تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: لطفا پرينتر رنگي A3 زن براي چاپ پوستر و كاتالوگ و بروشور معرفي كنيد !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

اين شد يه حرف حساب و نتيجه ي مطلوب

دستگاه bizhub دستگاهي هست كه الان توي شيراز تو اكثر فروشگاه هاي چاپ و اين چيزا هست مثل دستگاه آفيسيو خلاصه قطعات هست و از اين دستگاه اينجا زياده
    در مورد پرينت كردن هر 5 روز اينم كه كاري نداره مي گيريم كه خشك نشه

فقط يه سوال !!!

اگر پرينت نكرديم به هر دليل و خشك شد بايد چي رو عوض كنيم يا تعميير كنيم و هزينه ش چقدره؟؟!!
    و سوال بعد اينكه اگر من رفتم دستگاه پرينتر رنگي جوهر افشان bizhub بخرم بايد چه جوري چكش كنم و مطمئن بشم كه سالمه و مشكلي نداره؟؟؟ كجاهاش رو بايد چك كنم؟؟؟

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز
    این دستگاه bizhub c350 که معرفی کردید با توجه به قیمت جهانی، حدودا باید بالای 5 یا 6 میلیون باشه!
    شما اگر کارتون ماهی 500 تا برگه باشه به نظرم صرف نداره همیچین دستگاهی بخرید.
    اگر هد دستگاه 1410 رو جدا بخواید بخرید حدود 400 تا 600 قیمتش هست (شایدم بیشتر!) (اگر خشک بشه، ایتو باید عوض کنید)
    پخ مرتبط فرستاده شد.

3. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

اين دستگاه كه مي خوام بخرم دست دوم هست و شايد حدودا پاي من 1.5 ميليون در بياد
    اينم عكسش

دستگاه هاي اينچنيني كه اندازه دستگاه فتوكپي هستن تعمييراتشون به چه صورت هست اگر مدت مثلا يك ماه ازش استفاده نشه و خشك بشه؟؟؟
    دوم اينكه دست دوم بخوام از اين بخرم چه چيزاييش رو بايد چك كنم؟؟؟؟

با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزيز

اين دستگاه كه مي خوام بخرم دست دوم هست و شايد حدودا پاي من 1.5 ميليون در بياد
    اينم عكسش

دستگاه هاي اينچنيني كه اندازه دستگاه فتوكپي هستن تعمييراتشون به چه صورت هست اگر مدت مثلا يك ماه ازش استفاده نشه و خشك بشه؟؟؟
    دوم اينكه دست دوم بخوام از اين بخرم چه چيزاييش رو بايد چك كنم؟؟؟؟

با تشكر
    من در مورد این دستگاه ها اطلاعاتی ندارم اما به نظر می رسه تیراژ کارش از پرینتر های جوهر افشان بالاتر باشه اما کیفیتش فکر نمی کنم به پای این دستگاه ها برسه.
    اگر می خواید دست دوم بگیرید،‌ با توجه به اینکه تجربه ای در این زمینه ندارید، حتما از فرد با تجربه ای بخواید که باهتون همراهی کنه.

موفق باشید

6. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

مسلما كيفيت اون پرينترهاي جوهر افشان كوچيك بيشتره چون چند بار كه رفتم عكاسي كه عكس من رو چاپ كنن روي دستگاه رو ميزي كه جوهر افشان بود چاپ كرد ولي براي تيراژهاي بيشتر از همين دستگاه هايي مثل c350 و c450 استفاده مي كنن و فكر مي كنم كارم راه بيفته باهاشون فقط اگر كسي اطلاعاتي داره بياد توضيح بده كه براي خريد دستگاه دست دوم به چه چيزهايي بايد دقت كنم؟؟؟

با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر تیراژ تون ماهانه 500 برگ هست 1410 به خوبی جواب میده. حتی روزی 500 برگ رو هم جواب میده!!!
    اما معمولا این طور دستگاه ها تو خودشون یه منوی سرویس یا تست یا Diagnose دارن که قسمتای مختلف رو چک می کنه.

9. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

والا اين 1410 قيمت بالايي داره و نزديك 1.2 ميليون هست

فكر كنم اون bizhub خوب باشه چون ديدم كساني كه كارشون چاپ و اين چيزا هست از اون دستگاه دارن

به هر حال ممنون بابت راهنماييتون

با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خواهش می کنم دوست عزیزم.
    حتما از افراد اهل فن درباره هزینه های تعمیر و نگهداری و شارژ اون دستگاه هم بپرسید.
    ضمنا دقت داشته باشید که قیمت نوی 1410 یک و دویست هست اما شما دستگاه دست دوم کونیا رو 1.5 می خرید. دست دوی 1410 حدود 700 تا 800 قیمت داره.
    البته کارشون تفاوت داره و از این جهت خیلی مقایسه درست نیست.
    موفق باشید

12. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزيز

شما فرموديد كارشون تفاوت داره !!!

مي شه بيشتر توضيح بديد؟؟؟

من فكر كنم دو تاشون پرينتر رنگي جوهر افشان باشه ولي براي كارهاي بيشتر حالا يه خرده با كيفيت پائين تر اون c450 يا c350 مناسب باشه و اون 1410 فكر كنم براي چاپ عكس و چيزهاي خيلي با كيفيت كاربرد داشته باشه !!‌ درسته؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منظورم بیشت نوع کارشون هست.
    اول این لینک رو ببینید که بروشور دستگاه سی350 هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سیستم چاپ این دستگاه تاندم هست که ظاهراً شبیه دستگاه های لیزری اما با تونر مایع هست.
    حداکثز کیفیت چاپ این دستگاه 600 در 1800 هست که اصلا با کیفیت 1410 که 5760 در 1440 هست قابل قیاس نیست.
    دستگاه کونیکا یک دستگاه اداری با کاربرد های فراوان هست. هم اسکن و هم پرینت و هم فکس و حتی اگر قسمت های مرتبط رو داشته باشه می تونه منگنه بزنه یا پانچ بکنه. در مورد این دستگاه، حتما لینک های زیر را ببینید:
    اول:

و دوم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته مطمئن نیستم قیمتش به روز باشه)

حتما از فروشنده در مورد هزینه مواد مصرفی و هزینه تعمیرات و سرویس های احتمالی بپرسید،

دستگاه اپسون 1410 یک پرینتر حرفه ای و بسیار باکیفیت هست که فقط پرینت می کنه اما عالی انجام میده. قیمت استوکش حدود 700 هست.

موفق باشید

15. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •