یعنی خیلی قابل توجه داغ کردنشون ؟
یعنی خیلی قابل توجه داغ کردنشون ؟
گوشی های جدید به خاطر قدرت بالای cpu و gpu یکمی گرم میشند ولی چیز مهمی نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه
اول این که تمامی سری های مشکل دار هنوز توی بازار هستند!حتی مدل هایی که گارانتی اصلی در ایران هستند و مشکل چفت نبودن و زردی رو قبول نمیکنن!
هیچ ربطی هم به هسته نداره. از نظر امکانات و ساپورت به طرز کاملا فاحشی S3 برتر هست!
شما چرا همش سخت افزار رو مثال میزنید ؟ تکنولوژی هایی که خود سامسونگ روی گوشی گذاشته کشکه!؟
Multi Window-Smart Stay-S beam -و و و !
ساپورت هم اچ تی سی حتی بعد سونی هم نیست! گوشی میده بیرون بعد یادش میره تست کنه ببینه وایفایش کار میکنه یا نه ( مثال بسیار خوب و بارزش One V)
مزایای S3 به One X :
صفحه نمایش که به قول شما آبرنگیه! ولی زیر نور آفتاب و همینطور توی نشون دادن تمامی رنگ ها متمایل به مشکی بهتره!
باطری بسیار قوی تر.بسیار! مخصوصا توی کاستوم رام ها خودش رو کاملا نشون میده. توی رام رسمی جلی بین هم باطری خیلی بهتر از One X عمل کرده! وان اکس توی کار سنگین روزی 2بار باید شارژ بشه!
دوربین بهتر! شاید هم بسیار کم نویز تر. (رجوع شود به Gsmarena)
ساپورت دولاپری و همینطور رسمی بهتر! حداقل توی آپدیت جدیدش سامسونگ اثبات کرد به حقوق مشتری احترام میزاره و تقریبا تمامی خصوصیت های Galaxy note II &10.1 رو به S3 اضافه کرد!
سخت افزار بهتر که خودتون اشاره کردید!
دارای اسلات SD کارد .
تکنولوژی سی پی یوی جدید تر(در نتیجه کم مصرف تر و کم دما تر!)
مزایای وان اکس به S3:
کیفیت ساخت بهتر
اینترفیس بهتر که صد البته همه لانچر ها الا ماشالله همین اینترفیس رو دارند!
همین؟! یعنی اینقدر اختلاف باعث برتری خیلی زیاد نیست!؟
دلیل نمیشه حالا که داره پول بیشتری خرج میشه بگیم چیزی نیست s2 انجام نده! بله. چیزیم نیست که آیفون 4انجام نده.ولی این دلیل بر نخریدن Iphone 5 هست؟!
خیر دوست عزیز. چیز خاصی نیست و هیچ مشکلی هم پیش نمیاره
مثلا هنگامی که یک بازی سنگین اجرا کنید کنار دوربین گرم میشه!
کدوم مشکل ؟؟ یکیشو بگو
الکی چرا حرف میزنی !!؟؟!! اولا رابط کربری s3 one x رو میخوره دوما کیفیت صفحه نمایش one x از s3 سرتر سوما onex دارای DLNA و NFC و TV OUT PUT ...
دعوا نداره که
من خودم بااینکه طرفدار2اتیشه سامسونگ وبلاخس اس3 هستم ال جی 4ایکس اچ دی خریدم
الانم ازخریدم راضیم
درسته که اینترفیسش کمی سادس اما میشه با تم کمی درسش کرد
اماخیلی شیک وخوشگله
تو سرعت وگرافیک همون طور که چندتا از دوستان گفتن خیلی محسوس نیس
الان گوشی های2هسته ای راحت بازی های اچ دی رو اجرا میکنن چه برسه به4هسته ای ها
من تا الان اسفالت کمبت نیدفوراسپید و......... رو بدونم حتی یک تیک و... بازی میکنم
مهم اینه که ال جی الان1180باگارنتی هست ولی سامسونگ 1590 باگارانتی
واقعا میارزه من که راضیم
فقط یه مشکل هست اونم اینه که توایران قاب کیف وکلا لوازم جانبی ال جی خیلی کمیاب ونادره
سلام
دوست عزیز من one x دارم
از هر لحاظی گوشی کاملی هست.هنگ نمی کنه.زیاد داغ نمی کنه.باتریشم خوب نگه می داره اگر به نت وصل نباشی و پس زمینتون متحرک نباشه
با اس تری برابری میکنه فقط ترکیب و کیفیت رنگش یکم ضعیفه نسبت به اس تری که زیاد مهم نیست
Last edited by saroman; 04-12-2012 at 14:35.
چه دلیلی داره که lg از سامسوگ ارزونتره.
من هرچی نگاه کردم اختلافی توی اماکاناتشون ندیدم.
سلام
این هگ نی کنه زیاد داغ نمیکنه خوبه.
با این cpu کدوم گوشی هنگ میکنه /؟؟؟؟؟ نه کوم گوشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)