميره حمام انسان تميزيه يا خيلي محترمه و كسي كه 4 روز يه بار ميره حمام انسان كثيفيه يا بي كلاسه......ميزان حمام كردن به خيلي چيز ها مربوطه

3: در ممالك غير اسلامي به دليل استفاده از سرويس فرنگي و نداشتن طهارت بعد از استفاده از سرويس مردم مجبورند روزانه حداقل يك بار حمام داشته باشند ولي در ايران به دليل وجود آب و طهارت انسان اگه حتي تا 4 روز هم حمام نكنه باز هم ممكنه تميز باشه...
    با دو نکته ی اول موافقم ولی نکته ی سوم نه زیاد ، حموم رفتن غربی ها به صورت روزانه ارتباطی به عدم طهارت نداره ، این جز فرهنگشونه ، از لحاظ تمیزی هم واقعن توالتهای غربی به خوبی تمیز میکنن.
    ولی از اینا گذشته توالتهای اسکوات ( آسیایی ) یه سری فواید علمی داره البته مضراتی هم داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ولی از اینا گذشته توالتهای اسکوات ( آسیایی ) یه سری فواید علمی داره البته مضراتی هم داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببخشید من انگلیسیم خوب نیست نفهمیدم ضرر و فایده توالت های ما ("آسیایی") چیه ؟!
    لطفا اگه میشه خلاصه یه توضیحی بده .
    ("ببخشید که به بحث ما ربطی نداره")

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

یک چیزی هست پن . مثل صابونه ولی اون حساسیت های استفاده از صابوون و نداره

به نظزرم وقتی به حمام میروید استفاده کنید

پن فولیکا . اگر مشکل قارچ ندارید از پن ضد جوش و پوست حساس استفاده کنید
    اگر در معرض باکتری هستید باکتری دار . 10 نوع داره

18. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •