تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: خرید لپ تا رنج 3400

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با تشکر از Pyma, persianemoboy که رسیدگی خوبی دارن
    دوستان تو رو خدا یک ادرس درست بذارید که من بتونم dv6t 7000 رو ببینم چنده پیدا نمیکنم به خدا
    دوستان یک سوال دیگه هم دارم نظرتونو راجبع لپ تاپ Samsung 550P5C-S02 بگید
    هر کی داره بگه هیچکی تو اینترنت انگار این مدلو نخریده انگار کسی میدونه اطلاعاتی داره در موردش
    فقط dv7 7000 پیدا میکنم
    Last edited by apple021; 06-12-2012 at 00:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز کاستوم یعنی لپتاپی که قطعاتش سفارش داده شده مثل اینکه میری کارخونه بنز میگی فلان مدل رو با موتور توربو شارژر دار میخوام مثل ایران نیست که دستت بسته باشه کاستوم یعنی قطعاتش به دلخواه اون شرکتی که خریده چیده شده اتفاقا خیلی هم بهتره گرافیکش فوق العاده بالاتر از GT630 هست من الان تمام بازی های روز رو با گرافیک Ultra راحت بازی میکنم!!!
    رزولوشن این مدل و 90 درصد لپتاپ های موجود در بازار HD یعنی 1366*768 هست منم اولش FHD یعنی 1920*1080 میخواستم که تو کانفیگ مشابه فقط Asus N56vz اون صفحه رو داشت اما الان کاملا راضیم که 300 بیشتر بابت صفحه FHD ندادم کیفیتش خیلی هم خوبه رنگ صفحه رو خودم تنظیم کردم نه قرمز نشون میده نه مشکل دیگه ای داره!
    فنش هم کاملا اتومات هست و خودت نمیتونی تنظیم کنی بسته به شرایط خودش دورش رو تنظیم میکنه اتفاقا خیلی هم بی صداس!
    دوسته عزیز میدونم کاستوم یعنی چی رشتم نرم افزاره خیره سرم D: فقط من شنیدم میگن خاورمیانه بهتره که کانفینگش دستکاری نیست بدون دستکاریش 630 خودم دوست دارم 650 باشه ولی میترسم 650 بگیرم دستکاری باشه و عیبو ایراد داشته باشه
    راستی الان خبر رسید که اپل فنش موقع کار صداش خیلی بلنده و خیلی بد داغ میکنه اقا من میترسم لپ تاپ بخرم سرمایه کل زندگیمه شوخی نیست ) ولی PAYMA خدایی هنگام بازی دکمه های کیبورد داغ نمیکنه یا یا از کنارش حرارات خفن داغ نمیده بیرون صدای فنش چظور در حالت بازی؟به خدا این دو تا خیلی برام مهمن ؟یا قرمزی صفحه که اون دوستمون گفت یادت هست؟راستی سیستم COOL رو این مدل هست دیگه ؟اخه گفتی نمیشه سرعت فن و کم زیاد کرد؟
    مرسیییییی PAYMA
    Last edited by apple021; 06-12-2012 at 00:53.

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بین این دو مدل موندم Samsung 550P5C-S02 یا HP DV6T 7000? واقعان سخته ؟hP و میترسم چون گارانتی نداره ولی همه میگن خوبه سامسونگ هم کانفینگش یکیه با 2سال ضمانت هورداد رایان ولی کسی ازش چیزی نگفته اصلان کسی نداره اینجا فکر کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از دیروز کسی جواب نداده هنوز هه جالبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

ببینید کانفیگ پارت خاورمیانه کانفیگ رسمی هست یعنی کمپانی تشخیص داده این منطقه بهتره با گرافیک 630 کانفیگ بشه و از اون جایی که این امکان واسه کشورهای خاورمیانه به جزء مملکت غاغا هست که خودشون کانفیگ مورد نظر رو کاستوم کنن پس هرکی 650 خواست می تونه از طریق سایت حود اچ پی خاورمیانه اینکارو بکنه پس جای نگرانی نیست برای کسایی که تو اون کشورها هستن ...
    اما چون ما فوق پیشرفته هستیم و امریکا و ...جلوی ما هیچن از این امکانا نداریم که نوت بوک کاستوم کنیم و مجبوریم هرچی تو بازار بود رو بخریم ...
    کانفیگ 650 هم کاملا عالی و بدون مشکل هست و دقیقا مثل این میمونه که کسی اون رو سفارش داده باشه پس باز هم نمی تونه جای نگرانی باشه ..
    کانفیگ رسمی و سفارشی هم هردو از یک Factory میاد بیرون و کاملا مثل هم هست و فقط کانفیگ متفاوت ...
    این حرفارو از کجا میاری کی گفته اپل مشکل گرما داره من خودم دارم دیگه ...
    اگر می خوای حرف هرکسی رو گوش کنی پس اینجا دنبال مشاوره برای چی هستی !
    نه کیبرد گرم میشه نه فن صدای آزاردهنده داره ..
    با 650 فن مسلما باید بتونه گرمای عادی رو خارج کنه اما این به این معنی نیست که پرسر وصدا باشه ...
    سیستم کولینگش هم خیلی عالیه چون CoolSense داره و پروفایل فن با تغییر موقعیت کاربر تغییر می کنه یعنی اگر دستگاه رو کاناپه باشه یه پروفایل تعریف میشه و اگر روی میز یه پروفایل !

6. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببینید کانفیگ پارت خاورمیانه کانفیگ رسمی هست یعنی کمپانی تشخیص داده این منطقه بهتره با گرافیک 630 کانفیگ بشه و از اون جایی که این امکان واسه کشورهای خاورمیانه به جزء مملکت غاغا هست که خودشون کانفیگ مورد نظر رو کاستوم کنن پس هرکی 650 خواست می تونه از طریق سایت حود اچ پی خاورمیانه اینکارو بکنه پس جای نگرانی نیست برای کسایی که تو اون کشورها هستن ...
    اما چون ما فوق پیشرفته هستیم و امریکا و ...جلوی ما هیچن از این امکانا نداریم که نوت بوک کاستوم کنیم و مجبوریم هرچی تو بازار بود رو بخریم ...
    کانفیگ 650 هم کاملا عالی و بدون مشکل هست و دقیقا مثل این میمونه که کسی اون رو سفارش داده باشه پس باز هم نمی تونه جای نگرانی باشه ..
    کانفیگ رسمی و سفارشی هم هردو از یک Factory میاد بیرون و کاملا مثل هم هست و فقط کانفیگ متفاوت ...
    این حرفارو از کجا میاری کی گفته اپل مشکل گرما داره من خودم دارم دیگه ...
    اگر می خوای حرف هرکسی رو گوش کنی پس اینجا دنبال مشاوره برای چی هستی !
    نه کیبرد گرم میشه نه فن صدای آزاردهنده داره ..
    با 650 فن مسلما باید بتونه گرمای عادی رو خارج کنه اما این به این معنی نیست که پرسر وصدا باشه ...
    سیستم کولینگش هم خیلی عالیه چون CoolSense داره و پروفایل فن با تغییر موقعیت کاربر تغییر می کنه یعنی اگر دستگاه رو کاناپه باشه یه پروفایل تعریف میشه و اگر روی میز یه پروفایل !
    این لینک اپل که گفتین من سوالم رو پرسیدم جواب دادن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من اگه از این مطمئن کنید که فنش صدا نمیده و گرماش در چه حدودی است در حین بازی ممنون میشم دوسته خوبم چون میگن فنش وقتی داغ میکنه خیلی سر صدا میکنه راستی من دقیق نمیدونم ivy bridge هست یا sandy bridge ؟
    Last edited by apple021; 06-12-2012 at 19:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

درسته اولین باره می خوای بخری ولی دیگه تا این حد آخه !
    آخه یعنی چی گرم نکنه یا فنش صدا نده ؟
    می خوای یهو فن کار نکنه همه چی بسوزه خیالت کاملا راحت شه ...
    رو دست اپل اصلا نوت بوک ساز نیست اما وقتی بحث کانفیگ بالا و قدرتمند وسط باشه مسلما دستگاه گرم می کنه و اساسا فلسفه اینکه واسه دستگاه فن تعریف شده همینه که گرما رو بده بیرون و نزاره قطعات آسیب ببینن ...
    این اچ پی با این کانفیگ غول و پردازشگر و گرافیک بسیار قوی مسلما گرما داره مثل همه لپ تاپ ها چون قطعات الکترونیگی گرما ایجاد می کنن اما داغی اصلا !
    شما اول باید بین گرمای قطعات و داغی ( که ناشی از معماری بد چیپ و طراحی بد مدار هست ) تفکیک قائل بشی بعد بتونی مقایسه یا بررسی داشته باشی !
    من خودم pavilion 2011 داشتم سیستم کوبینگش خیلی عالیه و جالب تر از اون که فنش خیلی قشنگ و هوشمند کار می کنه از این فنا نیست همین طوری passive کار کنه و دائم روشن باشه ...
    مدل های 2012 هم CoolSense 2 دارن که دیگه خیلی عالیه ...
    پردازنده Ivy داره ...

9. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوسته عزیز مرسی که تا اینجا کمکم کردی اگه این بگی ممنونت میشم بین این سه تا کدوم در حین بازی گرمایی کمتری داره اینم بگی ممنونت میشم من تو این موندم
    hp dv6t 7000
    lenovo y580
    asus n56vz
    Samsung 550P5C-S02
    اخه هر کی یک نظری میده تو تاپیکا خوندم

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رو دست اپل اصلا نوت بوک ساز نیست
    HB
    SONY
    TOSHIBA
    اینها چی شدند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اچ پی که فوق العاده ست و من همیشه به همه پیشنهاد کردم اولویت اول رو به اچ پی اختصاص بدن چون واقعا نوت بوک هاش خیلی سرتر از برندهای دیگه ست اما خوب اگر واقعا بخوایم به طور مطلق بررسی کنیم باز اپل خیلی بهتره البته به همون مقدار گرون و از اونجایی که خیلی ها نمی تونن بخرن پس بهترنی سازنده نوت بوک تو دنیا اچ پی هست ...
    البته سری envy اچ پی به قدری عالیه که تنها رقیب macbook هست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •