تبلت های دیمو بد نیستن ولی شارژ خوب نگه نمیداره قیمتش هم 7اینچیش 400 تا 500 تومن بوده
تبلت های دیمو بد نیستن ولی شارژ خوب نگه نمیداره قیمتش هم 7اینچیش 400 تا 500 تومن بوده
منظورم این سیمکارت خور جدیدس که تازگیا تبلیغشو میکنن
اون قبلیارو میدونم
پردازندش خوب نیست و گرنه می خریدمش ... حالا اونایی که خردین می تونن توش بازیه باحال بکنند یا نه ؟
یکی از دوستان گفته شاگرد مغازه گفته صفحه اش موج داره !!
واقعا ملاک تصمیم گیری برای خرید یک کالا ، نظر شاگرد مغازه است ؟!
مدتی پیش تو جمهوری رفتم توی یک مغازه دیدم قیافشون آشناست ، بچه که بودیم با اینا ما تو محل فوتبال بازی می کردیم ، یک دکه آبمیوه گیری داشتند که شهرداری جمشون کرد
جمع سواد پدر با 2 تا پسرش سیکل نبود الان صاحب دو تا مغازه تو بهترین جای جمهوری هستند همچین از تکنولوژی صحبت می کنند که 4 تا مهندس متخصص دهانشون باز میمونه
تا زمانیکه میتونید از اینترنت و یا دفاتر کارخانه ها و حتی وارد کنندگان معتبر کسب اطلاع کنید هیچ وقت نظر یک مغازه دار را در خصوص کالاش نپرسید
قیمت گوشی و تبلت و انواع لوازم صوتی و تصویری ایرانی در همه ایران مشخصه و سود آنها زیاد نیست برای فروشنده
پس همیشه فروشنده ترجیح می دهد روی کالایی کار کند که قیمت گمی دارد و در نهایت سود بیشتری برای او دارد.
اصلا شما بگو کدوم محصول ایرانی با کیفیت بوده که این یکی باشه.
من خودم SmartTouch دارم. خیلی راضیم. خیلی زیاد.
یک سال هم گارانتی مدیاپردازش داره
به هیچ عنوان دیمو نخر.
چرا دیمو نخره ؟ شما ازش استفاده کردی ؟
وقتی قطعه چینی هست و منتاژ در ایران صورت می گیره این چه تولید ملی هست؟؟
بنا به اثبات خیلی سایت ها از روی مدل های مشابه قطعات بکار برده شده ادر دیمو و چینی.
من نمی گم نخرید ولی با تحقیق بخرید.
میشه بگید بودجه تون تا چه حد هست؟!
عزیز الان شما به من بگو چه وسیله الکترونیکی داخل ایران چینی نیست تا دیمو هم چینی نباشه!!!! تازه تحریمهارو هم اضافه کن!!!!
بنظرم همینکه برای چندنفر کار ایجاد کرده عالیه . خود مدیرعاملشم آدم بزرگیه . آدم شاطر نونوایی باشه و بعدش آبدارچی باشه وبعدا با تلاش بیاد شرکت تولید کننده تلفن همراه بزنه آدم بزرگیه! !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)