امروز دوباره قیمت دلار افزایشی بود و نسبت به روز قبل 150 تومان افزایش قیمت داشت.
امروز دوباره قیمت دلار افزایشی بود و نسبت به روز قبل 150 تومان افزایش قیمت داشت.
قيمت TV حتما پائين ميآيد بخاطر اينكه در حال تكامل است . اگر رشد تكنولژي نداشت و كامل و بي عيب و نقص بود يه چيزي/
امروز با همسایه ما که لوازم خانگی داره صحبت میکردم گفت که قیمتا داره کم کم پایین میاد - حالا درستی حرفش با خود طرف![]()
اره دیگه 100 تومن میره رو اجناس بعد 5 تومن میاد پایین همه میگن داره ارزون میشه![]()
فروشنده ها با هر ثانیه تغییر دلار اجناسی که قبلا با دلار ارزونتر گرفته بودند رو گرون میکردن حالا که داره قیمت دلار کمی پایین میاد قیمت دلار قبلی رو که گرون تر بود حساب میکنن و میگند با اون قیمت خرید کردیم برای همین قیمت ها اکثرا بالا مونده و گرنه باید تا الان به قیمت های تابستان نزدیک میشدیم
از ماست که برماست....
اینا حاضر نیستن ضرر کنن ! البته ضرر که چه عرض کنم ضرر نیست ! حاضر نیستن انصاف داشته باشن . دیروز رفتم گوشی بخرم هیچکی نمیفروشه ! چون قیمت پایین اومده !
تو گرون شدن اون همه جنس انبار کردن کلی رفت رو قیمتش و کلی سود کردن . حالا که باید پایین بیاد زورشون میاد ! چی میشه یه بارم اینا ضرر کنن !
اینا هیچ وقت ضرر نمیکنن چون اکثر مردم ما فرهنگ خرید کردن ندارن وقتی یه جنسی گرون میشه یه جوری هجوم میارن برای خریدش انگار که اون روز آخرین روز عمرشونه یه عده هم هستن وقتی یه چیزی گرون میشه تازه با علاقه بیشتری میرن میخرن تا پیش همسایه هاشون پزشو بدن!
اینا شاید حرفای عامیانه باشه ولی واقعیت تلخ جامعس.
این حرفی که شما داری میزنی درسته ولی در موردی کشوری مثل ایران که بین 60 تا 120 درصد تورم داره صدق نمیکنه!
Last edited by *Alucard*; 23-11-2012 at 17:42.
قيمت تلويزيونی که 600 دلاره الان اينجا 2.800.000 هست
من برم به کی بگم آخه؟ خيلی دلم ميخواد بخرمش ولی زورم
مياد اين همه پول الکی بدم...ميگن تا 14 آذر صبر کن شايد
قيمتا بياد پايين ولی من که ديگه اميدی ندارم به ارزون شدن چيزی تو ايران..
فروشگاه هايي كه لوازم صوتي و تصويري احتكار كرده اند بدانند كه محصول جديد كه بيايد ...... رو دستشان باد ميكند///// نسل جديد تلويزيون بيايد كه خبرش را دارم اينها مثل CRT ميشونند///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)